I am a great article writer i can write creatively on any topic provided any story or typing i can do 22010 işler

Filtre

Son aramalarım
Şuna göre filtrele:
Bütçe
ile
ile
ile
Tür
Beceri
Diller
    İş Durumu
    5,000 i am a great article writer i can write creatively on any topic provided any story or typing i can do 22010 iş bulundu, ücretlendirmeleri EUR

    **Topic: "93 Years Old in 2047": A Journey through the Pages of the Future** Hello [Recipient Name], I have a special invitation for you! I invite you to the extraordinary world of the future with my new book "93 Years Old in 2047", which I prepared for science fiction enthusiasts. **Book summary:** The book opens a window to the future through the lens of a 93-year-old character. In a world dominated by technology, old age has lost its meaning and experience has become much more than a treasure. However, this quiet period of old age is full of unexpected events and personal discoveries. As our character finds himself in a world-wide adventure, he will make readers a part of this breatht...

    €17 / hr (Avg Bid)
    €17 / hr Ortalama Teklif
    7 teklifler

    I am looking for a digital marketing intern who can assist me with SEO optimization for my website. The ideal candidate should have experience in SEO techniques and strategies. Tasks: - Conduct a thorough analysis of my website's current SEO status - Implement on-page and off-page optimization techniques to improve website ranking - Conduct keyword research and optimize website content accordingly - Collaborate with the content team to create SEO-friendly content - Monitor website traffic and provide recommendations for improvement Goals: - Increase website traffic - Improve website ranking on search engine results pages Current status of website's SEO: - Fully optimized but needs improvement Skills and experience required: - S...

    €8 / hr (Avg Bid)
    €8 / hr Ortalama Teklif
    6 teklifler

    Merhaba Can S., profilinizi farkettim ve size Power BI projemi teklif etmek isterim. Detayları sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €92 (Avg Bid)
    €92 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba Can daha önceden yaptığın phonk müziklerde demo alabilirmiyim?

    €6 / hr (Avg Bid)
    €6 / hr Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Sosyal medya hesaplarınızın günlük post atımı,story atımı ,reels atımı,resim ve videoların yüklenmesi

    €23 / hr (Avg Bid)
    €23 / hr Ortalama Teklif
    5 teklifler

    Google Dialogflow kaynağını kullanarak Asterisk veya Freeswitch ile çalışaçak Etkileşimli Sesli yanıt IVR oluşturma.

    €776 (Avg Bid)
    €776 Ortalama Teklif
    4 teklifler

    Merhaba, Finans ve oyun pazarında yer alan şirketimiz için Türkçe bilen/konuşabilen ve anadili İngilizce olan freelance bir çalışma arkadaşı arıyoruz. Devamlı ve uzun soluklu bir proje olacak. -- We are looking for a native English translator who can speak Turkish for our company in the finance and gaming market. The project will be an ongoing project.

    €356 (Avg Bid)
    €356 Ortalama Teklif
    38 teklifler

    Merhaba başlıkta belirttiğim özelliklerde bir script arayışı içerisindeyim elinde olan veya satışını yapıcak kişilerden teklif bekliyorum. Spam engellemek için yazınıza başlamadan önce twitter tt, yazmanızı rica ederim

    €154 (Avg Bid)
    €154 Ortalama Teklif
    4 teklifler

    I want an excel file to be created with the same font that previously created in Excel. There are 2 photos. Photograps of the article is available. There is also an example excel file, but it needs to be the same as in the photo by making changes on the font. Each character of an excel file that you will create must be exactly the same as photos. This is an urgent job needs to be completed immediately.

    €83 (Avg Bid)
    Özellikli Acil
    €83 Ortalama Teklif
    8 teklifler

    araç üzerindeki can bus siteminden verileri çekmek ve bu verileri sunucuya anlık olarak aktarmak

    €8283 (Avg Bid)
    €8283 Ortalama Teklif
    2 teklifler

    Bloğum için metin yazarları arıyorum. Sağlık, Ev ve Yaşam ile ilgili yaklaşık 2000 kelimelik gönderilere ihtiyacım var. İşte yapmak istediğim çalışmalardan bir örnek daha fazla bilgi için diğer gönderilere bakmaktan çekinmeyin. Lütfen teklifinizi bana bildirin.

    €21 (Avg Bid)
    €21 Ortalama Teklif
    26 teklifler

    Merhabalar; Bizim ekip olarak bir NFT projemiz var, Blender ile 3D model, karakter çizebilecek bir artist, designer arayışındayız. Bu iş için yeterli yazılım ve marketing bilgimiz mevcut. Kesinlikle ciddi bir proje için sizlere ulaşmaktayım. Bu tarz bir iş için uygunsanız görüşe bilir miyiz ?

    €7 (Avg Bid)
    €7 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Uluslararası eğitim danışmanlığı firması olan OWO Academy'nin Instagram hesabına yönelik içerik (post, story, öne çıkarılanlar, sponsorlu içerik vb.) tasarımlarını üstlenecek bir ekip arkadaşı aranıyor. Görev ve Sorumluluklar: Başvuru yapacak olan ekip arkadaşının; - Instagram hesabı için firma yetkilileri ile görüş alışverişinde bulunarak içerik planlaması oluşturması, - Oluşturulacak olan içerik planlamasına eşlik edecek sade, anlaşılır ve etkileyici bir tasarım dili oluşturması, - Süreç boyunca talep edilebilecek, planlama dışında kalan ek içeriklere cevap verecek nitelikte uygun tasarım varyasyonları oluşturması, - Sponsorlu içerikler için müşterilerin ilgisini &cc...

    €356 (Avg Bid)
    €356 Ortalama Teklif
    11 teklifler

    Merhaba Ufuk Can A., profilinizi farkettim ve size projemi önermek isterim. Detayları sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €12 (Avg Bid)
    €12 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba Ufuk Can A., profilinizi farkettim ve size projemi önermek isterim. Detayları sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €9 (Avg Bid)
    €9 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba Ufuk Can A., profilinizi farkettim ve size projemi teklif etmek isterim. Detayları sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €12 (Avg Bid)
    €12 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba Ufuk Can A., profilinizi farkettim ve size projemi teklif etmek isterim. Detayları sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €9 (Avg Bid)
    €9 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    On arka toplam 2 sayfa A4 büyüklüğünde küçük puntali bir metin. İçerik fiziksel bir ürünün kullanıcı talimatları, Türkçe Almanca veya ingilizceden Almanca ya ceviri. EDIT: Hi people, i uploaded will translate. Please check the files and get contact with me on pm.

    €22 / hr (Avg Bid)
    €22 / hr Ortalama Teklif
    12 teklifler

    İngilizce öğreten bir sayfa için günlük post ve story tasarımı yapacak birisine ihtiyacım var. Tasarımcının Türkçe ve orta derecede İngilizce bilmesi önemlidir. Toplamda 30 post ve 60 hikayeden oluşacak. Toplamda 90 tasarım için ücret toplam olarak ödenecektir.

    €42 (Avg Bid)
    €42 Ortalama Teklif
    43 teklifler

    Türkiye,de veya dünya geneli blog sitelerinde tanıtım yazısı dofollow Turkey blog wrbsites seo write and link dofollow

    €4 / hr (Avg Bid)
    €4 / hr Ortalama Teklif
    9 teklifler

    Merhaba, Doktora tez çalışmam kapsamında, Türkiye'de yaşayan serbest (freelance) çevirmenlerin yoğun bilgisayar kullanımı nedeniyle deneyimledikleri kişisel ve sosyal sorunları konulu çalışmam için serbest çevirmenlere ihtiyacım var. Anketi yanıtlayıp tanıdığınız diğer serbest çevirmenlere gönderebilirseniz çok sevinirim.

    €230 (Avg Bid)
    €230 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba Eren Can E., profilinizi farkettim ve size projemi teklif etmek isterim. Detayları sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €230 (Avg Bid)
    €230 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Selam, saha elamanı aradığını söyleyen bir ilan vardı ordan gördüm seni. işveren olduğunu söyleyen kişi mesaj attı ve bana yardım etmek istediğini bana bu işi vermek istediğini söyledi, ama teminat için belli bir miktar para alacağını da belirtti. Sen ne düşünüyorsun, adamla konuştun mu, dolandırıcı olduğunu düşündüm ben.

    €9 (Avg Bid)
    €9 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba, 2d harita tabanlı oyun yapılması gerekiyor. Muadili World conqueror 4 isimli oyundur. Bakabilirsiniz. Yatırım amaçlı olacaktır. Farklı olarak animasyon geçişleri story bölümü yapay zeka Optimizasyon çok çok önemli. Strateji alanında iyi şeyler yapılmasını istiyorum.

    €845 (Avg Bid)
    €845 Ortalama Teklif
    4 teklifler

    Merhaba arkadaşlar, ara ara türkçe-ingilizce çeviri işleri oluyor, yetişemiyorum. Bu işleri geri çevirmek yerine paylaşabileceğim kişiler arıyorum. alialkis at adresine CV ve örnek çevirilerinizi atarsanız, çeviri geldikçe sizle paylaşacağım.

    €9 (Avg Bid)
    €9 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    TR: Aşağıda Örnek sunduğumuz sitenin içinde yer alan konu içinde bulunan foto galeri eklentisi yaptırılacaktır. EN: The host will have a photo gallery plug-in built in the site we present as an example. TR: - Resim ve Reklam düzeni Tekil sayfada resim ve reklam bölümü hangi şekilde gösterilmesini (görsel alt, üst, sağ, sol) gözükmesi... Reklam kodlarını koyabileceğimiz alana - Görsel arası Reklam yayını açık-kapalı - Responsive uyumlu olmasına - Galeri Sayfalama rengi (Sınırsız renk ) - Görsel galeri ile uyumlu olmasına - Görsel alt başlık gözüksün ve gözükmesin - Son görsel geçişinden sonra konuya geri dönülmesi - ok yönü açılıp k...

    €70 (Avg Bid)
    €70 Ortalama Teklif
    3 teklifler

    Can bey Merhaba Pietro Boccaletto onerdi sizi ama onerdigi platformda deaktif gozukuyordunuz. Size nasil ulasabilirim? Bioistatistik yardimina ihtiyacim var ama Pietro cok yogun oldugunu soyledi. Sizinle calismamiz mumkun mudur?

    €184 (Avg Bid)
    €184 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba Semih Can, profilinizi farkettim ve size projemi önermek isterim. Detayları sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €55 (Avg Bid)
    €55 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba Sukru Can H., profilinizi farkettim ve size projemi teklif etmek isterim. Detayları sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €14 (Avg Bid)
    €14 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Merhaba belirlenen hashtag ile bot hesaplar otomatik binlerce twit atarak kelimeyi trend topic haline getirecek bir yazılım istiyorum. gerçek kullanıcılar bu etiket hakkıdna twit atmaya devam ederken bot twit atmaya devam edecek.

    €28 - €230
    €28 - €230
    0 teklifler

    Merhaba, bi sınav işi vardıda b1 seviyesinde, yardımcı olur musunuz?

    €9 (Avg Bid)
    €9 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Selamlar, Örnek ürün fotoğraflarıyla birebir aynı şekil ve tipte, ürün başına 3-5 adet görsel olmak üzere yüksek çözünürlükte(Min 800 PX) ilgi çekici görünüme ve canlı renklere sahip(Photoshop ve benzeri programlar ile Editleme gerekebilir ayrıca şablon üzerine yerleştirme de yapılması lazım) telifsiz ürün fotoğrafları tedariğine yönelik projemize katılmak isterseniz detayları görüşelim. Ödeme Teklifimiz her 15 Görsel için 1USD Şeklindedir.

    €2 / hr (Avg Bid)
    €2 / hr Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Klasik teorik mekanik ödevim için yardım edebilir misiniz İstanbul üniversitesi fizik bölümü

    €18 (Avg Bid)
    €18 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Örnek : ü bu logolar soldan sağ doğru hareket edecekler. Boyut : Instagram story (1080 x 1920) Bütçe 15€ After Effect ile yapılması önemli.

    €14 (Avg Bid)
    €14 Ortalama Teklif
    4 teklifler

    Örnek : ü bu logolar soldan sağ doğru hareket edecekler. Boyut : Instagram story (1080 x 1920) Bütçe 15 - 25€ After Effect ile yapılması önemli.

    €23 (Avg Bid)
    €23 Ortalama Teklif
    8 teklifler

    Hello, I want to have an e-commerce website. People who want to write articles and people who want to buy articles will become members of this site. The authors will determine the price themselves. The employer will choose the writers according to these prices. They will be able to send messages to each other, but it will be forbidden to send information such as phone number and e-mail during the message and it will be detected. Just like fiverr. com. Authors and buyers will become members of the site. Buyers who want to buy articles. They give some information about the article's name, what the article will be about, and select to authors. Authors are people who write articles. They give information about themselves. The authors will determine the...

    €4389 (Avg Bid)
    €4389 Ortalama Teklif
    9 teklifler

    Instagram için story ve post template lerine ve bunların varyasyonlarına ihtiyacım var (Telefon, tablet ve bilgisayar gibi teknolojik cihaz ve aksesuar ürün gamı bulunan bir kuruluş için)

    €16 (Avg Bid)
    €16 Ortalama Teklif
    12 teklifler

    Merhaba, Çin merkezli bir şirket için akademik yazılara ihtiyaç duyuyorum. Uzun dönemli bir iş olmasını umuyoruz. Makaleler, Türkçe ve İngilizce olabilir. Makaleniz onaylanmasına müteakip ücretlendirme yapılacaktır.

    €16 (Avg Bid)
    €16 Ortalama Teklif
    23 teklifler

    İnternet kafemiz için uygun postlar, hikayeler oluşturmak istiyoruz. Örnek resimler de ektedir

    €16 (Avg Bid)
    €16 Ortalama Teklif
    16 teklifler

    Front End Developer Despatch Cloud is a rapidly growing company based in the UK. We are looking to hire an Front End Developer experienced in a commercial environment to join our team in Izmir and help sustain our growth. If you're hard-working and dedicated, this will be a great opportunity for you. The person we are looking for is someone with a good eye for detail, as their main responsibility will be taking graphics provided in PSD or XD format and turning them into HTML/CSS. Depending on the design, there may also be a requirement to implement Javascript. Requirements Ability to create responsive HTML/CSS versions of provided graphics (PSD/XD) that are as close as possible to the design graphics. Abili...

    €16 / hr (Avg Bid)
    €16 / hr Ortalama Teklif
    8 teklifler

    hali hazırda olan uygulamamızın backend kısmına dokunmadan sadece front end kısmını kısa sürede teslim edicek bir geliştirici arıyoruz. android -java ve ios-xcode ilgilenenlere xd dosya linkini paylaşayım. üzerinde konuşalım. Ankara'dan olursa yüz yüze görüşme de sağlanabilir. ilginiz için teşekkürler.

    €1026 (Avg Bid)
    €1026 Ortalama Teklif
    8 teklifler

    Merhaba Mehmet Can G., profilinizi farkettim ve size projemi önermek isterim. Detayları sohbet üzerinden tartışabiliriz.

    €230 (Avg Bid)
    €230 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    Intros that can be published on accounts such as social media (twitch / Youtube / Mixer / instagram story)

    €23 (Avg Bid)
    €23 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    elimde bulunan kendim hazırladığım 10k instagram user mevcut. bunları bir sitede havuz oluşturmam ve bi androit uygulaması yapmam lazım. uygulamaya sadece üye olup girşi yapılacak ve reklam izliyerek puan kazanacaklar , kazandıkları puanı takipci gönderme beğeni yapma ve story izleme gibi bi site oluşturulacak uygulumaya entegre edilecek uygulamadan yapılan işlem sitenin admin bölümünden işleme konulacak x

    €4 / hr (Avg Bid)
    €4 / hr Ortalama Teklif
    4 teklifler

    ashkan selam , elimde 10k kendi hazırladığım iyi derece instragram profileri var . bunları bir instagram takipci sitesi yapıp onların havuzuna yüklemek ve bir androit programı yapmak istiyorum. asıl önemli olan androit olan sisteme ücretsiz giris yapıp reklam izliyerek puan kasmalılar ve puana göre takipci beğeni story izleme gibi işlevler yapmaları lazım .bunu yapmak ne kadar patlar iyi günler.

    €230 (Avg Bid)
    €230 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    yılmaz selam , elimde 10k kendi hazırladığım iyi derece instragram profileri var . bunları bir instagram takipci sitesi yapıp onların havuzuna yüklemek ve bir androit programı yapmak istiyorum. asıl önemli olan androit olan sisteme ücretsiz giris yapıp reklam izliyerek puan kasmalılar ve puana göre takipci beğeni story izleme gibi işlevler yapmaları lazım .bunu yapmak ne kadar patlar iyi günler.

    €230 (Avg Bid)
    €230 Ortalama Teklif
    1 teklifler

    elimde bulunan kendim hazırladığım 10k instagram user mevcut. bunları bir sitede havuz oluşturmam ve bi androit uygulaması yapmam lazım. uygulamaya sadece üye olup girşi yapılacak ve reklam izliyerek puan kazanacaklar , kazandıkları puanı takipci gönderme beğeni yapma ve story izleme gibi bi site oluşturulacak uygulumaya entegre edilecek uygulamadan yapılan işlem sitenin admin bölümünden işleme konulacak

    €468 (Avg Bid)
    €468 Ortalama Teklif
    7 teklifler

    animasyonlu video story ınstagram tasarımları

    €17 (Avg Bid)
    €17 Ortalama Teklif
    4 teklifler

    Merhaba belirlenen hashtag ile bot hesaplar otomatik binlerce twit atarak kelimeyi trend topic haline getirecek bir yazılım istiyorum. gerçek kullanıcılar bu etiket hakkıdna twit atmaya devam ederken bot twit atmaya devam edecek.

    €28 - €230
    €28 - €230
    0 teklifler
    php script Bitti left

    ...before the account in the 1st row throws the second tweet will have the option In the second eye of the program, in the accounts that will make rt fav comments ...... rt number ...... fav number ...... number of comments 5 seconds after the indication and the tweet. catch the tweet and it should throw the indicated rt fav and comment There will also be a manual section in the program. by typing tweet url ...... rt ..... fav ..... we can make comments Note: accounts must be absolutely username: password: enter the program in the form of mail & phone and there must be proxy support....

    €143 (Avg Bid)
    €143 Ortalama Teklif
    3 teklifler