Write some Articles

Tamamlanmış İlan edilme: Jun 21, 2015 Teslim sırasında ödenir
Tamamlanmış Teslim sırasında ödenir

Caut pe cineva care sa scrie pentru un forum regional (regiunea Cluj) articole, evenimente si stiri locale. Articolele trebuie sa fie despre Cluj-Napoca si sa contina minim 500 cuvinte, iar evenimentele si stirile locale minim 300 cuvinte.

Aplicantul trebuie sa fie neaparat din Cluj-Napoca (pentru ca doar asa va reusi sa fie obiectiv) si sa scrie articole de calitate. Articolele vor fi postate direct pe site-ul meu (aplicantul isi va face un cont, iar eu ii voi da acces la editarea lor).

Este foarte important ca postarile sa fie de calitate, iar pentru asta sunt dispus sa platesc 0.5 EUR / 100 cuvinte. Plata se poate face prin paypal, chiar in avans daca sunteti de incredere.

Article Writing

Proje NO: #7906215

Proje hakkında

4 teklif Uzak proje Aktif Jun 23, 2015

Seçilen:

patrubogdan23

As fi dispus sa ma ocup de proiect, desi nu stiu daca e un dezavantaj atat de mare faptul ca nu sunt din Cluj-Napoca. Putem discuta mai multe in privat, daca doresti

%selectedBids___i_period_sub_7% gün içinde 25%project_currencyDetails_sign_sub_9% %project_currencyDetails_code_sub_10%
(11 Değerlendirme)
3.8

Bu iş için 4 freelancer ortalamada $24 teklif veriyor

ClaudiuCiudor

Salut! Dacă se merge pe încredere (pentru plata în avans) se poate merge pe încredere și în ceea ce privește locația. Nu sunt din Cluj, dar pot redacta la comandă absolut orice, despre oricine, fiind obișnuit să sc Daha Fazla

1 gün içinde %bids___i_sum_sub_32%%project_currencyDetails_sign_sub_33% USD
(2 Değerlendirme)
1.5
loryroty

A proposal has not yet been provided

$25 USD in 2 gün içinde
(0 Değerlendirme)
0.0