Verildi

.NET MVC Developer

Buna ziua,

Va contactez din partea RINF, companie de consultanta si dezvoltare software in vederea unei propuneri de colaborare.

V-am vizualizat profilul si consider ca ati fi potrivit pentru o pozitie de [url removed, login to view] MVC Developer deschisa in cadrul companiei In-Map.

In-Map este companie de dezvoltare software. Aplicatia pe care acestia o au este in cloud, hosted pe 3 servere, in Europa, Asia si US. Lucreaza atat cu dealeri mai mici, dar si cu HP si Konica Minolta.

Proiectul consta in dezvoltarea unei solutii online destinata brigazilor de pompieri care simplifica managementul planurilor de preventie si interventie.

Vor sa dezvolte o aplicatie de risk management ce va fi realizata in .NET si se va integra cu platforma existenta In-Map. Front-end-ul va fi facut cu [url removed, login to view] MVC. Proiectul va fi unul intern (in In-Map) si ulterior se doreste sa fie vandut catre alti clienti

Solutia va permite cooperarea continua intre brigada de pompieri si “clientii” sai - companii din zona de acoperire deservite de aceasta, care are ca scop simplificarea procesului de generare si actualizare periodica a planurilor de preventie si interventie.

In eventualitatea in care sunteti interesat de o posibila colaborare, astept un raspuns din partea dumneavoastra pentru a stabili de comun acord pasii unei posibile colaborari.

Va multumesc,

Simona

Beceriler: .NET, Javascript

Daha fazlasını görün: care cloud, asp net developer online, sai, net software developer, mvc developer, clienti, ati, front end mvc, management mvc, map asia, net developer mvc, net mvc developer, risk map, upload file mvc net, net mvc, mvc software, mvc net online payment, mvc net cms, mvc net chat, developer headlineshirts net, software developer kuwait net, aplicatie care, integra, review mvc net

İşveren Hakkında:
( 0 değerlendirme ) Romania

Proje NO: #6535392

1 freelancer bu iş için ortalamada 150$ teklif veriyor

yalossolutions

Recrutat de către angajator

in 4 gün içinde150$ USD
(1 Değerlendirme)
5.8