Verildi

.NET Developer

Buna ziua,

Va contactez din partea RINF, companie de consultanta si dezvoltare software in vederea unei propuneri de colaborare.

V-am vizualizat profilul si consider ca ati fi potrivit pentru o pozitie de ASP.NET MVC Developer deschisa in cadrul companiei In-Map.

In-Map este companie de dezvoltare software. Aplicatia pe care acestia o au este in cloud, hosted pe 3 servere, in Europa, Asia si US. Lucreaza atat cu dealeri mai mici, dar si cu HP si Konica Minolta.

Proiectul consta in dezvoltarea unei solutii online destinata brigazilor de pompieri care simplifica managementul planurilor de preventie si interventie.

Vor sa dezvolte o aplicatie de risk management ce va fi realizata in .NET si se va integra cu platforma existenta In-Map. Front-end-ul va fi facut cu ASP.NET MVC. Proiectul va fi unul intern (in In-Map) si ulterior se doreste sa fie vandut catre alti clienti

Solutia va permite cooperarea continua intre brigada de pompieri si “clientii” sai - companii din zona de acoperire deservite de aceasta, care are ca scop simplificarea procesului de generare si actualizare periodica a planurilor de preventie si interventie.

In eventualitatea in care sunteti interesat de o posibila colaborare, astept un raspuns din partea dumneavoastra pentru a stabili de comun acord pasii unei posibile colaborari.

Va multumesc,

Simona

Beceriler: .NET

Daha fazlasını gör: software developer in sa, o * net online, care cloud, asp net developer online, sai, net software developer, MVC developer, clienti, ati, front end mvc, map asia, net developer mvc, net mvc developer, risk map, net map, net developer, volunteer developer net, aplicatie care, integra, freelance web developer net miami, taganrog developer net, developer net rio janeiro, developer net wrapper dll, professional matlab developer net, web developer net sql server 2005 jobs egypt

İşveren Hakkında:
( 0 değerlendirme ) Romania

Proje NO: #6535387

Bu iş için 1 freelancer ortalamada $150 teklif veriyor

creatorul

Recrutat de către angajator

in %bids___i_period_sub_35% gün içinde150%project_currencyDetails_sign_sub_37% %project_currencyDetails_code_sub_38%
(152 Değerlendirme)
7.6