ζωνη αδυνατισματος telemarketing işler

Filtre

Son aramalarım
Şuna göre filtrele:
Bütçe
ile
ile
ile
Tür
Beceri
Diller
    İş Durumu
    2,000 ζωνη αδυνατισματος telemarketing iş bulundu, ücretlendirmeleri EUR

    Biz romanya daki dukkanimiz icin self order desk planliyoruz. Bir bubble tea sipari...gencler. verilen siparislerden sonra selfy cekmek, kaydetmek, facebook, instagrama baglamak, arkadaslarina hediye olarak bubble tea göndermek, evlere servis uygulamalarina baglanmak, uye olarak gecmis siparislerini kaydetmek, " daha önce cilekli icmisdin, istersen simdi muzlu dene " arsivi kaydetmek etc ilavelerle interaktif, dinamik, akilli bir uygulama hayali kuruyorum. siparis sahibinin lokasyonu nu okuyacak ve ulke genelinde ona en yakin dükkani tavsiye edecek. uygulama romence olacak ancak baska ulkelerde de faaliyet göstermeyi düsünüyoruz. bizim ulke genelinde dükkanlarimiz yok ancak distributorluk de yaptigimiz icin cok genis bir agda calisdi...

    €2209 (Avg Bid)
    €2209 Ortalama Teklif
    41 teklifler

    Selam Osman . Dilerim hersey yolundadir, birsey sormak istedim. GPT-Whisper i duydun mu hic ? onun uzerinden birseyler yapmak istiyorum,kucuk bir takimla. Zamanin ,fikrin ne olur ?

    €9 (Avg Bid)
    €9 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Selam Dilek. Dilerim hersey yolundadir, birsey sormak istedim. GPT-Whisper i duydun mu hic ? onun uzerinden birseyler yapmak istiyorum,kucuk bir takimla. Zamanin ,fikrin ne olur ?

    €9 (Avg Bid)
    €9 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Sordata projemize boş zamanlarında takılacak uzmanı olduğu konularda soru sorup cevaplarını verecek...tamir/servis/kullanım vs. ile ilgili sorular -Bilgisayar, Yazıcılar, cep telefonları vs. yazımsal/donanımsal tamir/servis vs. ile ilgili sorular -Otomotiv sektörü/ Tamir, servis, teknik b ilgilerle ilgili sorular -İnşaat, Ev dekorasyonu ile ilgili sorular -Nakliye, Tesisat, Yıkama, Temizlik vs.. -Eğlence & Bilgisayar Oyunları & tatil/seyahat/turizm Kabul edilmeyen türden sorular: Yolda yürünür mü?, İnsan konuşur mu? Kedi uçar mı? bu tür çöp içerikler kabul edilmemektedir. Ödemenizi almak için bakiyenizin 10₺ olması yeterlidir. Ödeme talepleriniz 0-24 saat içinde İBAN numaranıza yollan...

    €4661 (Avg Bid)
    €4661 Ortalama Teklif
    3 teklifler

    selam. sitede yeniyim. verdiğim bir teklifin altında NDA anlaşması çıkıyor mu ne anlama geliyor ne yapmam geliyor. yardımcı olabilirmisiniz ?

    €232 (Avg Bid)
    €232 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Kaggle dan sınıflandırma üzerine bir dataset seçilecek. 1. Size tahsis edilmiş veri setini, tanımlanmış sınıflandırma problemini çözmek için Training, Validation ve Test olmak üzere üçe ayırın. 2. İlk olarak “common sense baseline” denilen ve t...gösteren bir model elde ediniz. 10. Önceden eğitilmiş bir ağı probleminizde kullanmak amacıyla Imagenet üzerinde eğitilmiş VGG16 ağının konvolüsyonel tabanını (Convbase) alınız ve üzerine kendi fully connected classifier’ınızı ekleyiniz. Convbase’i dondurun ve sadece kendi eklediğiniz classifier kısmını kendi veri setiniz üzerinde eğitiniz. Yukarıda açıklanan grafikleri çizdirip overfitting var mı yok mu görünüz...

    €37 (Avg Bid)
    €37 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Atm elemanı ilanınında gördüm seni deneyimin olduğu için sormak istedim benden teminat istediler ama bunlar cidden bu işi yapıyor mu dolandırıcı mı bilemedim. Ne kadar teminat verirsen o kadar iş veririz gibi bi şey söyledi. Ama direkt uzadım bir bilgin var mı işin aslıyla ilgili cidden para versek calıstırıyorlar mı yoksa alıp kacıyor mu bunlar

    €232 (Avg Bid)
    €232 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Atm elemanı ilanınında gördüm seni deneyimin olduğu için sormak istedim benden teminat istediler ama bunlar cidden bu işi yapıyor mu dolandırıcı mı bilemedim. Ne kadar teminat verirsen o kadar iş veririz gibi bi şey söyledi. Ama direkt uzadım bir bilgin var mı işin aslıyla ilgili cidden para versek calıstırıyorlar mı yoksa alıp kacıyor mu bunlar

    €232 (Avg Bid)
    €232 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Yılmaz merhaba. Ben yeni katıldım uygulamaya rahatsız ettiğim için kusura bakma. Teklif verdiğim 250 $ lık iş için 150 $ depozito yatırmam gerektiğini söyledi teklif verdiğim kişi whatsapptan irtibata geçip. Freelancer üzerinden yatırılan bir depozito mu bu? Normal birşey mi? Yoksa beni kandırmaya mı çalışıyor birisi. Yardımcı olabilir misin? Teşekkürler

    €232 (Avg Bid)
    €232 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba Yusuf Engin D. sizi rastgele bir ilanda buldum. ben yazılıma yeni başlayan 24 yaşında birisiyim. Fizyoterapistligin dışında freelancer olarak haftasonları calısmak ya da haftaici eve geldigimde devam etmek calısmak istiyorum başta. Sizce başlanılabilir bir iş, yol mu? Yoksa geç mi kaldım? Bilgisayarla hep aram iyi oldu. Verdiğim eforun karşılığını alabilir miyim? Etrafımdaki herkes başla kesinlikle diyor ancak ben bu işin içinde olan birisine sormak istiyorum. Teşekkürler..

    €232 (Avg Bid)
    €232 Ortalama Teklif
    1 teklifler
    Google Ads Bitti left

    Bir firmanın google'da reklamını verilecektir. Firmanın google aramalarında üste çıkmasını sağlayacak ve firmanın google aramalarda, bunu mu demek istediniz kısmında yanlış bilginin düzeltilmesi. Firmaya google remarketin ve cooki tabanlı reklam çalışması yapacak arkadaşlar ulaşırsa sevinirim. İş bilenler lütfen. Tercihen yurtdışında yaşayan türkler.

    €9 / hr (Avg Bid)
    €9 / hr Ortalama Teklif
    10 teklifler

    Selam, saha elamanı aradığını söyleyen bir ilan vardı ordan gördüm seni. işveren olduğunu söyleyen kişi mesaj attı ve bana yardım etmek istediğini bana bu işi vermek istediğini söyledi, ama teminat için belli bir miktar para alacağını da belirtti. Sen ne düşünüyorsun, adamla konuştun mu, dolandırıcı olduğunu düşündüm ben.

    €9 (Avg Bid)
    €9 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba Murat Bey, php tabanlı e-ticaret websitesi tecrübeniz bulunuyor mu? Varsa örneklerini görebilir şekkürler

    €232 (Avg Bid)
    €232 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba, e-ticaret sitesi tecrübeniz bulunuyor mu?

    €232 - €232
    €232 - €232
    0 teklifler

    Bir toptancı firması olarak şirketimize özel yazılım geliştirtmek istiyoruz. ERP programı olarak ETA kullanıyoruz. Ek dosyada aşağı yukarı isteklerimizin bir kısmını yazdım. Ancak buradaki istekler değişiklik gösterebilir ya da projeye başladıktan sonra artabilir. Dolayısıyla ilgilenen kişilerin sadece buradakilere bağlı kalması gerekmemektedir. Zaten konuda uzman arkadaşlar bu istekler ile daha önce karşılaşmışlardır ve yol gösterebilirler.

    €8103 (Avg Bid)
    €8103 Ortalama Teklif
    2 teklifler

    Sedat bey merhaba, Siteye ilan vermeden önce şansımı sizde deneyeyim dedim. Gerçek zamanlı webscraper'e ihtiyacım var. ve haber siteleri başta olmak üzere her türlü websiteyi takip edebilecek ve güncellemeleri gerçek zamanlı Discord kanalına iletecek olmalı. Sizin alanınıza giriyor mu tam bilemedim. O yüzden detaylara girmeden önce bir sorayım istedim. Ayrıca bu siteyi ilk kez kullanıyorum. Bütçeyi şimdilik öylesine girdim. Müsait olunca yazarsanız sevinirim. Saygılar İlkay

    €232 (Avg Bid)
    €232 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhabalar, clo3d ile bazı çalışmalar denemek istiyorum. Bu konuda yardımcı olmayı düşünür müsünüz? Clo3d ile animasyon konusunda bir tecrübeniz oldu mu?

    €9 - €9 / hr
    €9 - €9 / hr
    0 teklifler

    Merhaba Oğuzhan Bey Aşağıdaki iş için Cemali Bey size yönlendirdi. Merhaba Cemali Aşağıdaki linkte yer alan scripti ilgili alan adına yüklenmesi hazırladığım görsel ve metinlere göre güncellenmesi, admin panel ve üye panellerinin aynı şekilde düzenlenmesi ve script fonksiyonlarının çalışır hale gelmesi şeklinde bir çalışmaya ihtiyacım var. Ödemeyi istersen eft ilede yapabiliriz. 1200 TL olur mu ?

    €144 (Avg Bid)
    €144 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba Cemali Aşağıdaki linkte yer alan scripti ilgili alan adına yüklenmesi hazırladığım görsel ve metinlere göre güncellenmesi, admin panel ve üye panellerinin aynı şekilde düzenlenmesi ve script fonksiyonlarının çalışır hale gelmesi şeklinde bir çalışmaya ihtiyacım var. Ödemeyi istersen eft ilede yapabiliriz. 1200 TL olur mu ?

    €144 (Avg Bid)
    €144 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    "Optik Karakter Tanımlama" yazılımımız için farklı fatura fotoğraflarına ihtiya...Market Esfa Kimya Essen AVM Evkiba FOODRUM Ganiogullari Ins Gida Geltat Super Market Gross Toptan Hakmar İGDAŞ IRMAKLAR İSKİ Karalök Oktay Gıda KEMAL YERLİ AVM Kent Gross laçin market Migros MİGROS Milli Pazar MİRAY ET Onur PTT Samgaz Şok Marketler SS.İSTANBUL ECZACILAR ÜR. Turgut Seyhan ve Kardesler Gida Türk Telekom Turkcell YEPAŞ YILMAZLAR AVM Yunus Market ZARA ZETA KİMYA Not: Ödemeler onaylanan fotoğraf başı olup, kalite kontrol ekibimiz tarafından onaylandıktan sonra (4-5 hafta içinde) gönderilecektir. Onaylanan fotoğraf başı 2.5 TL ödeme yapılacaktır. Bu yüzden yukarıdaki kurallara uyan fotoğraflar ...

    €63 (Avg Bid)
    €63 Ortalama Teklif
    19 teklifler

    kamera önünden tek tek yer fıstığı geçecek , fıstık eğer kabuklu ise çıkış alarak kullandığımız kart ne ise o kart üzerinden mesela bir led yakacak . kullanılan kontrol birimi raspberry pi , stm32f407 , arduino uno olabilir siz hangisini seçerseniz . bana sadece kodları lazım , ekipmanları kendim temin edeceğim , sürem fazla yok en kısa sürede hallolması lazı verdiğim örnek resime göre 3 durumuda göz önüne alabilecek bir sistem olmalı. 3 durumdada ayrı pinlerden çıkış vermeli .(Belirlenen fiyatın dışına çıkamam, onu göz önünde bulundurarak yazalım)

    €37 (Avg Bid)
    €37 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    kamera önünden tek tek geçen fıstığın kabuklu mu kabuksuz mu olduğunun bildirimini veren bir görüntü işleme sistemi kuracağım , sadece kodları lazım bana.

    €81 (Avg Bid)
    €81 Ortalama Teklif
    4 teklifler

    görüntü işleme ile kamera önünden hızla geçen fındık kabuklu mu kabuksuz mu anlayacak bir basit ö programla yapılacağının önemi yok.

    €63 (Avg Bid)
    €63 Ortalama Teklif
    3 teklifler

    Bir Projemiz için Dışardan Destek alacağız. 1- Bulut tabanlı Her yerden ulaşabilecek şekilde,(Mobil,Tablet,Pc, etc...) a- Full (Muhasebe-stok-cari-kargo-Ödeme Sis.-E-Fatura..vb.) Modern eklentilerle entegrasyonlar dahil...Sektörel ve Mesleki deneyim katkınız) Burda sözü edilen aslında a dan z ye bir firmanın online e -ticaret için gerekli altyapı sistemini karşılanması.. 2-Zaman (Ne Kadar Sürede Tamamlanacaktır) 3-Kullanılacak Yazılım dilleri, altyapı 4-Fiyatlandırma PROJE; 3 Adımda yapmayı planlamaktayız, ım: E-ticaret Sitesi (Full entegrasyonlarıyla beraber)ım: Stok Takibi ve Muhasebe Kısmı(Piyasadaki Eta, Mikro vb sistemleri ile entegre) ım: Raporlama Analiz Şeklinde olup planlan zamanlama Her adım için 1 ay toplamda 3-Ay şeklinde...

    €2478 (Avg Bid)
    €2478 Ortalama Teklif
    20 teklifler

    ...gerekli değil midir? - Faktör analizinde direkt performansı ölçen bir alt faktör yoktur, peki performansı nasıl ölçüyoruz? Eğer hepsi performansı ölçüyorsa işbirliği ile ilgili olanlar nerede? Sorular iç içe geçmiş durumda. Halbuki işbirliği ölçeği farklı, performans ölçeği farklı olmalı. Örneğin, "işbirlikleri performansı artırmıştır" şeklinde yönlendirmeli soru olmaz! Önce işbirliği yapılıyor mu diye tespit edilir, sonra performans ayrı şekilde çeşitli kriterlere göre sorulur. Sonra aralarındaki ilişkiye bakılır. Burada sorular zaten iç içe geçmiş. Koşullu sorular anketlerde kullanılmaz. Bu durum analizi çok soru...

    €26 (Avg Bid)
    €26 Ortalama Teklif
    9 teklifler

    Merhabalar, Daha önce C# platformunda yazılmış olan eczane etiket programının tekrar yazılması ve ek modüllerin geliştirilmesini istiyorum. Aşağıda gerekli ayrıntılar yer almaktadır. Program Ne yapıyor ? Program Türkiye’de reçeteli olarak satılan tüm ilaçların ne ilacı olduğu, nasıl kullanıldığı, aç mı tok mu kullanılacığı ve hangi yemekler ile kullanılmaması gerektiği gibi bilgileri içeriyor. Bu bilgiler doğrultusunda anlık olarak her ilaç kutusu için bir etiket oluşturulup program üzerinden basılıyor ve kutuların üzerine yapıştırılıyor. Program Nasıl Çalışıyor ? Program 3. Parti yazılım olarak eczanelerde kullanılan ve ana programlar olan eczane otomasyonlarıdan bağımsız olarak kuruluyor. Daha...

    €2443 (Avg Bid)
    €2443 Ortalama Teklif
    6 teklifler

    selam kanka wep sitesi yapıyonuz mu

    €9 (Avg Bid)
    €9 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    İstenenler: - Türkçe anadil - İçerik üretme konusunda bilgi - iddaa ve online bahis hakkında bilgi - İlgi çekici, özgün ve bilgilendirici içerik üretebilme Cevaplanması istenen sorular: (Bu sorulara cevap vermeyenlerin basvurusu dikkate alınmayacaktır) 1) Daha once bahis konusunda makale yazma deneyimizin oldu mu? Olduysa örneklendirebilir misiniz? 2) 500 Kelimelik bir makale için talep ettiğiniz ücret nedir? 3) Bahis ve internet üzerinden bahis konusunda bilginiz var mı?

    €23 (Avg Bid)
    €23 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba Ugur, ben bir anaokulu icin web individuel web tasarimi yaptirmak istiyorum. Bu konuda tecrüben oldu mu oldu ise bana bir kac örnek iletebilirmisin ?

    €135 (Avg Bid)
    €135 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    bahis, iddaa konularında bilgili seo uyumlu içerik üretebilecek yazarlar arıyoruz. İstenenler: - Türkçe anadil - İçerik üretme konusunda bilgi - iddaa ve online bahis hakkında bilgi - İlgi çekici ve bilgilendirici içerik üretebilme Cevaplanması istenen sorular: (Bu sorulara cevap vermeyenlerin basvurusu dikkate alınmayacaktır) 1) Daha once bahis konusunda makale yazma deneyimizin oldu mu? Olduysa örneklendirebilir misiniz? 2) 500 Kelimelik bir makale için talep ettiğiniz ücret nedir? 3) Bahis ve internet üzerinden bahis konusunda bilginiz var mı?

    €17 (Avg Bid)
    €17 Ortalama Teklif
    9 teklifler

    bahis, iddaa konularında bilgili seo uyumlu içerik üretebilecek yazarlar arıyoruz. İstenenler: - Türkçe anadil - İçerik üretme konusunda bilgi - iddaa ve online bahis hakkında bilgi - İlgi çekici ve bilgilendirici içerik üretebilme Cevaplanması istenen sorular: (Bu sorulara cevap vermeyenlerin basvurusu dikkate alınmayacaktır) 1) Daha once bahis konusunda makale yazma deneyimizin oldu mu? Olduysa örneklendirebilir misiniz? 2) 500 Kelimelik bir makale için talep ettiğiniz ücret nedir? 3) Bahis ve internet üzerinden bahis konusunda bilginiz var mı?

    €34 (Avg Bid)
    €34 Ortalama Teklif
    4 teklifler

    Android Uygulaması Bunun tasarlanmasına ve kurulmasına ihtiyacım var Oncelikle hem android hem de iosta olmasını istiyorum. Adim sayar programı gibi bi program olacak ama içinde bu uygulamayı kullananlar kendi aralarında arkadaş ekleme veya mesajlaşma gibi şeyler yapabilicekler. Ayrıca rastgele rakip tuşuyla insanlar birbirleriyle haftalik meydan okusunlar istiyorum....bi program olacak ama içinde bu uygulamayı kullananlar kendi aralarında arkadaş ekleme veya mesajlaşma gibi şeyler yapabilicekler. Ayrıca rastgele rakip tuşuyla insanlar birbirleriyle haftalik meydan okusunlar istiyorum. Fazla adim atmış olan kazansın mesela iste. Kaliteli olsun istiyorum arayüz uyduruktan olmamalı. Kaç günde ve kac TL ye olur ? Birde oluyorsa patentini almak istesem sorun oluy...

    €3223 (Avg Bid)
    €3223 Ortalama Teklif
    10 teklifler

    ...esasları ekte belirtilmiştir. Proje Konusu: xyz işletmesinde süreç iyleştirme çalışması Bu başlık altına bir firma ve bu firmada yapılmış bir süreç iyleştirme çalışması yazılmaldır. konuyla ilgili araştırmada uygulama yer almalıdır. Bu hususta süreç iyleştirme çalışması olarak işletmelerdeki birçok uygulamadan biri kullanılabilinir. Örneğin; Xyz işletmesinde 5s çalışması xyz işletmesinde 6 sigma çalışması xyz işletmesinde kaizen çalışması xyz işletmesinde FMEA çalışması xyz işletmesinde kalite çemberi çalışması 1. Üretim planlama ve kontrol (uygulamasıyla beraber) 2. Tesis planlama (uygulamasıyla beraber) 3. Klasik ve zek...

    €155 (Avg Bid)
    €155 Ortalama Teklif
    3 teklifler

    Hukuk alanında sizlere verilecek olan makaleler doğrultusunda özgün içerikler yazdırılacaktır. Örnek olarak aşağıda verilen konu başlıklarında sizlere verilecek olan örnek makaleler ve anahtar kelimeler doğrultusunda özgün içerik oluşturmanız istenmektedir. Not : Örnek Konu B...aşağıda verilen konu başlıklarında sizlere verilecek olan örnek makaleler ve anahtar kelimeler doğrultusunda özgün içerik oluşturmanız istenmektedir. Not : Örnek Konu Başlıklarında size verilecek olan metinler sizin tarafınızdan özgün hale getirilecektir. Örnek Konu Başlıkları : Konu Başlığı : Boşanma Davalarında Boşanma Avukatlarının Rolü Konu Başlığı : Boşanma Avukatı Tutmak Zorunlu mu? Kon...

    €30 (Avg Bid)
    €30 Ortalama Teklif
    9 teklifler

    ...Genetic Algoritma Methodu anlatılacak. Genetic Algoritma Katsayısı Nasıl bulunur ,Optimum alpha açısı nasıl bulunur ,Swarm Optimization Methodu Nedir Swarm Optimizasyon Methodu ile Alpha nasıl bulunur , Genetic Algoritma ile Optimum Alpha Katsayısının bulunması İnvertör Derecesi arttıkça pure sinüse ne kadar yaklaşıyor 4. bölüm : Bu çalışmada elde edilen sonuçlar anlatılacak -Single phase inverter çalıştırdığımızda elde ettiğimiz grafik anlatılacak burdaki alpha kat sayısının önemi anlatılacak - Deneysel Çalışmalar Simulin üzerinden tasarlanacak ve simulink deneysel sonuçları burada belirtilecek -Burada Genetic Algoritma ve Swarm Optimization Methodu ile tasar...

    €527 (Avg Bid)
    €527 Ortalama Teklif
    2 teklifler

    ...Genetic Algoritma Methodu anlatılacak. Genetic Algoritma Katsayısı Nasıl bulunur ,Optimum alpha açısı nasıl bulunur ,Swarm Optimization Methodu Nedir Swarm Optimizasyon Methodu ile Alpha nasıl bulunur , Genetic Algoritma ile Optimum Alpha Katsayısının bulunması İnvertör Derecesi arttıkça pure sinüse ne kadar yaklaşıyor 4. bölüm : Bu çalışmada elde edilen sonuçlar anlatılacak -Single phase inverter çalıştırdığımızda elde ettiğimiz grafik anlatılacak burdaki alpha kat sayısının önemi anlatılacak - Deneysel Çalışmalar Simulin üzerinden tasarlanacak ve simulink deneysel sonuçları burada belirtilecek -Burada Genetic Algoritma ve Swarm Optimization Methodu ile tasar...

    €1005 (Avg Bid)
    €1005 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba Selin hayırdır yoksun bir sorun mu var

    €9 (Avg Bid)
    €9 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba, Ekibimize SEO uzmanı arıyoruz. Tanışmak isterim. Uygun mu?

    SEO
    €1482 (Avg Bid)
    €1482 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    ...üye olacaklar. Üye olduktan sonra kendi panelleri üzerinden bitcoin bakiyelerini tarafımıza gönderdiklerinde gönderdikleri sitemizdeki bitcoin kurumuza göre hesaplanarak tutar türk lirası bakiye olarak gözükecek. İşlemler manuel olarak gerçekleşicek. Kullanıcılar üye olduktan sonra yatırmak istedikleri tutarı bitcoin cüzdan adresimize göndericekler. Bizde cüzdan hesabımıza gelen ödeme var mı yok mu diye kontrol edeceğiz. Bakiyelerini yatıran kullanıcıların hesaplarına kendi admin panelimizden kendimiz bakiye tutarlarını yazarak güncelleyeceğiz. Ana sayfamızda bitcoin kurları olacak bunlarıda her gün ya da ne zaman istersek yine admin panelinden girerek güncelleyebilmeliyiz. Çok deta...

    €370 (Avg Bid)
    €370 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    ...üye olacaklar. Üye olduktan sonra kendi panelleri üzerinden bitcoin bakiyelerini tarafımıza gönderdiklerinde gönderdikleri sitemizdeki bitcoin kurumuza göre hesaplanarak tutar türk lirası bakiye olarak gözükecek. İşlemler manuel olarak gerçekleşicek. Kullanıcılar üye olduktan sonra yatırmak istedikleri tutarı bitcoin cüzdan adresimize göndericekler. Bizde cüzdan hesabımıza gelen ödeme var mı yok mu diye kontrol edeceğiz. Bakiyelerini yatıran kullanıcıların hesaplarına kendi admin panelimizden kendimiz bakiye tutarlarını yazarak güncelleyeceğiz. Ana sayfamızda bitcoin kurları olacak bunlarıda her gün ya da ne zaman istersek yine admin panelinden girerek güncelleyebilmeliyiz. Çok de...

    €370 (Avg Bid)
    €370 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    ...kazanacaklar. Örnek olarak aylık %15 faiz ile getirisi ile sitemize üye olacaklar. Üye olduktan sonra kendi panelleri üzerinden bitcoin bakiyelerini tarafımıza gönderdiklerinde gönderdikleri tutar bakiye olarak gözükecek. İşlemler manuel olarak gerçekleşicek. Kullanıcılar üye olduktan sonra yatırmak istedikleri tutarı bitcoin cüzdan adresimize göndericekler. Bizde cüzdan hesabımıza gelen ödeme var mı yok mu kontrol edeceğiz. Bakiyelerini yatıran kullanıcıların hesaplarına kendi admin panelimizden el ile bakiye tutarlarını yazarak güncelleyeceğiz. Ana sayfamızda bitcoin kurları olacak bunlarıda her gün ya da ne zaman istersek yine admin panelinden girerek güncelleyebilmeliyiz. Çok detayl...

    €370 (Avg Bid)
    €370 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhabalar siteye yeni üye oldum. Sizi gördüm yazıp sormak istedim ancak bu yolla ulaşabildim. Nedir ne değildir bu site güvenilir mi? başka platformlar mevcut mu? İş alma nasıl oluyor nasıl güveniyoruz falan tecrübelerini biraz paylaşabilirsen sevinirim. Teşekkürler

    €9 (Avg Bid)
    €9 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhabalar, elimizde dijital bir pusula var usb bağlantılı 0-360 derece arasında, doğu batı kuzey güney gösteriyor şimdi dönüş derecemiz 155, uçağın pusula(burun) derecesi ise 198 olsun yani bizden uzaklaşıyor pusulanın yönü sağa sola doğru gidiyorsa ve dönüş derecemiz olan 155 dereceden uzaklaşıyorsa veya azalıyorsa bize bildirecek bir döngü istiyorum. detaylı olarak iletişim kurabiliriz

    €32 (Avg Bid)
    €32 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba Hocam, Tişört tasarımları yaptırmak istiyorum. Bu konuda çalışma imkanımız olur mu? Mail adresim burak[at]burakyalcin com

    €21 (Avg Bid)
    €21 Ortalama Teklif
    4 teklifler
    wp mu kurulumu Bitti left

    wordpress mu kurulumu yaptığım sitemi örnek göstereceğim bir wordpress mu site (adresi buradan yazmayı doğru bulmuyorum. işe talip olanlar mesajla sorarlarsa adresi gönderirim) gibi işlevsellikler ekleyecek, istediğim özelliklere sahip blogger teması yükleyip gerekli bazı ayarları yapacak, blogcular için adsense plugini ekleyecek (plugin ) Not: 1.500.000 bayan takipçim var, iş bayan sitesi için olacaktır. işi %30 karşılığında ortak olarak da yürütmek isterseniz beklerim

    €20 / hr (Avg Bid)
    €20 / hr Ortalama Teklif
    7 teklifler

    flex / java ile hazırlamış bir projede yardıma ihtiyacım var. vaktin varsa projeyi gönderip incelemeini rica ediyorum. arından zaman /fiyat konuşuruz olur mu ?

    €139 (Avg Bid)
    €139 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    ETA 8 SQL programının tablolarından veri süzecek, BDP ile uyumlu XML oluşturabilecek ve bu tablolara excell'den data aktarabilecek ara bir program yapılacaktır. Bu program zaman içerisinde gelişecektir.

    €4976 (Avg Bid)
    €4976 Ortalama Teklif
    4 teklifler

    Merhabalar. üyelik sistemli her kategoriden oluşan kişileri kategorisine göre üyelik sırasında kategorisini kayıt edip kişiyi o kategoriye atan ve kişinin o kategoride resim ve video paylaşa bileceği bir ortamın oluşturulmasını istiyorum. bu nu her kategori için ayrı ayrı yapmak istiyorum bununla ilgili bana yardımcı ola bilecek kişiler arıyorum.

    €4740 (Avg Bid)
    €4740 Ortalama Teklif
    6 teklifler

    Türkçe'den İngilizceye çevrilmiş metinde son kontrolleri yaparak Editing gerekiyor mu diye bakacak akademik yazım konusunda yetkin birini arıyorum.

    €99 (Avg Bid)
    €99 Ortalama Teklif
    12 teklifler

    Türkçe'den İngilizceye çevrilmiş metinde son kontrolleri yaparak Editing gerekiyor mu diye bakacak akademik yazım konusunda yetkin birini arıyorum.

    €28 (Avg Bid)
    €28 Ortalama Teklif
    1 teklifler