Redactare română işler

Filtre

Son aramalarım
Şuna göre filtrele:
Bütçe
ile
ile
ile
Tür
Beceri
Diller
  İş Durumu
  441 redactare română iş bulundu, ücretlendirmeleri EUR

  Am nevoie de transpunerea unor inregistrari in documente word in limba română.

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr Ortalama Teklif
  20 teklifler

  Caut copywriter cu experienta in redactarea de advertoriale SEO pentru nisa "matrimoniale". Am nevoie de redactarea a trei articole de 500 -600 cuvinte. Pretul maxim este pentru redactrea celor trei articole.

  €40 (Avg Bid)
  €40 Ortalama Teklif
  7 teklifler
  Transcriere Bitti left

  Am nevoie de transpunerea unor inregistrari in documente word in limba română.

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr Ortalama Teklif
  30 teklifler

  Redactare, corectare ortografica.

  €707 (Avg Bid)
  €707 Ortalama Teklif
  27 teklifler

  Redactare content pentru realizarea unui ebook original în limba română în domeniul unei terapii complementare. Biblioriografia: extrase din aproximativ 30 de cărți în limba engleză.

  €456 (Avg Bid)
  €456 Ortalama Teklif
  3 teklifler
  €312 Ortalama Teklif
  7 teklifler

  Si necesitas una presentación de Power Point por qué no tienes el tiempo para hacerla o no sabes hacerla puedo ayudarte !, investigaré tu tema, redactare lo más importante y haré una grandiosa presentación de power point por ti ! también puedo hacer una grandiosa precentacion con la información que tú me proporciones!

  €17 (Avg Bid)
  €17 Ortalama Teklif
  1 teklifler

  Caut traducator (din rusa in limba romana). Ofer seriozitate si caut seriozitate (fara variante google translate). Prefer sa lucrez numai cu oameni care stiu sa respecte un deadline si sa ofere calitate in servicii. Daca nu consideri ca ai aceste calitati, te rog nu aplica la acest anunt, vom pierde amandoi timpul in zadar. Se doreste traducerea a 2 pagini web de prezentare, aproximativ 1000 de c...

  €28 (Avg Bid)
  €28 Ortalama Teklif
  14 teklifler

  === Sunt luate in considerare doar ofertele jpg/png (format 1500/1500 px.) cu text si/sau imagine. === Proiectul se adreseaza romanilor din tara si din afara tarii. Pe parcursul podcast-ului se vorbeste romaneste. Activitatea de baza: 1. initiaza conversatiile pe zoom ca moderator, 2. adreseaza intrebarile dupa cate un script pe care il primeste anterior 3. salveaza extern inregistrarile zoom 4. ...

  €49 (Avg Bid)
  Garantili
  €49
  3 girdi

  Salut, Redactare 2 advertoriale SEO pentru site de cereri de oferta pentru servicii si 1 comunicat de presa. Sa contina 400- 500 de cuvinte, sa fie scrise in limba Romana.

  €36 (Avg Bid)
  €36 Ortalama Teklif
  18 teklifler

  Domeniile în care se încadrează acest studiu: turism; drept comercial; dreptul turismului. Limba în care va fi scris: română Număr de pagini: 20-25 de pagini. Data limită la care trebuie să fie gata: 16 sept. 2020. Contactează-mă pentru detalii.

  €136 (Avg Bid)
  €136 Ortalama Teklif
  11 teklifler

  Domeniile in care se incadreaza acest studiu: turism; drept comercial. Limba în care va fi scris: română Număr de pagini capitol: 50 de pagini. Data limită la care trebuie să fie gata proiectul: 6 sept. 2020 Contactează-mă pentru detalii.

  €260 (Avg Bid)
  €260 Ortalama Teklif
  4 teklifler

  Căutăm un traducător (preferabil nativ) de rusă care să traducă în română un manual tehnic din limba rusă în limba română. Manualul conține 150 de pagini din care aproximativ 100 conțin text - restul sunt schițe și alte imagini. Termenul pentru traducere este de aproximativ 20 de zile lucrătoare - eventualele variații vor fi stabilite de comun acord. Pereferabil traducăto...

  €306 (Avg Bid)
  €306 Ortalama Teklif
  13 teklifler

  Ce sunt proiectele de mobilitate? Sunt acele proiecte instituţionale prin care se realizează activităţi care implică parteneri din mai multe ţări (trans-naţionale). Programul unui proiect de mobilitate diferă de la un domeniu la altul şi, în funcţie de acesta, poate cuprinde cursuri de formare, plasamente, activităţi de predare, stagii pentru studiu sau voluntariat, schimburi de tineri, acti...

  €4163 (Avg Bid)
  €4163 Ortalama Teklif
  5 teklifler

  Full knowledge of multilingual Joomla usage required. Traducerea tuturor elementelor din engleză în română. Creare/ Completare de conținut fie prin preluare din surse deschise fie din resursele companiei noastre în ambele limbi.

  €5 / hr (Avg Bid)
  €5 / hr Ortalama Teklif
  14 teklifler

  Traducerea unui text literar din rusă în română. În caz de succes și mulțumire reciprocă se dorește o colaborare de lungă durată. Nu vă pierdeți vremea să îmi răspundeți în altă limbă decît limba română. Dacă faceți asta este clar că nu sînteți potrivit pentru acest job. Mulțumesc și succes!

  €132 (Avg Bid)
  €132 Ortalama Teklif
  25 teklifler

  Am nevoie de o persoana pentru a scrie conținut pe un site + blog. Despre Ionizatoare de apa, sau mai bine zis despre aparate de apa alcalina. Avem YOAS Premium achiziționat. Cautam pe cineva, profesionist, pentru optimizat seo care ne poate face verde toate „bulinele” de la YOAST. Contact (Removed by Freelancer.com Admin)

  €56 (Avg Bid)
  €56 Ortalama Teklif
  16 teklifler

  Se caută raducător sau traducător din română în engleză, italiană, spaniolă, rusă pentru pagina noastră [URL'yi görüntülemek için giriş yapın] De asemenea, este necesară traducerea postărilor blogului pe facebook: [URL'yi görüntülemek için giriş yapın] Este important ca traducătorul/ea să fie nativ/a, doar oameni serioși. Munca e...

  €8 / hr (Avg Bid)
  €8 / hr Ortalama Teklif
  63 teklifler

  Am un proiect de 40 de pagini în domeniul politic și istorie pe care doresc să îl rescriu.

  €21 (Avg Bid)
  €21 Ortalama Teklif
  1 teklifler

  Am nevoie de ajutor pentru un proiect de transcriere audio din limba română (interviuri ”one-on-one”). Este foarte simplu de făcut, iar calitatea sunetului este foarte bună. Astept profesionalism, calitate si confidențialitate. Plata este de 20€/oră de interviu (un interviu are aprox 1-1.5h).

  €21 / hr (Avg Bid)
  €21 / hr Ortalama Teklif
  21 teklifler

  Documentele vor fi scanate si trimise in format pdf.

  €79 (Avg Bid)
  €79 Ortalama Teklif
  5 teklifler

  Trebuie realizat rezumatul a 12 pagini de text din limba engleză în limba română. De la pagina 88 până la 100.

  €21 (Avg Bid)
  €21 Ortalama Teklif
  14 teklifler

  Hello, We need a promo poster for a facebook ad to promote our language school business. The poster needs to be original, call to action and contain the following text: "Language Center vine în susținerea dumneavoastră oferind cursuri online de limba Germană, Engleză, Spaniolă, Română și Maghiară. Cursurile se desfășoară individual sau în grupuri restrânse, modelat...

  €9 (Avg Bid)
  €9
  34 girdi

  Doresc cate un articol in fiecare saptamana cu un continut original care sa aiba caracter legal/juridic/informativ legat de noutati legislative si informari legislative. Aceste articole vor fi publicate pe un blog cu noutati legislative. Informatii suplimentare la 0720.528.028 de luni pana vineri intre 8:30 si 18:00. Multumesc!

  €17 (Avg Bid)
  €17 Ortalama Teklif
  8 teklifler

  Redactarea comunicatelor de presa. Frecventa - săptămânal/lunar Mărime articole : 2000-5000 de cuvinte /zi Caut o persoana cu experienta in redactarea comunicatelor de presa. Portofoliu absolut necesar

  €26 (Avg Bid)
  €26 Ortalama Teklif
  5 teklifler

  Am nevoie de ajutor pentru un proiect de transcriere audio din limba română (interviuri ”one-on-one”). Este foarte simplu de făcut, iar calitatea sunetului este foarte bună. Astept profesionalism, calitate si confidențialitate. Plata este de 20€/oră de interviu (un interviu are aprox 1-1.5h).

  €20 / hr (Avg Bid)
  €20 / hr Ortalama Teklif
  34 teklifler

  Paginare 2 reviste saptamanale (nr diferit de pagini) Cerinte: Adobe Indesign la nivel înalt Adobe Photoshop la nivel bun Nivel limba română: limbă maternă Student sau absolvent de facultate 12 ore saptamanal lucru de acasa, ore flexibile

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr Ortalama Teklif
  9 teklifler

  Redactare advertoriale SEO pentru site de matrimoniale. Advertoriale trebuie sa contina minim 500 de cuvinte, sa fie scris in limba Romana. Advertoriale trebuiesc scris despre subiectele de mai jos; site de dating intalniri matrimoniale Oradea intalniri matrimoniale intalniri Constanta In advertorial trebuie ca subiectul principal sa fie repetat de 4-5 ori.

  €24 (Avg Bid)
  €24 Ortalama Teklif
  23 teklifler

  Am nevoie de un traducător din limba engleză în limba română pentru o carte cu sfaturi medicale și rețete despre diabet.

  €797 (Avg Bid)
  €797 Ortalama Teklif
  39 teklifler

  Suntem o companie nouă românească, ce oferă servicii de back office către companii. Jobul va consta în contactarea și încheierea de contracte cu companiile din România (B2B). Vă punem la dispoziție o bază de date cu numele companiei, codul caen, domeniul de activitate, numărul de telefon și numele persoanei de contact. ATENTIE!! VEI FI PLĂTIT/Ă STRICT PENTRU VÂNZĂR...

  €361 (Avg Bid)
  €361 Ortalama Teklif
  3 teklifler

  Am nevoie de o persoana care sa imi redacteze articole de minim 350 cuvinte, scrise bine din toate punctele de vedere. Colaborarea vreau sa fie una pe termen lung deoarece am calupuri maricele de articole.

  €19 (Avg Bid)
  €19 Ortalama Teklif
  17 teklifler

  Realizează o traducere Ma numesc Cristina locuiesc în România, serviciul pe care il ofer este traducerea textelor din limba română în limba rusă.

  €17 (Avg Bid)
  €17 Ortalama Teklif
  1 teklifler

  Traducere si redactare de pe foi scanate a unui proiect din italiana in romana.

  €41 (Avg Bid)
  €41 Ortalama Teklif
  21 teklifler

  Redactează câteva articole Sunt studenta la Masterul Politici, Gen si Minoritati, am absolvit Facultatea de Stiinte Politice, departamentul de Relatii Internationale si Studii Europene. Mi-ar placea sa redactez articole pe teme politice, deoarece imi plac stiinte politice si consider ca am o pregătire destul de buna in domeniu, dar mi-ar placea si sa fac traduceri engleza-romana.

  €25 - €207
  €25 - €207
  0 teklifler

  Redactare documentație de cercetare Imi place sa cercetez

  €363 (Avg Bid)
  €363 Ortalama Teklif
  2 teklifler

  Caut scriitori cu experiență care să compună op-ed'uri de călătorie și de cercetare de aproximativ 500 de cuvinte în limba română. Articolele vor fi postate pe primul portal de știri despre călătorii din România, Realitatea Travel. Face parte din unul dintre cele mai mari trusturi media din România - Realitatea TV. Articolele vor fi împărțite în diverse cat...

  €12 (Avg Bid)
  €12 Ortalama Teklif
  3 teklifler

  Caut persoane doritoare să traducă articole cu tematică medicală de minim 6000 de caractere (cu spatii). Este un job perfect pentru studenții la medicină, rezidenți sau pasionații de jurnalism medical. Sursele vor fi oferite de mine, însă articolele vor trebui adaptate pentru publicul din România (statistici, anumiți termeni medicali acolo unde este cazul). Buget limitat, dar dacă a...

  €6 / hr (Avg Bid)
  €6 / hr Ortalama Teklif
  29 teklifler

  Caut pe cineva (nativ român) care să editeze un video de 19min. Practic voi avea nevoie de adăugarea unei subtitrări în limba Română.

  €26 (Avg Bid)
  €26 Ortalama Teklif
  6 teklifler

  DORIM SA COLABORAM CU O PERSOANA CARE SA SCRIE UN ARTICOL PENTRU BLOG CU MAX 400 CUVINTE CU EXPERIENTA SEO/REDACTARE CONTINUT/INTERNET MARKETING. AVEM NEVOIE DE UN ARTICOL /SAPTAMANA PT. URMATOARELE 52 SAPTAMANI. CUVINTELE CHEIE SUNT:SENIOR CLUB,RETIREMENT HOME,CLUB LA MAREA NEAGRA,CENTRU MEDICAL,ALL INCLUSIVE,TURISM MEDICAL,INVESTITORI,TRATAMENT ANTI-AGING,BEACH BAR,PISCINA MODERNA,CLUB IN MAMAIA...

  €162 (Avg Bid)
  €162 Ortalama Teklif
  11 teklifler

  Atribuțiile vor include: 1. luare de notițe în întâlniri virtuale în limbile româna și engleză 2. triere și corespondență cu prospecți după modele date 3. transpunerea textului din documente .docx sau .pages în programe pentru wireframes. Cunoștintele de Photoshop sunt un avantaj. 4. programarea și organizarea de întâlniri online 5. traduceri și retr...

  €16 / hr (Avg Bid)
  €16 / hr Ortalama Teklif
  5 teklifler

  Buna ziua, avem nevoie de un programator pentru integrare prin rest api , cunoasterea node.js Proiectul se bazeaza pe mai multe integrarari , majoritatea deja implementate , dar si conectarea unui user account si a unui admin account . Mai multe detalii se pot oferi intr-o discutie privata .

  €19 / hr (Avg Bid)
  €19 / hr Ortalama Teklif
  9 teklifler

  Caut o persoană care cunoaște bine atât limba română cât și cea maghiară la nivel avansat. Este vorba despre un document ce conține subtitrări pentru un video de cca 5 minute, titlul acestuia, și o mică descriere.

  €17 (Avg Bid)
  €17 Ortalama Teklif
  15 teklifler

  [Easy project] Speech-text check [Romanian Ukrainian Nepali Norwegian Tamil Lao Urdu(india)] You need an Android phone to complete the job. Need 1 person for each language above. In the application message please state your language. The task is super easy - Install the attached Android phone App, speak 10 daily sentences of your language to the App, answer questions below, and finally take sc...

  €9 / hr (Avg Bid)
  €9 / hr Ortalama Teklif
  26 teklifler

  Modifică niște imagini Editare video , foto

  €14 (Avg Bid)
  €14 Ortalama Teklif
  4 teklifler

  Buna ziua, Căutăm colaboratori pentru proiecte zilnice de traduceri (toate domeniile dar în principal tehnic și medical). În funcție de disponibilitatea dvs. pot fi volume zilnice de 1500-2500 cuvinte dar și urgente. Perechile de limbi pentru care avem nevoie: Engleză/Germană/Franceză/Spaniolă/Română. Tarifele se vor discuta per volum și per proiect. Spor la "licitat"!

  €5 / hr (Avg Bid)
  €5 / hr Ortalama Teklif
  23 teklifler

  Avem nevoie de aproximativ mii de cuvinte traduse din engleză în română pentru un proiect de cercetare de piață. Traducerile vor fi trimise după ce s-a acceptat lucrarea și trebuie completate cât mai curând posibil. Prima parte a traducerii trebuie realizată în cadrul Webtranslateit, iar restul traducerii va fi trimis sub formă de word document și foaie excel.

  €15 / hr (Avg Bid)
  €15 / hr Ortalama Teklif
  13 teklifler

  imi doresc o traducere din engleza în română a acestei carti.

  €48 (Avg Bid)
  €48 Ortalama Teklif
  22 teklifler

  Buna ziua, Am nevoie de cineva care să mă ajute la un proiect de transcriere audio din limba română. Volumul de muncă este de 20-25 ore. Plata pentru o oră audio este 25 euro. Mulțumesc anticipa, Giulia

  €401 (Avg Bid)
  €401 Ortalama Teklif
  60 teklifler

  Salut prieteni, Avem nevoie de un copywriter, care va fi responsabil de elaborarea unui set de articole (80 la număr). 1. Lungimea articolelor trebuie să fie de 300-700 cuvinte. 2. Limba: română 3. Subiecte: drepturile omului, respect, toleranță, democrație, justiție, alegeri etc. Vrem în echipă o persoană responsabilă, dornică de treabă! :)

  €424 (Avg Bid)
  €424 Ortalama Teklif
  27 teklifler

  ¡Redactare cualquier tipo de documentos sobre el tema que escoja!

  €8 - €25
  €8 - €25
  0 teklifler