Kapalı

Oamenii de pe tot globul pământesc vor dona bani în contul tău personal.

Bună ziua!

Numele meu este Oșan Bogdan,iar în această pagină,doresc să vă scriu câteva rânduri despre un proiect foarte interesant,care sunt ferm convins că se va instala și pe piața românească în cel mai scurt timp. Este vorba despre Sistemul de donații și ajutor reciproc,prin intermediul căruia orice persoană indiferent de țara în care se află poate fi ajutată cu bani direct în contul său [url removed, login to view] care a gândit acest proiect se numește Gold Line International cu sediul la Sankt Petesburg în Rusia. Posibil ca unele pesoane când aud de Rusia își vor pierde interesul în a lectura mai [url removed, login to view]ămintea mea este să citiţi până la capăt înainte să faceți acest lucru. Nu doresc să fac politică aici,deoarece nu de asta sunt [url removed, login to view] de problemele politice pe care le au diverse ţări din vina parlamentarilor sau al altor cauze,dacă nu facem nimic,vom rămâne săraci şi robi la patroni pe bani de nimic.

Proiectul are scopul de a uni milioane de oameni din întreaga lume în tendința de a se ajuta reciproc unii pe alții.Vă spuneam că acest proiect este de origine rusă.Ei bine, începând cu anul 2012 rușii au început să își doneze bani anual unii la alții direct în conturile lor personale iar 30% din donația lor se transfera la Fundația Whole World care strânge bani pentru tratamentul copiilor suferinzi de boli oncologice.Vă voi arăta mai multe amănunte și despre această Fundație puțin mai [url removed, login to view]ă un an de zile Proiectul s-a răspândit în Europa și în America Latină.Pe pagina oficială Gold Line sunt disponibile testimoniale în diferite [url removed, login to view] poate te întrebi: sub ce formă este organizat sistemul și cum ajung banii în conturile oamenilor respectiv în contul Fundației? Voi răspunde acestei întrebări și am rugămintea să citiți răspunsul [url removed, login to view] început contul de membru se deschide online din pagina oficială a Companiei [url removed, login to view] , folosind un număr de recomandare de la un alt membru. La înregistrare noul venit trebuie să plătească către Gold Line o sumă banală de 5$ (17-18 lei în banii noștrii). Acești 5$ reprezintă o taxă de mantenență a contului,exact așa cum plătim și la bancă pentru a avea un card de [url removed, login to view]ă activare noul membru primește un certificat de membru cu numele și datele personale pe el,precum și numele a 7 [url removed, login to view]ști 7 oameni sunt deja membrii la acest proiect și au deschis cont într-un portofel virtual care se numește WalletOne. Acolo fiecare membru primește de la alți oameni transferuri în mărime de 5$, 10$ sau chiar 15$. Mai departe este necesar deschiderea și unui cont de PayPal,deoarece WalletOne este un sistem de plată rus care funcționează la nivel național pentru retrageri directe în contul bancar, iar noul membru dacă este din România nu poate retrage direct,de aceea folosește ca intermediar [url removed, login to view] este un sistem de plată exact așa cum este PayPal sau alte sisteme de plată naționale care se găsesc numai la noi în țară.Ultimul pas care trebuie făcut este o donație anuală de 70$. Ceea ce atenționează Gold Line în toate cele 12 prezentări video în diferite limbi este că donațiile membrilor nu intră în conturile [url removed, login to view] nu se acumulează în sistem și nici nu se [url removed, login to view] se fac direct între oameni iar banii ajung la acești direct în conturile lor din sistemul de plată WalletOne. Astfel acest proiect nu este o piramidă financiară.

Nu are rost să ne zgârcim la 70$ deoarece raportați la un an de zile sunt puțini în comparație cu banii care îi cheltuim lunar pe lucruri [url removed, login to view]ă dorești să te te alături comunității de binefăcători și să răspândești proiectul mai departe accesează pagina oficială [url removed, login to view] secțiunea Registration și folosește numărul de recomandare OB26452 . Crează-ți contul completând cu datele tale personale: nume,prenume,email și neapărat un număr de telefon valid iar eu te voi contacta în cel mai scurt timp pentru a te ajuta cu pașii necesari celor două plăți de 5$ (activare cont) respectiv 70$ (donație către alți oameni)

Beceriler: Pazarlama, İşe Alım

Daha fazlasını gör: www tre pe, v.p. marketing, virtual pa's, virtual pas, u.s. p.s, tre pe, ru la la, prime num, online jos, ok-uni, na-cap, lunar marketing, facem, bogdan g, america's line, 29 prime, paypal personal, www recruitment, virtual online world, form recruitment, vor, Virtual PA, vina , va form, ToT

İşveren Hakkında:
( 0 değerlendirme ) Baia Mare, Romania

Proje NO: #6519842