Kapalı

Fotograaf/ cameraman/ editer

Boykeys is een ambitieus en creatief bedrijf uit Utrecht dat zich bezig houdt met een grote diversiteit aan interessante video en audiovisuele projecten. Wij zijn bezig een freelance foto/ film crew te bouwen die op oproepbasis ingezet kan worden diverse projecten. Hier zoeken we fotografen/ cameramannen / video-editors voor in de regio’s Utrecht, Amsterdam en Rotterdam, liefst ook met ervaring in fotografie, 360 graden fotografie en het maken van plattegronden. Wil jij bij deze crew horen?

Een pre is dat je in het bezit bent van of toegang hebt tot de volgende apparatuur:

- Goede spiegelreflex (DSLR) camera - bijv. canon 7d, canon 5d, etc

- Groothoek lens - bijv. Tokina 11-16mm (ps: GoPro is hiervoor niet geschikt)

- Stevig statief incl. goede statief kop voor vloeibare bewegingen

Editing voornamelijk met Adobe Premiere, zo nu en dan eenvoudige taken in Adobe After Effects of Photoshop. Je zult in veel gevallen editen op muziek die wij aanleveren.

We zoeken mensen die flexibel zijn in hun tijd en genoeg beschikbaarheid hebben. Dit kan later uitgroeien tot een vaste baan. Veel ervaring met camerawerk en editing is een pre maar geen vereiste. Ook zeker een pre als je ervaring hebt met (moving) timelapse fotografie en in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoersmiddel.

Beceriler: Düzenleme, Fotoğrafçılık, Photoshop, Videografi

Daha fazlasını gör: video cameraman, projecten freelance, photoshop freelance amsterdam, photography editing freelance, freelance worden, freelance video cameraman, freelance taken, freelance premiere editing, freelance premiere after effects, freelance photoshop editors, freelance photoshop editer, freelance photography amsterdam, freelance met, freelance in photography, freelance in after effects, freelance gopro 360, freelance foto's, freelance fotografen, freelance fotograaf worden, freelance fotograaf amsterdam, freelance film crew, freelance en video, freelance editing photography, freelance de van, freelance c# utrecht

İşveren Hakkında:
( 0 değerlendirme ) Netherlands

Proje NO: #6500183