Verildi

Metatrader Job by lupeugen

Salut as vrea sa imi scrii niste coduri pentru mt4 .

E un proiect mai mare si as vrea sa il fac pe rand .

Ideea de baza e in felul urmator : am nevoie in prima faza de un expert sau robot care analizeaza fiecare inchidere ,deschidere , high/lo a unei lumanari fata de lumanarea [url removed, login to view] e o strategie de tip inside [url removed, login to view] am nevoie de urmatoarele lucruri aliniate in ordinea in care mi-as dori sa le lucrezi ca daca la un moment dat consider eu ca strategia nu se merita sa o folosesc sa imi limitez pierderile .

[url removed, login to view] fiecare lumanare din trecut si daca [url removed, login to view] sunt in interiorul celeia dinainte atunci pune unul sau doua pendinguri deasuprea high-ului sau low-lui [url removed, login to view] sunt mai multe sub cazuri:

-luam ca linie de referinta openul zilei (acesta trebuie sa fie setabil de catre mine 00;00 gmt 6:00 gmt etc)si daca inside bar-ul e deasupra openului si cu high si cu low atunci se va pune doar pending de buy care se va activa in momentul trecerii peste el.

-daca ib-ul inteapa o linie de open aleasa in prealabil atunci vor fi doua pendinguri.(sell/buy)

Timeframe-ul sa poata fi ales de mine m5/m15/h1 etc

Ideea e ca eu am testat manual o parte din program dar e o munca titanica si as vrea sa obtimizez pe unde am posibilitatea.

MM initial e in partea opusa a IB-ului iar cand tranzactia ajunge la 1:1 r:R se inchide jumatate , stopul se muta pe be iar pentru restul se va folosi o metoda de trailling stop aleasa in functie de backtesting (sma,trailling fix etc.)

As vrea ca la un moment dat cand detecteaza un ib pe cale sa se formeze sa zicem cu 10 minute inainte sa se inchida lumanarea respectiva sa imi dea un mail sau o alerta de vreun fel.

Sunt multe aspecte de pus la punct si sincer nu le am pe toate organizate pentru ca tradingul nu e principala mea activitate.

Daca , consideri ca am putea colabora in acest proiect atunci da-mi un semn la lupeugen@[url removed, login to view] sau la 0726768269 sau daca vrei putem continua aici comunicarea .Eu o sa imi organizez mai bine ideile si etapele proiectului si eventual imi zici si tu un pret informativ.

Stima

Eugen Lup

Beceriler: Metatrader

Daha fazlasını gör: 0726768269, ul com, sau 6, partea 1, la care, doar, ca r, din.com, vor, strategie, pus, pune, proiect, nevoie, mt4 project, imi, IB, iAR, faza, fata, fac, eu project, dar, custom r, Cu

İşveren Hakkında:
( 0 değerlendirme ) Bucharest, Romania

Proje NO: #4430286

gFreelancer4U

Hired by the Employer

$10 USD / saat
(44 Değerlendirme)
4.4