Bir Websitesi Oluştur

Kapalı İlan edilme: Apr 10, 2015 Teslim sırasında ödenir
Kapalı Teslim sırasında ödenir

Bir E Ticaret sitesi kurdurmak istiyorum.

Böyle bir tema ile [url removed, login to view] [url removed, login to view]

Sizde tema önerebilirsiniz. opencart teması

Bu bir hırdavat dükkanı olacak. Sol tarafta kategoriler altında da kategoriye girince o kategoride ne kadar özelik varsa o özelikler filtrelenecek.

1. Iki fiyat olacak, toptan ve perakende..

2. Müşteriler sınıflandırılacak toptan perakende diye. Müşteri kayıt olduğunda direk perakende müşterisi olacak sonra yönetici tarafından toptan müşterisi ve diye sınıflamayı değiştirilebilecek

3. Siteye her giren müşteri 1. fiyat görecek.

Siteye adı ile giriş yaptığın da müşteri hangi grup ta ise o fiyatı görecek. Perakende müşterileri 1. fiyatı yani sitede olan normal fiyatı Toptan müşteri sınıfında ise fiyat 2 yi görecek.

4. Müşteri bazında ve ürün bazında indirim yapılabilecek.

5. Ürün kutusunun içerisinde Adet kutusu olacak daha ilk sayfada adetini girip sepete atabilecek. default olarak liste halinde gösterim olacak.

6. Ürünler. markaları, özelikleri, filtrelettirme ile birlikte geniş bir şekilde. excelden veya cvs den import ve export yapılabilecek

Benim göndereceğim Excel den ürün yüklenmesi yapılacak ürünlerin filtrelemeleri yapılacak sitenin görseli yukarıda yazdığım şekilde düzenlenecek.

ilk önce kapıda ödeme sipariş alma havale ile ödeme posta çeki ile ödeme gibi ödemeler olacak. daha sonra online satışa gecikecek.

Satış, sipariş alma gönderme siteyi kullanma konusunda

kısa bir eğitim verilecek.

Çalışmamızı şöyle yapabiliriz. Siz size ait bir alana yüklersiniz yukarıdaki yazdığım düzenlemeleri yaparsınız. Ben düzenlemeleri kontrol ederim. tamam olduğunda benim domain ni sizin vereceğiniz name server lara yönlendiririm. ve birlikte eğitim vererek yüklemeyi yaparız ve

ödemeyi yaparım.

Grafik Tasarımı HTML PHP Web Sitesi Tasarımı

Proje NO: #7460862

Proje hakkında

4 teklif Uzak proje Aktif May 17, 2015

Bu iş için 4 freelancer ortalamada $863 teklif veriyor

freelancerturkey

Bir öneri henüz sağlanmadı

$1000 USD in 15 gün içinde
(13 Değerlendirme)
4.7
alyamus

Bu projeyi size rahatlıkla yapar ve tüm eğitimini verebiliriz. Birçok opencart sistemleri kurduk ve sizin projelere benzer çalışmalarda çalışmalar yapıp proje sahiplerine teslim ettik.

$577 USD in 15 gün içinde
(0 Değerlendirme)
0.0
erdinkaraman

Merhaba. Projenizi PHP, Mysql Yii framework üzerinde çalışan ekibimiz ile tamamlayabiliriz. Css, Jquery aktif olarak kullanmaktayız. Saygılarımla

$1666 USD in 30 gün içinde
(0 Değerlendirme)
0.0