Design a Logo

Kapalı İlan edilme: Mar 15, 2016 Teslim sırasında ödenir
Kapalı Teslim sırasında ödenir

Sayın Yetkili, Myra Reklam Ajansı'nda bulunduğum süre boyunca; ilaç firmaları (Abbott, Abdi İbrahim, İbrahim Ethem Ulagay, Ali Raif, Eczacıbaşı, Glaxo Smith Kline) başta olmak üzere çeşitli alanında öncü firmaların, reklam, tanıtım hizmetlerinde görev aldım. Stajyer Grafiker olarak başladığım firmada yardımcı sanat yönetmenliğine kadar yükselebildim.

Prox Indoor-Outdoor Dijital Baskı Merkezi'ne; baskı öncesi ve sonrası sorumlusu olarak görev aldım.

DPN Design Reklam Ajansı'nda; 2007 Coca-Cola Formula 1 Türkiye reklam kampanyalarının sanat yönetmenliğini yaptım. Remzi Kitabevi, Açık Radyo, Lila Kağıt gibi sektöründe öncü firmaların sanat yönetmenliği görevinde bulundum.

Mas Matbaacılık'da; Katar Ülkesi'nin tarihinde ilk kez yaptırdığı El Yazması Kur'an-ı Kerim Projesinin Tezhip çizimlerini, kapak tasarımını, Kur'anı Kerim grafik uygulamasını sonuçlandırdım ve baskı sürecini yönettim. Topkapı Sarayı Müzesi, Sadberk Hanım Müzesi, Sakıp Sabancı Müzesi,Rezan Has Müzesi, Mimar Sinan Üniversitesi, İstanbul Modern, Santral İstanbul gibi köklü kuruluşların prestij kitapları, sanat katalogları, müzayede kitaplarının grafik tasarım çalışmalarını ve baskı süreçlerini devam ettirdim. FMV Işık Okulları, Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği ve XOXO The Mag gibi süreli yayın dergi çalışmalarını devam ettirdim.

İdeCAD firmasında yaklaşık 1 yıl gibi bir süre boyunca proje odaklı çalıştım. Statik ve mimari bir program olan ''ideCAD''in yeni versiyon tasarımını, reklam lansmanlarını, ilanlarını ve tanıtım kampanyalarını sonuçlandırdım.

TickTock Creative Reklam Ajansı'nda da yine proje odaklı görev aldım. Mall of Istanbul açılış sürecinde sanat yönetmeni pozisyonunda görev yaptım. Artım Elektrik, Ardıç Elektrik, Ataköy Tower kurumsal Kimlik çalışmalarını sonuçlandırdım.

Freelance olarak Hizmet Vakfı, GİSBİR (Gemi İnşa Sanayicileri Birliği), Görsel Reklam Ajansı gibi çeşitli firmalara tasarım danışmanlığı hizmeti vermekteyim. Aynı zamanda, talep oldukça hazır temalarla wordpress tabanlı web siteleri yapmaktayım.

İlanınızda belirttiğiniz kriterlere uygun olduğumu ve talebinizi karşılayabileceğime inanmaktayım.

İlginiz İçin teşekkür ederim.

Reklam Tasarımı Grafik Tasarımı Logo Tasarımı

Proje NO: #9947076

Proje hakkında

6 teklif Uzak proje Aktif 7 yıl önce

Bu iş için 6 freelancer ortalamada €302 teklif veriyor

Ozgunt

A proposal has not yet been provided

€277 EUR in 8 gün içinde
(0 Değerlendirme)
0.0
poojagupta0204

we are professional graphic designers and illustrators we can do this in a few hours we have done this work before message us for sample , we assure you best quality and quickest delivery

€311 EUR in 0 gün içinde
(0 Değerlendirme)
0.0
MltStephane

A proposal has not yet been provided

1 gün içinde %bids___i_sum_sub_32%%project_currencyDetails_sign_sub_33% EUR
(0 Değerlendirme)
0.0