3000 words assignment indian financial future 2008 işler

Filtre

Son aramalarım
Şuna göre filtrele:
Bütçe
ile
ile
ile
Tür
Beceri
Diller
    İş Durumu
    2,000 3000 words assignment indian financial future 2008 iş bulundu, ücretlendirmeleri EUR

    I want to design a logo in 3ds max application You will design the logo of your company (on a software or other subject) that you have planned or dreamed of. In this logo; 1-The company name or abbreviation must be present. 2-At least 3 colors should be used 3-There must be an indication of the country or province in which it...logo; 1-The company name or abbreviation must be present. 2-At least 3 colors should be used 3-There must be an indication of the country or province in which it was established. 4-What is meant by the logo (meanings of the figures) should be written in an additional file (word file). There is no additional time for uploading homework (which will replace the midterm exam). This is a homework assignment that needs to be completed by 6 o'clock tomo...

    €14 (Avg Bid)
    €14 Ortalama Teklif
    6 teklifler

    Googlebot koruma yazılımı. 3000 Tl Anlaşıldı.

    €95 (Avg Bid)
    €95 Ortalama Teklif
    1 teklifler
    Haber Portalı Bitti left

    Bir haber portalı için web tasarımcısı arıyorum. Haber portalı çok detaylı olmayacak. Sadece bir haber girişi ile bu girilen haberleri aynı anda tüm sosyal medya hesaplarından yayınlayacak bir site yapacak bir kişi arıyorum. Mevcut hazır yazılımlar çok kapsamlı ve çok detaylı siteler. Oysa benim aradığım sadece bir bülten. I need a news website...anda tüm sosyal medya hesaplarından yayınlayacak bir site yapacak bir kişi arıyorum. Mevcut hazır yazılımlar çok kapsamlı ve çok detaylı siteler. Oysa benim aradığım sadece bir bülten. I need a news website. But i dont wat complicated. Just a news, and when i enter a news from admin panel, website must send all social media account such as LinkedIn, X, Facebook and Instagram. We can...

    €130 (Avg Bid)
    €130 Ortalama Teklif
    31 teklifler

    ...Journey through the Pages of the Future** Hello [Recipient Name], I have a special invitation for you! I invite you to the extraordinary world of the future with my new book "93 Years Old in 2047", which I prepared for science fiction enthusiasts. **Book summary:** The book opens a window to the future through the lens of a 93-year-old character. In a world dominated by technology, old age has lost its meaning and experience has become much more than a treasure. However, this quiet period of old age is full of unexpected events and personal discoveries. As our character finds himself in a world-wide adventure, he will make readers a part of this breathtaking adventure. **Why This Book?** - It offers a unique perspective for those who want to imagine the ...

    €18 / hr (Avg Bid)
    €18 / hr Ortalama Teklif
    7 teklifler

    PROJE BEDELİ Tüm bu çalışmaların bedeli 3000 $ olarak belirlenmiş olup. Aşağıdaki ödeme adımları çerçevesinde ilerlenebilecektir. Backend Development - 500$ Uygulama UI/UX Design - 500$ Uygulama Tamamlanma - 2000$ PROJE NOTLARI - Proje için ön görülen maksimum tamamlanma süresi 60 iş günüdür.
- Tüm proje kodları, proje sahibine özgün olduğuna (başka bir projeden alıntı olmadığı) dair noter tarafından tescil edilebilir. Proje yayına alındıktan sonra 3 ay ÜCRETSİZ destek hizmeti verilecektir. Tüm ödemeler freelancer.com üzerinden %100 güvenli olarak yapılacaktır. Bu teklif 7 iş günü içerisinde geçerlidir.

    €2781 (Avg Bid)
    €2781 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Yeni Youtube kanalımız için Kur'an tefsirlerini türkçe olarak seslendirebilen, tok sesli, açık, ve tonlamalara dikkat ederek okuyabilen birini arıyoruz. İlk videomuzda, Ayetü'l Kürsi tefsirini paylaşacağışık 3000 karakterlik bir tefsir olmasını planlıyoruz. Tefsir kaynağı: Elmalılı Hamdi Yazır.

    €116 (Avg Bid)
    €116 Ortalama Teklif
    12 teklifler

    4 adet Windows server sunucumuz var. Sunucularda uygulanan Apache, Tomcat, MS SQL Server tabanlı özel tasarım uygulamalar var. Proje kapsamında sunucularının stabil performansı sağlayacak işletim sisteminin güncelleme ve bakım işlemleri yapılacak. Sunucularda uygulanan özel uygulamalarının tasarımı analiz edilecek ve dökümantasyonu oluşturulacak, sorunlar belirlenecek ve giderilecek.

    €426 (Avg Bid)
    €426 Ortalama Teklif
    4 teklifler

    Resimde görülen özelliklerdeki coin için '' izole '' '' Sabit tutarlı giriş ( Sabit değerini istediğim zaman değiştireceğim. ) '' ve çarpanını istediğim şekilde belirleyebileceğim ve değiştirebileceğim, Long ve short ayırt edip gelen mesaja göre işlem açabilecek bir yazılım yazdırmak istiyorum. Kâr alma noktası ise 3. değer olacak. Stop aynı şekilde kalacak. Ne ile yazıldığı önemli değil. Başka bir pc de Telegram ve yazılım sürekli çalışacak.

    €195 (Avg Bid)
    €195 Ortalama Teklif
    5 teklifler

    Merhaba Lalit K., profilinizi farkettim ve size projemi önermek isterim. We need Twitter and Telegram Follower between 3000 to 5000 . Can you do that? If yes ,how much?Thank you in advance.

    €23 (Avg Bid)
    €23 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhabalar. Tradingviewdeki stratejimin oluşturduğu al ve sat sinyallerini binance hesabıma iletmesi için bot ihtiyacım var. Future işlemlerde kullanmak istiyorum. İlginize teşekkür ederim.

    €207 (Avg Bid)
    €207 Ortalama Teklif
    10 teklifler

    Merhabalar. Tradingview de kullanmış olduğum stratejimin al ve sat sinyallerini binance hesabıma aktarmak istiyorum. İşlemleri future yapacak. İlginize şimdiden teşekkür ederim.

    €248 (Avg Bid)
    €248 Ortalama Teklif
    3 teklifler

    3000 kelimelik bir çeviri işimiz var ingilizce almancası olan arkadaşlara duyurulur

    €353 (Avg Bid)
    €353 Ortalama Teklif
    38 teklifler

    3000 Kelimelik İngilizce Case üzerinden proje yaptırılacaktır. Konunun akademi ölçüsünde ele alınması ve belirli essay kalıplarına uygun olarak dipnot kaynakça verilerek tamamlanması gerekmektedir.

    €71 (Avg Bid)
    €71 Ortalama Teklif
    14 teklifler

    ...does. I have already started shooting videos that we will publish in the future. We will shoot all the videos and send them online. I need a video editor/designer to edit these videos. The process will be long because we plan to publish videos on average every week and to generate income from the videos we publish after reaching a certain number of subscribers in the future. My plan is affiliate marketing. In the first place, I can provide financial support as we will not be able to reach a certain number of subscribers immediately. But the expectation should not be in the form of the earnings of the designers in professional studios, please, those who are interested in this job and plan to settle abroad in the future can help me. Waiting for your offers. Ple...

    €5 / hr (Avg Bid)
    €5 / hr Ortalama Teklif
    11 teklifler

    ...process belong to the seller. Wishes: - Special skills should come with the accumulated combo points and can be used during the game. - At the end of the game, the total score should be calculated from data such as time, number of combos, abilities used, number of moves, etc. - Leveling up, reward system, etc. with the total score calculated. it would be nice. - There may be multiplayer in the future, so some things have to be forward compatible and open-ended. - Source codes. - It would be nice to make a contract that will secure both parties regarding the intellectual property right before it starts and after it ends. - I want it to be uploaded to Appstore and Playstore and adding ingame ADS if its possible --------------------------------------------------------------------...

    €673 (Avg Bid)
    €673 Ortalama Teklif
    8 teklifler
    Turkish words Bitti left

    I need to translate Turkish words into English

    €56 (Avg Bid)
    €56 Ortalama Teklif
    5 teklifler

    Woocommerce tabanli bir e-ticaret sitemiz ve 3000-4000 arasinda ürünümüz var. Sitemizde teknik olarak herhangi bir sorun yok fakat hiz performansi konusunda sorunlarimiz var. Sitenin hizlanmasi icin konusunda uzman bir arkadasin destegine ihtiyacimiz var. Asagida site ile alakali bazi detaylari yaziyrum eger gerekirse daha ayrinti da verebilriim. Server : AWS Database : Yine Amazon üzerine kurulu RDS () Theme : WoodMart (Themeforest 'ten satin alindi) - Site ortalama 10-15 saniyede aciliyor, yapilacak bir calisma ile bu süreyi makul bir seviyeye cekmek istiyoruz. - Sitenin yavasliginin daha cok SQL sorgularindan kaynaklandigini düsünüyoruz. - AWS deneyimi olan ve linux serverdan anlayan arkadaslar tercihimizdir.

    €444 (Avg Bid)
    €444 Ortalama Teklif
    11 teklifler

    ...p) Kısım 2 (Kaggle Üzerinde Proje Geli ¸stirme) Kaggle üzerinde a ¸sagıda bilgisi sunulan yarı ¸sma için bir çözüm geli ¸stirilecektir. ˘ ˙Istenenler: 1- Kaggle hesabı olmayanların hesap açması (hesap adı, gerçek ad-soyadınızı icerecek sekilde) 2- Çözüm kernelini yayınlamak ve kernel linkini gonderilecek olan raporda payla ¸smak (linkin herkes tarafından eri ¸silebilir oldugunu gondermeden kontrol ediniz, bu madde önemlidir!!!) 3- Hali hazırda var olan cozumlerin () aynısını veya cok buyuk benzerini çözum olarak sunanların aktiviteleri degerlendirilmeyecektir. Birbirlerinizle benzerlik gosteren dokumanlar da degerlendrilmeyecektir. 4- Geli ¸stirdiginiz

    €9 - €37
    €9 - €37
    0 teklifler

    Çalışmalar peyder pey iletilecektir. İçerikler ingilizce ve türkçe olmaktadır. Çalışmalar ile alakalı genel bilgi mesaj üzerinden verilecektir.

    €80 (Avg Bid)
    €80 Ortalama Teklif
    96 teklifler

    Merhaba, Ortalama 3000 dakikalık ENG'den TR'ye bir video çeviri projemiz var. Çeviride transkript bulunmuyor, dinleyerek çeviri yapılması gerekiyor veya youtube otomatik altyazıları aracılığıyla (işinizi görürse) olacak. Bunun için bir çeviri ekibine ihtiyacım var. Sevgiler,

    €5135 (Avg Bid)
    €5135 Ortalama Teklif
    6 teklifler

    Merhaba osmanaydin, hocam benim html sayfaları üzerinden datayı alıp metin madenciliği olarak işlemem gereken bir assignmentim var. ilgilenirsen lütfen beni bilgilendir. ayrıca python google app engine içeren bir ödevim daha var . ücret için elimden gelen bu ne yazıkki.(tek assignment için)

    €95 (Avg Bid)
    €95 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    ETH Tabanlı bir alt token yaratacağız tabi blok , ödül vs bunları yapacak olan kişiye vereceğiz. (POS sistemi ile madencilik olacak) ardından token web sitesini bu kontrat ile bağlaştıracak ÖRN: 3000 token yatırıp kitleyecek ödül kişi sayısına bölünüp gönderilecek umarım anlatabildim MYDEXPAY Tarzı bi sistem yaratılacak tekliflere açığız

    €1170 (Avg Bid)
    €1170 Ortalama Teklif
    6 teklifler

    3000 tweet,17 K tweet, Reuters data setlerinde sırasıyla SVM, CNN, FastText algoritmaları kullanılarak çözümü yapı ben sizinle paylaşıcam

    €32 (Avg Bid)
    €32 Ortalama Teklif
    2 teklifler

    Bu projemde İngilizce kelimelerin Türkçe karşılıkları konusunda size detaylı bir biçimde uygun fiyata yardımcı olacağım. In this project, I will help you in detail with the Turkish equivalents of English words at an affordable price.

    €17 (Avg Bid)
    €17 Ortalama Teklif
    24 teklifler

    merhaba Talha bey, joga dersleri verebilevek iOS app'i yapmak istiyoruz. Butcemiz ilk etabda 2500-3000 TL civarinda. Wireframe I biz yapip size verirsek siz butce icinde bu app I calisir hale getirebilirmisiniz? Tesekkurler Tamer

    €9 (Avg Bid)
    €9 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhabalar, php üzerinden bir çeviri işlemimiz olacaktı. Yaklaşık 3000-4000kelime. Türkçeden ingilizceye çevrilecek. Kelimeler tek dosya içerisinde yer almamaktadır ve tek tek çevirilecektir. Bir fiyat çalışması yapabilir miyiz? Teşekkürler.

    €6 (Avg Bid)
    €6 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhabalar, php üzerinden bir çeviri işlemimiz olacaktı. Yaklaşık 3000-4000kelime. Türkçeden ingilizceye çevrilecek. Kelimeler tek dosya içerisinde yer almamaktadır ve tek tek çevirilecektir. Bir fiyat çalışması yapabilir miyiz? Teşekkürler.

    €6 (Avg Bid)
    €6 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhabalar, php üzerinden bir çeviri işlemimiz olacaktı. Yaklaşık 3000-4000kelime. Türkçeden ingilizceye çevrilecek. Kelimeler tek dosya içerisinde yer almamaktadır ve tek tek çevirilecektir. Bir fiyat çalışması yapabilir miyiz? Teşekkürler.

    €6 (Avg Bid)
    €6 Ortalama Teklif
    1 teklifler
    €6 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Günlük 1900-3000 (limit yoktur ve kelime sayısı artıkça kazanç 2 katı şeklinde artmaktadır) kelime çeviri yapabilecek, ek gelir isteyen ve ingilizce bilen öğrenci veya herhangi bir çalışan aranmaktadır. *Deneyimli ve ingilizcenin yanı sıra Türkçeyi de etkili kullanabilen. *Çevirileri zamanında ve eksiz bir şekilde gönderebilecek. *Tümden Google çeviri gibi herhangi bir çeviri aracı kullanmayan (Kullanıldığı taktirde bu açık bir şekilde anlamsız cümlelerden dolayı belli etmektedir.) Aylık kelime sayısına göre 600-1500 TL arasında ek kazanç elde edebilirsiniz. Ek gelir isteyen öğrenci veya çalışan arkadaşların başvurularını beklemekteyiz.

    €159 (Avg Bid)
    €159 Ortalama Teklif
    23 teklifler

    ...Hastalığın "diagnostic tree" tasvir edilmesi gerekmektedir. Tam olarak aşagıda yer alan adımlar izlenerek başlıklandırılmalıdır. Define a problem in your country’s health system Shortly describe the problem, use data Construct the problem diagnostic tree (according to Roberts J., 2008) Develop policy recommendation using the WHO policy framework (control cnobs) Please specify the recommendations at policy, strategy and action plan level Use scientific literature, at least 10 data sources Size: 8 pages (2500 Words) Kaynaklaraapakurallarına uygun olarak eklenecektir. çalışma süresi 3 gündür. WHO'a veya alakalı kaynaklara ait data tablosu eklenmesi gerekmektedir. (2-3 adet) Çalışma için her gün 2 kez g&uum...

    €21 (Avg Bid)
    €21 Ortalama Teklif
    3 teklifler

    Buddypress plugin need to photo tag future. Buddypress eklentisine fotoğraf etiketleme özelliği istiyorum.

    €120 (Avg Bid)
    €120 Ortalama Teklif
    5 teklifler

    Merhabalar, üniversitede ki bir dersimin projesi için sizi rahatsız etmiştim. Detayları özelden konuşabiliriz. Eminim sizin için 1-2 saatten fazla sürmeyecek bir assignment. Fiyatı temsili girdim, detaylı konuşuruz.

    €9 (Avg Bid)
    €9 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba limited şirketi kurdurmak istiyorum. Kendim yurtdışında olduğum için bu işleri takip edecek vekaletimle işlem yapacak birine ihtiyacım var. Düşündüğüm bütçe 1500 ile 3000$ arasındadır.

    €2162 (Avg Bid)
    €2162 Ortalama Teklif
    2 teklifler

    Merhaba, Ekte içerisinde 155 kelimeden oluşan Türkçe metin bulunan dosyanın İngilizce, Fıransızca, Rusça ve Arapça dillerinde çevirilmesini istiyorum. Toplam bütçem maksimum 10 dolar. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Hello Freelancers, There are 155 words in the attached file. I need to be translate Turkish toEnglish, French, Russian and Arabic . My budget max. 10 $ Kind Regards

    €17 / hr (Avg Bid)
    €17 / hr Ortalama Teklif
    2 teklifler

    Merhaba yassershehab, profilinizi farkettim ve size projemi teklif etmek isterim. İstediğiniz ayrıntıyı sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €241 (Avg Bid)
    €241 Ortalama Teklif
    2 teklifler
    Write an eBook Bitti left

    Gelecek Dünya Tarihi (History of the Future World )

    €810 (Avg Bid)
    €810 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba. Bana senaye ve ya aqrobiznesle ilgili bir biznes ideya lazim. 3000 - 4000 usd budce ile ne yapa bilirim? Ve ya hangi hizmet sahesi ile mesgul olmam tavsiyye edilir. Azerbaycanda yashiyorum. Bakude. Onceden teshekkurler. Saygilarla Ravan Musayev

    €3775 (Avg Bid)
    €3775 Ortalama Teklif
    3 teklifler

    ...Net/Java platformlarında çok tecrübesi olan bir Web developer arıyoruz. HTML/CSS/JavaScript gibi esas Web development yeteneklerinin çok gelişmiş olması lazımdır. MS SQL Server'dan veri çeken uygulamalar yapmış olması tercihimizdir. We will quickly sift through applicants and have the right person started immediately on a contracted basis, with a perspective to become full-time in the near future. If chosen, you will immediately begin working with our development team in Istanbul so you need to be available to work as a freelancer right now. /// Adaylar üzerinden hızlıca geçip uygun kişiye hemen kontratlı olarak başlatacağız. Yakın gelecekte full-time çalışma perspektifi olacaktır. Seçildiğiniz takdirde İstanbul'...

    €3580 (Avg Bid)
    €3580 Ortalama Teklif
    5 teklifler

    SADECE TURKIYEDEKI FREELANCER'LAR ICINDIR DETAYLAR * Proje kanal bazli bir sosyal agdir * Android+Iphone+Masaustu web ve Mobil web surumleri olacak * Twitter'a benzer ancak kullanici tak...kanallara gelen gonderileri konum, dil ve kullanici tipine gore filtreleyebilir Ornek : Ziraat Muhendisligi kanalini sadece Turkce ve Istanbul olarak kayitli standart kullanicilardan gelen gonderileri bildir ve akista once bunlari goster. * Engelleme, spam, gizlilik, anonim profil, takip, gonderi gibi detayli bir guvenlik yapisi vardir. ODEME SEKLI Android APP + Web Admin + Paylasim web sayfasi = 3000 TL ( Is baslangicinda 1000 TL bitiminde 2000 TL) Iphone+Ipad App = 2500 TL ( Is bitiminde 2500 TL odeme ) Web surumu:Masaustu+Mobil = ( Is bitiminde 2500 TL odeme ) TOPLAM MA...

    €4193 (Avg Bid)
    €4193 Ortalama Teklif
    8 teklifler

    Dosto, duniya me software industry, ek lauti industry he jisme profit percentage ki koi limits nahi hai. {020830685SK}Kyoki software ki kimat chahe kitni bhi ho lekin bikta 20 rs ki CD Mein. Esiliye BILL GATES pichle 20 salo se inc...profit percentage ki koi limits nahi hai. {020830685SK}Kyoki software ki kimat chahe kitni bhi ho lekin bikta 20 rs ki CD Mein. Esiliye BILL GATES pichle 20 salo se income me no. 1 hai. Ab Aap bhi full time/ part time kam karke is software industry me Kama sakte hai aur pa sakte hai holsale aur retail dono ka fayda. Yani 200% se 2000% ka profite margin. CHALLANCE: Duniya ke Kisi bhi ISO: 9001:2008 & 27001:2005 plane ya company me itna profite ho to hamari puri team kam se kam 5 lakh ke investment se apke sath kam karegi CONTECT: +91 8460003111 (Wh...

    €232 - €695
    €232 - €695
    0 teklifler

    online satis sitemizdir 2008 den beri anda indoor & outdoor bahce malzemeleri satmaktayiz. ornegin , topraksiz tarim sistemleri / hydroponic system bitki yetistirme lambalari bitki yetistirme kabinleri havalandirma urunleri bitki besinleri en guclu oldugumuz taraflar yukarida yazdigim kategorilerdir. projede istenilenler : smooth garden logosundada gorulecegi uzerine yesil ve mavi renkleri seviyoruz ama creative ligi daha cok seviyoruz. topraksiz tarim ile ugraswtigimiz icin icinde muhakkak toprak ve su temalari olmali gozleri rahatsiz etmeyecek relax bir calisma olacak. mp4 formatinda olmasina ozen icin ekleme yaptim. yaptigim arastirmalarda bu islerin en iyi adobe after effect ile olacagi kanisina

    €176 (Avg Bid)
    €176 Ortalama Teklif
    3 teklifler

    Merhaba localhost'da çalışan ve çalışacak olan uygulamamda , aynı networkdeki Microsoft SQL Server 2008'e bağlantı yapmaya çalıştığımda tanımsız sqlsvr_connet() fonksiyonu için tanımsız fonksiyon hatası veriyor. Microsoftun PHP için driverlarını indirdim, ext klasörüne atıp , içinde tanımladım fakat çalıştıramadım. İhtiyaç: Mevcut yapıyı bağlantı yapabilecek hale getirilmesi ( Uzaktan Bağlantı ile ) DB'e bağlantı sağlayacak ve SQL Serverda mevcut bir view'dan ( daha önceden tanımlı ) veri çekilebilecek kodların sağlanması. Teşekkür ederim.

    €19 (Avg Bid)
    €19 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba Voipswitch kurulumunada destek bölümüyle iletisimde buluncak ingilizce bilen server 2008 yönetiminde bilgisi olan.

    €85 / hr (Avg Bid)
    €85 / hr Ortalama Teklif
    9 teklifler
    callpoint ltd Bitti left

    Merhaba Voipswitch kurulumunada destekle iletişimde buluncak ingilizce bilen server 2008 yönetiminde bilgisi olan. Yazılım hazır sekilde class 5 softswitch yönetimde destek olacak .wep sayfası kotları hazı olacak tasırım ve kurulumda teknik destek birlikte calışıcak.İyi calışmalar

    €185 (Avg Bid)
    €185 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    writing/creating/researching five articles for my blog on house party ideas? 400-500 words each. Each article describes and give information/guide on one idea. It has to be informal and fun, and encouraging with some author's opinion(light fun opinion) so people would want to respond/leave comments. You will need to perform some research for fun/unusual/extiting ideas. Please do not use very first borring google page for your researches, no rewriting. Could you use your life experience or something similar? I think you'll like it :) I will have more orders in the future, around 50-100 articles. Best regards.

    €20 (Avg Bid)
    €20 Ortalama Teklif
    3 teklifler

    ...yatırım ve sermaye istemeyen bir yapıdadır. 8- Sorunsuz satışın gerçekleştirilmesinin ardından bayi bir sonraki yıldan itibaren yıllık hosting ve veritabanı ücretini müşterisinden tahsil ettikten sonra OnKent'e gönderir. Genel Özellikler : * OnKent'in kendi yazılım ekibi tarafından dizaynı ve kodlaması yapılan içerik yönetim sistemli kurumsal siteler tamamen profesyoneldir. C# .Net 4 ve MsSQL 2008 teknolojileri üzerine kuruludur. * Siteyi satın alan müşteriler kolay kullanımlı kontrol paneli üzerinden, zorlanmadan her türlü değişikliği yapabilir, site içeriğini düzenleyebilir ve yeni içerikler yayınlayabilir. * İçerik yönetimli siteler, A dan Z ye her sektö...

    min €4634
    min €4634
    0 teklifler

    I'm seeking a seasoned GCP Architect for a 3-month contractual position. The professional will have the responsibility to lead the following tasks: - Cloud Strategy: Develop, lead and implement the cloud strategy which will focus on the scalability of our applications, cost optimization of resources and improving our overall cloud security. -...include a minimum of 8 years in cloud architecture and GCP certification. Proficiency in Terraform, coupled with extensive knowledge in cloud security, is crucial for this role. For the technical aspects of this project, Python is our preferred programming language. Complexity is the essence of the tasks and I expect the GCP Architect to come up with strategies and architectures that will drive the future of our cloud-based application...

    €2594 (Avg Bid)
    €2594 Ortalama Teklif
    3 teklifler

    I'm looking for an experienced app developer who can create a real money chess app available only on Android. The focus of the app is to enable Player-to-Player gaming, with potential expansion into other features such as tournaments or learning modules in the future. The critical requirement for this project: - Design and develop a user-friendly interface where users can play chess against each other for real money stakes. - In-app purchases must be incorporated into the design to allow users to buy enhancements or other customizations to improve their experience. The ideal freelancer needs to have a proven track record in developing gaming apps, preferably those involved with real money gaming. They need to be well-versed in Android app development, with an understanding of...

    €81 (Avg Bid)
    €81 Ortalama Teklif
    5 teklifler

    Indian Candidates will be preferred who are able to connect Asap. I'm in search for a consummate professional who has proven experience with NextJs, Shopify, React, Hydrogen, and headless storefronts. Especially, this candidate should also have a good grip on Shopify's Liquid template language. For this project, you will be responsible for downloading and decoding my Shopify theme to enable the customization and operation of headless eCommerce platforms. Concrete knowledge of the following is preferred: - Familiarity with Shopify's customer management API. - Ability to create customer login and authentication on a headless storefront. Regarding design, I already have one in mind, and I expect you to turn it into reality using your expertise. However, we skipped...

    €10 (Avg Bid)
    €10 Ortalama Teklif
    1 teklifler