Victoria university annual report 2017 işler

Beceri
Diller
    İş Durumu
    130,171 victoria university annual report 2017 iş bulundu, ücretlendirmeleri EUR

...Kullanılacak Kaynaklar: 1. [login to view URL] 2. [login to view URL] 3. [login to view URL] 4. Özellikle Bu kaynakta (Sayfa 8-11 ve 47-69 arası) önemli bir yere sahiptir. [login to view URL]

€45 (Avg Bid)
    €45 Ortalama Teklif
    4 teklifler

Bearing uretim asamasi raporu ingilizce olucak

€52 (Avg Bid)
    €52 Ortalama Teklif
    3 teklifler

Merhabalar, yayına almış olduğumuz sektörel pazar yeri projemizin blogu için alanında tecrübeli blog yazarları arıyoruz. Düzenli olarak günde en az iki saat çalışabilecek, çalışma esnasın da takım ile asana üzerinden iletişim halinde olacak. İlgilenen yazarlara ayrıntılı bilgi verilecektir. İyi günler.

€6 / hr (Avg Bid)
    €6 / hr Ortalama Teklif
    10 teklifler

Küçük bir Tatlıcı internet sitesi için içerik metinleri yazma.

€95 (Avg Bid)
    €95 Ortalama Teklif
    8 teklifler

Değerli arkadaşlar, projemizdeki yönetim sayfalarının daha stabil bir altyapı ve modern bir tasarıma kavuşturmak adına öncelikli bazı sayfalar yaptırılacaktır. Projenin alt yapısı Codeigneter, AngularJS, MangoDB, Memcached, PHP teknolojilerinden oluşmaktadır. Bunlara ilaveten javascript, boostrap, json, xml, css gibi teknolojilere hakimiyet gerekmektedir. Bahsi geçen bu teknolo...

€195 (Avg Bid)
    €195 Ortalama Teklif
    5 teklifler

Merhaba, Python üzerinden bir cyrptoexchange trading bot yapma isteğim( iki farklı exchange için )var. [login to view URL] Konsept yukarıdaki gibi, ilgilenirseniz dönüş yapmanızı rica ederim.

€9 (Avg Bid)
    €9 Ortalama Teklif
    1 teklifler

• Dış ve iç site 2 ay içerisinde hazırlanacak, admin paneli hazırlanacak. • Canlıya alındıktan sonra 3 ay boyunca müşteriden gelecek taleplerde yapılacak, • Bir yıl teknik destek ihtiyacı ücret istenmeden verilecek, • 3 ay sonra geliştirme talebi olunursa makul bir adam gün ücreti karşılığı yapılacak, • Herkesin bildiği ve kullandığı b...

€2044 (Avg Bid)
    €2044 Ortalama Teklif
    3 teklifler

Disiplinli ve uzman bir çalışma arkadaşı arıyoruz.

€891 (Avg Bid)
    €891 Ortalama Teklif

Web Tabanlı Ticari Set yazılması

€424 (Avg Bid)
    €424 Ortalama Teklif
    6 teklifler

3d dış cephe ve iç mekan modelleme ve animasyon

€996 (Avg Bid)
    €996 Ortalama Teklif
    16 teklifler
    Design project Bitti left

Bir logo tasarlayın Ormana Gençlik 2017

€20 (Avg Bid)
    €20 Ortalama Teklif
    13 teklifler

benim projem her zaman daha iyisini yapmak ve ilgi alanlarım şunlar:Elektrönik,Yazılım,Hack,vb daha bir çok şey siz bana söyleyin ben size en geç 2 veya 1 gün içnde dönerim

€64 (Avg Bid)
    €64 Ortalama Teklif
    7 teklifler
    Write a Report Bitti left

makale yazarlığı

€405 (Avg Bid)
    €405 Ortalama Teklif
    7 teklifler

Web Teknolojisi Öğreticisi

2 teklifler

Merhaba, mobile platform üzerinden oynanabilen eğlenceli bir tahmin oyunu yapma amacındayız. Detaylar ekte mevcuttur Selamlar

€485 (Avg Bid)
    €485 Ortalama Teklif
    28 teklifler

inşaat şirketi için Suudi Arabistanda calistirilmak uzere Türk mimara ihtiyaç [login to view URL] ve 2 boyutlu çizim konusunda tecrübeli,iyi derecede ingilizce ve tercihen arapça konuş[login to view URL] ve konaklama masraflari sirket tarafindan.karsilanacaktir. Cv. Ve portfolyolar mail olarak yollanabilir: [Removed by admin]

€927 (Avg Bid)
    €927 Ortalama Teklif
    6 teklifler

Merhaba JUSTDIGITALPVT, profilinizi farkettim ve size projemi teklif etmek isterim. İstediğiniz ayrıntıyı sohbet üzerinden tartışabiliriz.

€223 (Avg Bid)
    €223 Ortalama Teklif
    1 teklifler

Merhaba CleanMaster, profilinizi farkettim ve size projemi teklif etmek isterim. İstediğiniz ayrıntıyı sohbet üzerinden tartışabiliriz.

€178 (Avg Bid)
    €178 Ortalama Teklif
    1 teklifler

Merhaba bluebellgraphic, profilinizi farkettim ve size projemi teklif etmek isterim. İstediğiniz ayrıntıyı sohbet üzerinden tartışabiliriz.

1 teklifler

Projelerimiz için IOS ve Android uygulama yazabilecek ekip arıyoruz. Wee need a software tam like IOS & Android developer....

€2105 (Avg Bid)
    €2105 Ortalama Teklif
    3 teklifler

Merhaba uyg1, profilinizi farkettim ve size projemi teklif etmek isterim. İstediğiniz ayrıntıyı sohbet üzerinden tartışabiliriz.

€223 (Avg Bid)
    €223 Ortalama Teklif
    1 teklifler

Merhaba network marketing e benzeyen bir websitesi kurdurmak istiyoruz. Kullanıcılar örnek olarak 500$ ile giriş yapacaklar hesaplarında 500$ blokeli gözükecek her ay 90$ civarında ödeme yapacağız. Aylık ödemeleri admin panelinden onaylayarak gerçekleştirmek istiyoruz. Basit bir üyelik sistemi projemize uygun kullanıcı ve admin paneli şeklinde web sitesi kurulu...

€312 (Avg Bid)
    €312 Ortalama Teklif
    1 teklifler

Merhaba sitemize bitcoin api kurulacak sayfalar baglanacak ve admin paneli düzenlenecek bunlar icin teklifimdir.

€579 (Avg Bid)
    €579 Ortalama Teklif
    1 teklifler

Merhaba butayyusufyilidz, profilinizi farkettim ve size projemi teklif etmek isterim. İstediğiniz ayrıntıyı sohbet üzerinden tartışabiliriz.

€234 (Avg Bid)
    €234 Ortalama Teklif
    2 teklifler

"Hasta yatakları" anahtar kelimesinde [login to view URL] web sitesini Google da ilk 3 e sokmak istiyorum.

€70 (Avg Bid)
    €70 Ortalama Teklif
    39 teklifler

...(%25-50) Prezentable, Pozitif Enerjiye sahip, 25 yaş ve üzeri, Yol masrafı olmaması için sadece yakınında bulunan şirketleri ziyaret edecek, Aylık ortalama hedefleri tutarsa Ocak 2017'de bünyemizde görev alıp ekibini kuracak ekip arkadaşları aramaktayız. Hedefler gerçekçi ve makul verilecek olup adayın fikri de alınacaktır. İstanbul dışında olan a...

€494 (Avg Bid)
    €494 Ortalama Teklif
    tourism report Bitti left

Harvard style,,,,,,,,,,,,, academic

€4 / hr (Avg Bid)
    €4 / hr Ortalama Teklif
    33 teklifler

1. The .csv file will be uploaded 2. The logic to be applied to different rows will be mentioned 3. The file with the calculated values will be presented 4. downloadable in excel format 5. A script will have to automatically download the file from the website date wise and process the data in the sheet

€305 (Avg Bid)
    Yerel Gizlilik Anlaşması
    €305 Ortalama Teklif
    50 teklifler

...com/Copyleaks/plagiarism-report). I am looking for V3 api application ([login to view URL]). Already there is a built, working app is available here: [login to view URL] I want someone to configure and install this as a working app in my domain. The task involved: 1. work demo report as explained in https://api

€37 (Avg Bid)
    €37 Ortalama Teklif
    11 teklifler

...when you scroll on every page on right bottom of screen -put address of business in footer and phone number so that it will appear on every page. Address: 4019 malton ave, Victoria BC, V8X 4W1 [login to view URL] markup with address,phone number -add already written articles to existing webpages, modify title links from main page, full search engine optimizing

€98 (Avg Bid)
    €98 Ortalama Teklif
    52 teklifler

...user experience Expanding our frontend GraphQL usage Extending our React component library Why work with us... 100% Remote (we believe in trust and autonomy) 2 x Annual Team Retreats (Lisbon Retreat Video) Competitive salary Medical, Dental with HSA option - 99% premiums paid (US residents) 5 Weeks PTO + 6 Government Holidays + Dec 24 -

€4 / hr (Avg Bid)
    €4 / hr Ortalama Teklif
    10 teklifler

I would like to conduct about a 5 minute video every 3 months. It would be an interview style arrangement where I would have pre written questions and answers....have pre written questions and answers. I would like video of the interviewer asking me the question and then my reply. Video is for my website/facebbok. I am in the Geelong, Victoria region.

€324 (Avg Bid)
    €324 Ortalama Teklif
    4 teklifler

Hi Victoria S., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

€134 (Avg Bid)
    €134 Ortalama Teklif

GST annual return filing, deadline 30th June 2019

€267 (Avg Bid)
    €267 Ortalama Teklif
    8 teklifler

The outline of report is in the document sent. I have come up with some research on my own, but need someone to finish for me asap. Any questions please ask in the proposal, i will get back to you asap. I will need a full research format writing done including references in APA form just like how I did it. It must be plagiarism free. I will check

€23 (Avg Bid)
    €23 Ortalama Teklif
    22 teklifler

...and exchanging ideas surrounding art as the ultimate form of expression and an integral platform for progress and change." We built our website through Shopify in December 2017 and are looking for someone who will continue to do maintenance as needed and work in conjunction with our marketing contractor from Weadu. We previously had a developer who

€18 / hr (Avg Bid)
    €18 / hr Ortalama Teklif
    43 teklifler
    A letter to my university 6 gün left
    ONAYLI

I received a paper from my university saying that I am on academic probation. I wish to Appel the letter and I need a letter saying this.

€55 (Avg Bid)
    €55 Ortalama Teklif
    47 teklifler

I have a list of records. I need an app build. The app is to present...price For Example if I pick Ford (Brand), Focus(Model), Titanium(Badge) from a dropdown menu app to show 2019 price, then 2020 (average of 2018 prices), then 2021(average of 2017 prices) and so on up to 7 years. Present the data in a table. I need the source code at the end.

€25 (Avg Bid)
    €25 Ortalama Teklif
    14 teklifler

Investment co. Vanguard via Paylocity 360 sync. Large plan 1st year circa 220 participation approx. 80%