İptal Edildi

Article Writing, Norveççe, Çeviri Job by CupoNationNorge

Hei!

Mitt navn er Katharina og jeg jobber for CupoNation, en webside som promoterer rabattkuponger/kupongkoder og kampanjer fra ledende merkevarer og forhandlere på nett. Vi skal snart åpne en webside for Norge, og leter etter freelance tekstforfattere som kan skrive SEO tekster for oss på Norsk. Er dette noe som er av interesse for deg?

Vi trenger i alt 20 tekster som beskriver våre forhandlere, og 12 tekster som beskriver kategoriene på vår webside, og alle tekstene må være skrevet på Norsk. Hver tekst bør være mellom 380-450 ord, være om et bestemt emne som vi gir deg, og må inneholde et visst antall søkeord. Du vil få en liste over emner og søkeord for prosjektet, samt en manual med nøyaktig beskrivelse over hva vi trenger og hvordan det skal skrives. Prosjektet krever litt innsamling av informasjon fra internet, men all informasjon er lett tilgjengelig og burde ta ganske kort tid. Vi betaler mellom 6-12 € for hver tekst, alt ettersom hvilken type tekst.

Hvis du syns dette virker interessant, ta kontakt med meg her på freelancer, så kan vi diskutere prosjektet i detaljer.

Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen,

Katharina

Beceriler: Article Writing, Norveççe, Çeviri

Daha fazlasını gör: trenger freelancer, tekst freelancer, som freelancer, r v freelancer, om freelancer, m&b freelancer, hva er freelancer, freelance webside, freelance som, freelance seo tekster, freelancer webside, freelancer nett, freelancer jobber i norge, freelancer en internet, freelance project for seo, freelance og, freelance liste, freelance kontakt, freelance jobber i norge, freelance er, freelance en f, freelance av, v freelance, r project freelance, freelancer og

İşveren Hakkında:
( 0 değerlendirme ) Berlin, Germany

Proje NO: #4415955

Bu iş için 1 freelancer ortalamada €190 teklif veriyor

epitomed

Hired by the Employer

in %bids___i_period_sub_35% gün içinde190%project_currencyDetails_sign_sub_37% %project_currencyDetails_code_sub_38%
(5 Değerlendirme)
2.5