Find Jobs
Hire Freelancers

content blog

$10-30 USD

Kapalı
İlan edilme: 3 yıldan fazla önce

$10-30 USD

Teslimde ödenir
Caut content writer care să redacteze articole de blog pe teme de lifestyle, pornind de la un plan editorial deja dezvoltat. Plata e per articol/700 cuv.
Proje No: 28396897

Proje hakkında

20 teklif
Uzaktan proje
Son aktiviteden bu yana geçen zaman 3 yıl önce

Biraz para mı kazanmak istiyorsunuz?

Freelancer'da teklif vermenin faydaları

Bütçenizi ve zaman çerçevenizi belirleyin
Çalışmanız için ödeme alın
Teklifinizin ana hatlarını belirleyin
Kaydolmak ve işlere teklif vermek ücretsizdir
20 freelancers are bidding on average $22 USD for this job
Kullanıcı Avatarı
Hi, I have read the project description and can help to give Blog writing work for your lifestyle topic. I will Follow all these details. 100% Unique Content 100% Perfect Grammar 100 % Plagiarism free. 100% Original & Unique Content SEO friendly I hope you understand my abilities and know that I am a hardworking freelancer who pays a lot of attention to deadlines and works quality. Thanks - Sayal Technology
$30 USD 7 gün içinde
4,9 (42 değerlendirme)
5,6
5,6
Kullanıcı Avatarı
Salut, eu sunt un tanar student care a mai realizat articole, traduceri, research si content pentru diverse site-uri si bloguri atat din tara cat si din strainatate. Am inteles cerintele si m as descurca. Faptul ca sunt roman cred ca reprezinta un avantaj atat pentru mine cat si pentru dvs. in ducerea la bun sfarsit a acestui proiect.
$20 USD 1 gün içinde
5,0 (5 değerlendirme)
2,3
2,3
Kullanıcı Avatarı
Bună ziua! Mă numesc Ana-Maria Romaniuc și consider cu tărie că vă pot ajuta cu proiectul dumneavoastră. Sunt autoare a unui volum de poezie, și dezvolt o mare pasiune pentru scris, indiferent în ce domeniu se încadrează. Pot prelucra și pot creea atât descrieri pentru produse (în trecut, am mai făcut descrieri de acest gen), cât și articole abordând diferite subiecte pentru blogul dumneavoastră (în trecut, am mai efectuat articole abordând diverse teme). Aștept cu deosebit interes solicitarea dumneavoastră, în cazul în care doriți să colaborăm! Vă mulțumesc! O zi frumoasă!
$10 USD 1 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Bună ziua, Numele meu este Andreea și am o experiență de peste zece ani în digital. Te-aș putea ajuta cu mare drag cu articole, optimizate SEO. Mi-ar ajuta mai multe detalii despre proiect, de aceea te invit să vorbim în privat. Mulțumesc, Zi frumoasă!
$25 USD 2 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Bună. Mi-ar face plăcere să discutăm mai multe în privat despre o posibilă colaborare. Lucrez de aproximativ 5 ani în acest domeniu, cu experiență atât în agenție, cât și ca freelancer. Mă ocup de tot ceea ce ține de partea de content writing și copywriting, iar până în prezent, am colaborat pe numeroase proiecte variate, atât pe scriere de articole de blog, articole SEO, conținut website, descrieri produse, cât și management Social Media. Mi-ar face plăcere să vă trimit exemple din portofoliul meu în privat. Mulțumesc, Maria Tcaciuc
$25 USD 5 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Buna ziua! Sunt jurnalist cu experiență editorială vastă, de la editoriale la eseuri, articole motivaționale, lifestyle. Experiența mea acoperă și presa online, inclusiv blogging-ul. Posed un stil concis, sintetic, dar și plin de expresivitate, plus o capacitate de adaptabilitate în ceea ce privește stilul, precum și a domeniului care se cere abordat. Mă caracterizează punctualitatea profesională și prefer angajamentele de lungă durată. Vă mulțumesc anticipat!
$20 USD 7 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Am mai scris pentru blog fac totul cu placere imi place foarte mult domeniul life style si o ma ridic la nivelul asteptarilor dvs,
$20 USD 7 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Bună ziua! Numele meu este Andreea Crețu ( sau Andreea Romaniuc, numele de autor ), sunt scriitor de proză și content writer. Am citit cu interes anunțul dumneavoastră și consider că vă pot ajuta cu scrierea articolelor. Am experiență în scrierea textelor pentru mediul online și vă pot prezenta și un portofoliu în acest sens. Mulțumesc pentru atenția acordată și aștept cu interes un mesaj din partea dumneavoastră dacă doriți să colaborăm !
$10 USD 3 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Cred ca sunt omul potrivit pentru acest proiect, avand o imaginatie bogata putem crea impreuna articole de neratat. :)
$35 USD 5 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Bună! Sunt nouă pe platformă, m-am înscris aici cu ideea de a mă îndrepta înspre proiecte de acest fel, înspre scris. Momentan lucrez la un post de radio unde ocup postul de community manager şi de organizare de evenimente/campanii de marketing pentru produse (cursuri şi ateliere cu tematică radio) dar e lesne de înțeles că în aceste vremuri munca mea s-a redus la câteva ore pe săptămână, aşa că vreau să mă îndrept mai serios înspre scris, pentru că îmi doream demult. Am studiat Litere şi Jurnalism, am cunoştinţe de marketing digital, o gramatică bună, şi pot să creez conținut interesant. Mă simt în largul meu să scriu despre modă, stil de viață, sănătate, frumuseţe, dar şi pe teme la cerere, îmi place să mă documentez. Sunt maleabilă, îmi adaptez tonul după cerințe, şi respect timpul de predare. Dacă doriți să mă supuneți unei probe sunt deschisă. Am un blog numit Sora Fraților Karamazov unde puteți să vă faceţi o idee despre cum scriu. Dacă am lăsat ceva nespus mă găsiți pe chat. Pe curând!
$30 USD 1 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Bună seara, Sunt interesat de acest proiect. Am experiență în această arie iar pentru a vă face o idee despre ce și cum scriu pot trimite un portofoliu de articole. Cu stimă, Sabin
$20 USD 7 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Buna ziua! Sunt pasionat de scrierea de articole mai ales pe subiecte ca lifestyle. Am si alte texte despre lifestyle pe care vi le pot prezenta daca doriti sa vedeti stilul meu de scris. Sper ca va pot ajuta si ca putem avea o colaborare benefica!
$15 USD 3 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Salutări, Am văzut cerințele dumneavoastră și sunt sigur că mă voi ridica așteptărilor, având acuratețe în tastat. Ca 'istoric', am lucrat 1 an de zile la site-ul worldismobile.com. Aștept un răspuns din partea dumneavoastră în legătură cu acest proiect, o să fiți plăcut surprins de munca pe care o depun.
$20 USD 1 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Bună! am mai făcut o ofertă sub numele Ana P., din păcate nu mai am acces la acel profil, dacă veți dori să mă contactați o puteți face aici, pe chat. Vă mulțumesc! ?
$31 USD 1 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Experienta indelungata, portofoliu la cerere. Pot emite factura fiscala si pot semna contract Prefer colaborare de durata
$22 USD 7 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Bună ziua, Eu am o experiență de peste opt ani pe partea de redactare de articole din toate domeniile și vă pot ajuta. Îmi place să mă documentez, scriu articolele într-un limbaj ușor de înțeles de către cititor și am viteză în redactare. Mulțumesc!
$20 USD 7 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Printre cele +20 de industrii pentru care am realizat materiale (advertoriale, comunicate de presă, articole de blog) s-au numărat și cele de beauty, lifestyle și videochat. Am fost editor pentru cel mai mare site de afiliere din România, pe segmentul de parfumerie, precum și contributor editor al unui portal de știri, secțiunea monden. Printre clienții noștri s-au numărat clinici de înfrumusețare și medicină estetică. Timp de aproximativ un an am fost Social Media Executive pentru singurul forum național în lupta contra diabetului, reușind, printr-o bună strategie de conținut, să cresc comunitatea Paginii și rata de engagement în rândul publicurilor targetate (KOLs medicali, stakeholders etc.).
$30 USD 7 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Va garantez articole 100% originale, scrise corect gramatical și pline de " ceva nou". Am terminat facultatea de litere și stiinte ( filologie).
$20 USD 7 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0

Müşteri hakkında

   ROMANIA bayrağı
Sector 4, Romania
0,0
0
Ara 2, 2020 tarihinden bu yana üye

Müşteri Doğrulaması

Teşekkürler! Ücretsiz kredinizi talep etmeniz için size bir bağlantı gönderdik.
E-postanız gönderilirken bir şeyler yanlış gitti. Lütfen tekrar deneyin.
Kayıtlı Kullanıcı İlan Edlien Toplam İş
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Ön izleme yükleniyor
Coğrafik konum için izin verildi.
Giriş oturumunuzun süresi doldu ve çıkış yaptınız. Lütfen tekrar giriş yapın.