2000 word essay art işler

Filtre

Son aramalarım
Şuna göre filtrele:
Bütçe
ile
ile
ile
Tür
Beceri
Diller
    İş Durumu
    2,000 2000 word essay art iş bulundu, ücretlendirmeleri EUR

    ...ilgili çizim, metin, fotoğraf ve videolar içerecek Hello! My name is Erem and I want to be involved in this project. The project I want to run is an e-book to help those who want to start learning on the guitar. The format of the book will be as PDF and I will have content available in addition to it. The book will have at least seven chapters: introduction to the guitar - chords and rhythms - the art of decorating with the guitar - decorating with chords - adding character and melodic contributions to the guitar. Each chapter will contain related illustrations, text, photos and videos....

    €22 (Avg Bid)
    €22 Ortalama Teklif
    5 teklifler

    Merhaba Black Box 3D Art Station, profilinizi farkettim ve size projemi önermek isterim. Detayları sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €9 (Avg Bid)
    €9 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    PROJE BEDELİ Tüm bu çalışmaların bedeli 3000 $ olarak belirlenmiş olup. Aşağıdaki ödeme adımları çerçevesinde ilerlenebilecektir. Backend Development - 500$ Uygulama UI/UX Design - 500$ Uygulama Tamamlanma - 2000$ PROJE NOTLARI - Proje için ön görülen maksimum tamamlanma süresi 60 iş günüdür.
- Tüm proje kodları, proje sahibine özgün olduğuna (başka bir projeden alıntı olmadığı) dair noter tarafından tescil edilebilir. Proje yayına alındıktan sonra 3 ay ÜCRETSİZ destek hizmeti verilecektir. Tüm ödemeler freelancer.com üzerinden %100 güvenli olarak yapılacaktır. Bu teklif 7 iş günü içerisinde geçerlidir.

    €2782 (Avg Bid)
    €2782 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    seyahat acentası icin odeme kanallı word press bir web sitesi istiyorum

    €409 (Avg Bid)
    €409 Ortalama Teklif
    13 teklifler

    slm Zeynel ben Adnan biz USA dayiz sirketin ismi art of gutter , yagmur oluklari ile ilgili urunler uretiyoruz 2 yildir amazon da satis yapiyoruz. reklamlarla ve amazon hesap yonetimi ile ilgili isi bilen birine ihtiyacimiz var bana what s app tan ulasirsan sevinirim (1) ikiyuzbir ikiyuzsekseniki doksanalti onuc tesekkurler

    €9 (Avg Bid)
    €9 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    slm Melih ben Adnan biz USA dayiz sirketin ismi art of gutter , yagmur oluklari ile ilgili urunler uretiyoruz 2 yildir amazon da satis yapiyoruz. reklamlarla ve amazon hesap yonetimi ile ilgili isi bilen birine ihtiyacimiz var bana what s app tan ulasirsan sevinirim (1) ikiyuzbir ikiyuzsekseniki doksanalti onuc tesekkurler

    €9 (Avg Bid)
    €9 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba Art Studio, profilinizi farkettim ve size projemi teklif etmek isterim. Detayları sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €232 (Avg Bid)
    €232 Ortalama Teklif
    1 teklifler
    Autocad Draft Bitti left

    Merhaba Art Studio, profilinizi farkettim ve size projemi teklif etmek isterim. Detayları sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €139 (Avg Bid)
    €139 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    7 adet makale sitemiz için sürekli olarak içerik üretecek, düzenli çalışabileceğimiz Türkçe ' ye hakim ve iletişim konusunda sorun yaşamayacağımız bir çalışma arkadaşı arıyoruz.

    €77 (Avg Bid)
    €77 Ortalama Teklif
    19 teklifler

    7 adet Word Press makale sitemiz mevcut. Düzenli olarak içerik girişi yapabilecek, sürekli olarak sitelerimizi kontrol edip ilgilenecek, düzenli olarak rapor hazırlayacak, iletişim kabiliyeti yüksek, takım çalışmasına uyumlu ve tercihen SEO alanında tecrübesi olan düzenli olarak çalışabileceğimiz bir birliktelik arıyoruz.

    €80 (Avg Bid)
    €80 Ortalama Teklif
    39 teklifler

    Merhaba Black Box 3D Art Station, profilinizi farkettim ve size projemi önermek isterim. Detayları sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €46 (Avg Bid)
    €46 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    İngilizce yazdığım bilim kurgu kitabını yayınlamak istiyorum. Bunun için iyi bir çevirmene ihtiyacım var. Kitap henüz yazım aşamasında olduğu için bölümler halinde yapmak istiyorum. Benim için çok önemli, bu yüzden kendim yapmıyorum. İyi derecede İngilizce bilen birine ihtiyacım var. Basılması durumunda üzerine adınız yazılacaktır. Her bölüm ortalama 2000 kelimeden oluşmaktadır. Her 1000 kelime için 10-15 usd ödeyeceğim. Şu anda yazılmış 35.000 kelime var. Tahminimce kitap bittiğinde toplam 55.000-60.000 kelime olacak. Teklifinizi iletebilirsiniz.

    €11 / hr (Avg Bid)
    €11 / hr Ortalama Teklif
    39 teklifler

    Merhabalar, Aylık $2000 sabit ücret ile çalışacak 2 yazılımcı arıyoruz. HTML, CSS, Javascript (NodeJS ve React JS A++) konularında yeterli tecrübeye sahip, girişken, sadece verilen görevi yerine getirecek değil projenin gidişatına etki edecek ve projeye yorum katabilecek tecrübeli yazılımcılar mesaj aracılığıyla iletişime geçebilirler. Ödeme ilk etapta haftalık olarak yapılacak. Uzun vadeli çalışmaya karar verildiğinde ise aylık olarak ödenecektir. Ödemeler USDT cüzdanınıza yapılacaktır. Yaşadığınız şehir, yaşınız, tecrübeleriniz, eğitim durumunuz ve dil bilginiz hakkında beni bilgilendirin. Sabit bir proje yoktur. Şuan ekibimizin tamamlanmış takibi yapılan ve yapılmaya devam eden bir çok projesi vardır....

    €2086 (Avg Bid)
    €2086 Ortalama Teklif
    10 teklifler

    Bloğum için metin yazarları arıyorum. Sağlık, Ev ve Yaşam ile ilgili yaklaşık 2000 kelimelik gönderilere ihtiyacım var. İşte yapmak istediğim çalışmalardan bir örnek daha fazla bilgi için diğer gönderilere bakmaktan çekinmeyin. Lütfen teklifinizi bana bildirin.

    €21 (Avg Bid)
    €21 Ortalama Teklif
    26 teklifler

    Merhaba NFT referanslarınız var ise inceleme imkanımız varmı 3d tasarımcı arayısımız var

    €46 (Avg Bid)
    €46 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Temelinde Godfather II'yi örnek alan bir online oyun geliştirmekteyiz. Bu oyunumuz için mümkün mertebe projemize katkıda bulunabilecek coder, animation expert, art creator, scene creator ve scripter arayışımız var. "TÜRKÇE" dilinde iletişim halinde olabilecek ve "TÜRKÇE" bir şekilde destek sağlayabilecek takım arkadaşlarımızı arıyoruz. Eğer ki bu proje için uygun olduğunuzu düşünüyorsanız başlığın altına portföyünüzü bırakmanız yeterli. > Unity Experts > C# Experts > Photoshop Experts > Modelling Experts > Art Experts > Scene Experts > JavaScript Experts

    €68 / hr (Avg Bid)
    €68 / hr Ortalama Teklif
    9 teklifler

    Merhaba kingjoon, profilinizi fark ettim ve size projemi teklif etmek isterim. İstediğiniz ayrıntıyı sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €232 (Avg Bid)
    €232 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba ART LAND DESIGN, profilinizi farkettim ve size projemi önermek isterim. Detayları sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €232 (Avg Bid)
    €232 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    rıfat bey iyi akşamlar az önceki masum joab adlı kişiye inanmayın o dolandırıcı daha önce tanıştık kendisi ile çevirmenlik ayağına insanların parasını çalıyorlar projeden para alman için senden ön ödeme talep ediyorlar benim 2000 tl mi dolandırdılar sakın o kişilere para yatırmayım

    €232 - €232
    €232 - €232
    0 teklifler

    merhaba elimde 2d bir maymun fotoğrafı mevcut . bu fotoğrafı size yollacağım fotoğrafta ki gibi 3 d modelleyebilirmyiiz acaba

    €42 (Avg Bid)
    €42 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    merhaba elimde toplamda 25 adet macrolu exel var. bu exeller bazı sitelerden veri çekerek bir futbol maçının ne olacağına dair sonuçlar veriyor. benim istediğim 25 exelin makrolarının bozulmadan alınıp benim vereceğim şablonlar şeklinde makina öğrenmesi yapay zekaya göre yazılması yazıldıktan sonra 2000 yılından geriye dönük (yani 22 yıllık) bir çok liğin daha önce oynanmış maçların yapılan yazılımdan geçirilip bir arşiv oluşturulması bunu yaparken yazılımın öğrenmesini sağlanmak hangi liğler de hangi bahislerde başarılı olduğunu bulmak ve günümüzde oynanan maçları bu yazılım sayesinde analiz edip geçmiş arşivde eşleştirmeler yapıp tahminler yapmasını sağlamak. detaylar biraz uzun, i...

    €1364 (Avg Bid)
    €1364 Ortalama Teklif
    6 teklifler

    Elimde yaklasik 2000 kelimelik daha once yazdigim bir essay var ve bunun paraphrase yapilmasi lazim.

    €69 (Avg Bid)
    €69 Ortalama Teklif
    60 teklifler

    3000 Kelimelik İngilizce Case üzerinden proje yaptırılacaktır. Konunun akademi ölçüsünde ele alınması ve belirli essay kalıplarına uygun olarak dipnot kaynakça verilerek tamamlanması gerekmektedir.

    €71 (Avg Bid)
    €71 Ortalama Teklif
    14 teklifler

    ...öğrenci ve sektör temsilcilerini bir araya getirerek alanın ve alanda çalışan kişilerin gelişimine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda sanat, akademi ve sektörün birlikte hareket etmesi ve dayanışma içinde olması ile olumlu sonuçlar elde edileceği düşünülmektedir. İş tanımı Textile Art Platform, konumu uzaktan çalışacak bir full-stack yazılımcı arıyor. Şu andaki uygulamanın üstüne eklenecek yeni geliştirmelerin kurulması ve halihazırdaki hatalar giderilmesi isteniyor. Textile Art Platform, sadece bir blogtan öte, tekstil sektörü ve tekstil sanatı ile ilgilenen herkesin ortak buluşma noktası olmaya ve bir pazaryeri olma hedefini sürdürüyor...

    €406 (Avg Bid)
    €406 Ortalama Teklif
    7 teklifler
    mail bulma Bitti left

    forbes 2000 içerisindeki tüm şirketlerin iletişim email adresleri bulunması.(Genel iletişim yerine c level iletişimler tercihen çok daha iyi olur)

    €21 (Avg Bid)
    €21 Ortalama Teklif
    6 teklifler

    Kutupları kalıcı mıknatıslı bir DA motorunun çalışma gerilimi 24V endüvi direnci 2,32 Ω ve motor yüksüz iken 9550 d/d ile dönmektedir. Motora bağlanan yük motorun hızını 2000 d/d ya düşürmüştür. Buna göre motorun yüke uyguladığı momenti bulunuz.

    €53 / hr (Avg Bid)
    €53 / hr Ortalama Teklif
    2 teklifler

    Merhaba kingjoon, profilinizi fark ettim ve size projemi teklif etmek isterim. İstediğiniz ayrıntıyı sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €19 (Avg Bid)
    €19 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba ART LAND DESIGN, profilinizi farkettim ve size projemi teklif etmek isterim. Detayları sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €232 (Avg Bid)
    €232 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba Black Box 3D Art Station, profilinizi farkettim ve size projemi teklif etmek isterim. Detayları sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €46 (Avg Bid)
    €46 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba Black Box 3D Art Station, profilinizi farkettim ve size projemi teklif etmek isterim. Detayları sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €46 (Avg Bid)
    €46 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba ART LAND DESIGN, profilinizi farkettim ve size projemi teklif etmek isterim. Detayları sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €232 (Avg Bid)
    €232 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba ART LAND DESIGN, profilinizi farkettim ve size projemi teklif etmek isterim. Detayları sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €232 (Avg Bid)
    €232 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhabalar, Kurumsal firmamız için websitesi konusunda desteğe ihtiyacım var, bize altyapıyı ve genel temayı oluşturmasını rica edeceğim birlikte çalışacağımız arkadaşa, ürün girişini biz yapacağız(+2000 ürün mevcut), örnek websiteleri üzerinden konuşulabilir. İstanbul Ümraniyedeki firmamızda yüzyüze görüşme yapılacaktır.

    €423 (Avg Bid)
    €423 Ortalama Teklif
    15 teklifler

    Farklı metinler arasındaki farkları worde/google dökümanlara işleyebileceğim bir arayüz istiyoruz. Bu farklar aynı şekilde excele/google tablolara liste olarak aktarılabilsin. Aktarılan listelerde görülen metinler arasındaki benzerlik ve farklar oran olarak görülebilsin. İstenenlerle ilgili ayrıntılı açıklamalar ve örnek dosyaları ekledim, indirip inceleyebilirsiniz. Bu bir araştırma projesi kapsamında isteniyor. Yani aynı zamanda araştırma projesinde görev almış olacaksınız.

    €869 (Avg Bid)
    €869 Ortalama Teklif
    2 teklifler

    ...aktarılabilsin. Aktarılan listelerde görülen metinler arasındaki benzerlik ve farklar oran olarak görülebilsin. İstenenlerle ilgili ayrıntılı açıklamalar ve örnek dosyaları ekledim, indirip inceleyebilirsiniz. Bu bir araştırma projesi kapsamında isteniyor. Yani aynı zamanda araştırma projesinde görev almış olacaksınız. I want an modul which I can compare the differences between different texts in word / google documents. These differences must can be transferred to excel / google tables as a list in the same way. The similarities and differences between the texts in the transferred lists can be seen as a ratio. I have attached detailed explanations and sample files about what is wanted, you can download and review. This is requested...

    €936 (Avg Bid)
    Yerel
    €936 Ortalama Teklif
    5 teklifler

    Merhaba kingjoon, profilinizi fark ettim ve size projemi teklif etmek isterim. İstediğiniz ayrıntıyı sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €185 (Avg Bid)
    €185 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba kingjoon, profilinizi fark ettim ve size projemi teklif etmek isterim. İstediğiniz ayrıntıyı sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €19 / hr (Avg Bid)
    €19 / hr Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba kingjoon, profilinizi fark ettim ve size projemi teklif etmek isterim. İstediğiniz ayrıntıyı sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €185 (Avg Bid)
    €185 Ortalama Teklif
    1 teklifler
    Metal Wall Art Bitti left

    Metal duvar dekorları tasarlayacak ve bunları autocad programında cnc kesim makinelerine uygun bir şekilde çizecek daha önce tecrübesi olmuş birini arıyorum.

    €108 (Avg Bid)
    €108 Ortalama Teklif
    15 teklifler

    Merhaba kingjoon, profilinizi fark ettim ve size projemi teklif etmek isterim. İstediğiniz ayrıntıyı sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €232 (Avg Bid)
    €232 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    sitesinin kopyasını sayfasında türkçe/ingilizce olarak yayınlanmasını, hazırladığımız makaleleri bu sayfaya eklenmesini istiyoruz. İşin taslağının 1 hafta içinde tamamlanarak yayına alınması gerekiyor.

    €173 (Avg Bid)
    €173 Ortalama Teklif
    24 teklifler

    Vişne medya grubu olarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz sosyal medyanın gücünü keşfetmek artık çok kolay 1 içerik üretimi 2 görsel içerik düzenlemesi (ps) 3 her gün düzenli paylaşım 4 takipçi etkileşimi + 10bin 5 beğeni etkileşim +800 2000 6 çevresel reklam alanı 7 profili ziyareti 15.000 25.000 8 haftada 1 gün sponsorlu reklam 9 - 4 defa ürün çekimi 10 - mekan tanıtım filmi 11 - haftada bir analiz durumu Müşteri hizmet garantisi #gaziantep #instagram #twitter #youtube #facebook #vişnemedya #visnemedya

    €328 (Avg Bid)
    €328 Ortalama Teklif
    4 teklifler

    ...için ingilizce altyazı çevirisi yapabilecek, ingilizceye çok iyi derecede hakim, bu işi part time değil full time olarak düşünebilecek çevirmen arkadaşları arıyoruz. Bu işin kazancı özellikle 1-2 ay sonrasında oldukça yüksektir ancak en zorlusu ilk 1-2 aydır. Çünkü bu ilk 1-2 ay içinde çeviri kurallarını öğrenip hızınızı arttırırsınız. Bu ilk 1-2 ay içinde 1500 - 1700 lira arasında sonrasındaysa 2000 ve çok daha üstü aylık kazançlar elde edebilirsin. Bizim için önemli olan bizimle sürekli olarak çalışacak ve kendisine güvenebileceğimiz çevirmenleri bulmaktır. Kendinize güveniyorsanız ve ben bu işi hakkıyla yaparım ...

    €325 (Avg Bid)
    €325 Ortalama Teklif
    23 teklifler

    Doğrudan çeviri yapmak istemeyip hissiyatı da karşı tarafa geçirebilecek şekilde Türkçe’den-İngilizce’ye bir translate istiyorum. Detaylı bir şekilde açıklayacağım.

    €16 (Avg Bid)
    Yerel
    €16 Ortalama Teklif
    69 teklifler

    Gizlilik sözleşmesi yapabilecek, sözleşme imzalanınca fikir freelancer a anlatılacak. Fatura kesebilecek ( Eğer keserse 2000 TL + kdv olarak ödenecek), Kaliteli işçilik çıkarabilecek (Grafik ve yazılım anlamında) Portfolyo sunabilecek, Eğer beğenilirse devamlı çalışma teklif edilecek, ve sadece oyunun karından kendisine %5 ile %10 arası pay verilecektir.(Detaylar yüz yüze veya telefonda konuşulacaktır) İşler halledildiği sürece uzaktan çalışılabilir. Aynı oyun içinde 4-5 mekaniği olan bir oyun yapılacak, Belirtilen süre içinde oyunun hazırlanması ve kaynak kodlarının tarafımıza verilmesi gerekmektedir. Reklam entegrasyonu yapılacak, Açılış ekranı olacak.

    €410 (Avg Bid)
    €410 Ortalama Teklif
    5 teklifler

    Kendimize ait İPTV sistemimiz var . iptv:internet üzerinden akılı cihazlar aracılığı ile dünyada ilgi duyulan yayın film sinamaları izleten bir sistem . satış sahasında çalışacak arkadaşlara ihtiyacımız var. Gerekli satış talimatları ve satışalar hakkında yardımcı olunacaktır. Sistem kolay satılan dünya çapında arzı yğksek b...duyulan yayın film sinamaları izleten bir sistem . satış sahasında çalışacak arkadaşlara ihtiyacımız var. Gerekli satış talimatları ve satışalar hakkında yardımcı olunacaktır. Sistem kolay satılan dünya çapında arzı yğksek bir üründe avrupadaki 2 kişiden 1 inde bulunur. kar marjı abonelik basına 30-80 €. İyi bir sosyal medya kullanıcısı ve hedef kitleye ulaşabilecek bir kişi için ayl...

    €393 (Avg Bid)
    €393 Ortalama Teklif
    10 teklifler

    Media Prodiksiyon fotoğraf çekimi video ve dijital art yapan bir firmayız. Bunun yanında bünyemizde web sitesi yapım sosyal media yönetimi de olacak. Firma ismimiz CREAROOF dijital art veya Media Yaratıcı dijitalliğin bir çatı altında buluşması fikri ile oluşturulmuş isim.

    €42 (Avg Bid)
    €42 Ortalama Teklif
    16 teklifler

    Pc için yaptığım side scroller shoot'em up oyunum için çizer arıyıyorum. Grafikler pixel art olacak.

    €96 (Avg Bid)
    €96 Ortalama Teklif
    2 teklifler

    2D 2960x1440 çözünürlüğünde oyun için hayal gücünüzü kullanarak oyun arka planları ve içerikleri çizebilirmisiniz örnekler ekte mevcut kolay gelsin... -------- Using your imagination for the game in 2D 2960x1440 resolution, the game is in the background and you can draw it here.

    €129 (Avg Bid)
    €129 Ortalama Teklif
    10 teklifler

    json olarak üretilen sınav sorularının word ve pdf e dönüştürülmesini istiyoruz. PHP

    €301 (Avg Bid)
    €301 Ortalama Teklif
    7 teklifler