
okey tavla batak oyunu
$250-750 USD
Teslim sırasında ödenir
online rummikub okey tavla batak oyunu yaptırmak istiyorum.
oyuna online olarak kayıt olunmalı oyuna ait mobil uygulama masaustu uygulama ve html5 ile web de çalışır halde olmasını istiyorum diğer ayrıntıları ve algoritmayı ve oyun özelliklerini anlatacağim ayrıca bu işi bana açık kaynak olarak vermenizi istemekteyim.
I want to have an online rummikub okey backgammon game.
I want the game to be online with the mobile application and html5. I will explain the other details and the algorithm and the game features.
Proje NO: #27654397
Proje hakkında
Bu iş için 5 freelancer ortalamada $2920 teklif veriyor
Merhabalar, 15 yıldır yazılım geliştirmekteyim. İstemiş olduğunuz projeyi size yapabilirim. 3 oyun ve online mekanizması kurabilirim. Detaylar için lütfen iletişime geçiniz. Saygılarımla.
Merhaba Projenizi yayınladığınız için teşekkür ederiz. İhtiyacınızı inceledim. Daha fazla anlamak ve şüphelerimizi netleştirmek için sizinle bazı soruları tartışmak istiyorum. Ayrıntıları tartışabilmemiz, doğru bir Daha Fazla
Hello Dear customer I am interesting in do your job, I am professional programmer and designer who can do your job well and fast. Best regards Ashkan