
Closed
Posted
Paid on delivery
Scratch üzerinde, 6,7. sınıf çocuklara arkeolojik kazı temellerini eğlenceli şekilde öğretecek Frigya konulu tek oyunculu bir oyun istiyorum. Oyunda çocuklar katman katman toprağı kazıp friglere ait buluntular keşfederken hem temel tarih bilgisi almalı hem de problem çözme becerilerini kullanmalı. İçerik akışı şöyle olsun: • Başlangıç ekranı: Kazı yapılacak alanı ve kısa talimatları gösteren basit bir intro • Oynanış: Fare ya da klavye komutlarıyla toprağı katman katman kaldırma, çıkan eserleri koleksiyonda toplama, her buluntu için sesli ya da yazılı kısa bilgi kartı Kazılar aletlerle yapılsın ve aletlerin seviyesi yükseldikçe kazı hız artsın. Bir arkeolog ve aletleri yükseltmek için mağaza olsun. Bulunan eser başına eserin zorluğuna göre para kazanılsın. Oyunun sonundaki puan tüm eserlerin bulunduğu süreye bakılarak verilsin • Seviye sistemi: Toprağın derinleştiği 3–4 bölüm; her bölümde friglere ait bulması zorlaşan eserler • Mini bulmacalar: Taşları doğru sırayla dizme, kırık bir çömleği birleştirme gibi kısa etkileşimler • Kapanış: Toplanan eserlerin özetlendiği ve puan/rozet verilen sonuç ekranı(müze tasarımlı olsun) Teslimatta görmek istediklerim: 1. Çalışan .sb3 dosyası 2. Kod bloklarının yorum satırları ile açıklanması 3. Oyun akışını anlatan kısa PDF ya da metin dosyası 4. Ses ve görsel materyallerin telif durumunu belirten not Scratch’in yerleşik kütüphanesinin dışındaki varlıklar gerekiyorsa, Creative Commons lisanslı öğeler tercih edilmeli. Oyunun kolay anlaşılır Türkçe dilinde olması, menü ve metinlerin görsel açıdan okunaklı düzenlenmesi önemli. Projeyi test edebilmem için paylaşım bağlantısı veya indirilebilir dosya da yeterli.
Project ID: 40231741
3 proposals
Remote project
Active 13 hours ago
Set your budget and timeframe
Get paid for your work
Outline your proposal
It's free to sign up and bid on jobs
3 freelancers are bidding on average €41 EUR for this job

Greetings! I am ready to start the project immediately and provide high-quality work. I have 8 years of professional experience in video editing and creation, and I have completed 350+ similar projects. You can check an example of one of those projects in my portfolio here: https://www.freelancer.com/u/Vsion2 I'm interested in discussing your project, If you have any questions or special requirements, please don’t hesitate to message me. I'd be pleased to have the chance to assist you further with your project Best Regards Alema Akter
€30 EUR in 1 day
6.8
6.8

Merhabalar, ben Vantage1 ekibinden Doruk. Yakın tarihte oyun geliştirme faaliyetlerine katıldık ve aynı zamanda scratch kullanımı konusunda deneyimlerimiz mevcut. İstediğiniz eğitici oyunu tasarlarken ortaokul sosyal bilgiler öğretmeni ve sınıf öğretmeni arkadaşlarımızdan bilgileri nasıl oyunlaştırabileceğimize dair destek alacağız. Kodlar tüm detaylarıyla açıklanacak ve oyunun tanıtımızı yapacağız. Başlamaya hazırız.
€50 EUR in 7 days
0.9
0.9

Eskişehir, Turkey
Member since Feb 15, 2026
$15-25 USD / hour
₹1500-12500 INR
$10000-20000 USD
$65 USD
$250-750 USD
$30-250 USD
min $50 USD / hour
$150 USD
$30-250 USD
€30-250 EUR
$20 USD
$30-250 CAD
$30-250 AUD
$30-250 USD
$10-30 USD
$10-30 USD
$30-250 AUD
$250-750 USD
$250-750 USD
$15-25 USD / hour