Find Jobs
Hire Freelancers

Bir Websitesi Oluştur

$2-8 USD / hour

İptal edildi
İlan edilme: yaklaşık 8 yıl önce

$2-8 USD / hour

Saha personeli çalıştıran firmada bu personelin günlük raporlama yükünü hafifletecek bir yazılımına ihtiyacımız bulunmakta. Elimizde kullanılmasını istediğimiz bir admin panel mevcut, bu projede sadece admin tarafını istiyoruz (mobil tarafı daha sonra yazdırılacak). Çalışma mantığı temelde saha personelinin girdiği verilerin izlenmesi ve raporlanması üzerine. Sahada çalışan personel mobil cihazından koordinat bilgilerini kullanarak yeni firma kayıtları oluşturuyor. Daha sonra tekrar bu konuma geldiğinde listeleme yapıyor ve kayıtlı firmadan seçim yapı[login to view URL] seçimden sonra firma ile ilgili, not, sipariş,şikayet,proje vs gibi varsa verileri giriyor. Admin tarafta da yönetici, personele göre, firmaya göre vs şeklinde farklı şekillerde istatistik alabiliyor. Şuan çalışan bir demo portal mevcut, anlaşma sağladığımız arkadaşa detayları verilecektir. mevcut portalı tek yazılımcı 3 haftada bitirmişti ekran görüntüleri ekliyorum
Proje No: 9458920

Proje hakkında

7 teklif
Uzaktan proje
Son aktiviteden bu yana geçen zaman 8 yıl önce

Biraz para mı kazanmak istiyorsunuz?

Freelancer'da teklif vermenin faydaları

Bütçenizi ve zaman çerçevenizi belirleyin
Çalışmanız için ödeme alın
Teklifinizin ana hatlarını belirleyin
Kaydolmak ve işlere teklif vermek ücretsizdir
7 freelancers are bidding on average $9 USD/ saat for this job
Kullanıcı Avatarı
Merhaba; Detayları konuşmak isterim, hatta İstanbulda iseniz ofisimize de bekleriz. Saat olarak ücretlendirme yapmıyorum normalde. Verdiğim fiyat temsili.
$5 USD 3 gün içinde
5,0 (14 değerlendirme)
4,0
4,0
Kullanıcı Avatarı
Projenin detaylandırılmasıyla birlikte PHP tabanında istediğiniz yazılımı yapabilirim. Yaklaşık 1 haftada biteceğini düşünüyorum. (En fazla)
$7 USD 10 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Microsoft ile çalışmış İstanbul üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği ve Yüksek lisans mezunu bir tanıdığım var bu projenizi kısa sürede bitireceğinden eminim. (daha detaylı görüşmek için telefon numaram 05511307219) Fiyat olarak temsili birşey yazdım fiyatı tanıdığıma danışmam gerekli.
$10 USD 15 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Hertürlü yaparız sıkıntı yok :) frelance işinde yeniyim diyebilirim 3 gundur bu sitedeyim eskiden kendim için site geliştirmeye çalıyodum bir siteyi tutturmak zor oluğu için yani parasız zor bende biraz para kazaniyim dedim altyapı açısından kendime güveniyorum 2 yıldır website geliştirmekle uğraşıyorum ve en önemlisi ben size istekleriniz doğrultusunda teslim ettiğim sistemi daha sonrada geliştiririm çünkü bir sistem kullandıkça ne kadar kullanışlı olduğu ortaya çıkıyo yani benim için geliştirme projeyi teslim ettikten sonra başlar sizi memnun edebilmek için elimden geleni yaparım ( tabi bizim halkımızın kötü bir yönü var biraz sömürgeci bi yapısı var abartmadığınız sürece hertürlü yardımı yaparım .)
$8 USD 20 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0

Müşteri hakkında

   TURKEY bayrağı
Turkey
0,0
0
Ödeme yöntemi onaylandı
Haz 27, 2015 tarihinden bu yana üye

Müşteri Doğrulaması

Teşekkürler! Ücretsiz kredinizi talep etmeniz için size bir bağlantı gönderdik.
E-postanız gönderilirken bir şeyler yanlış gitti. Lütfen tekrar deneyin.
Kayıtlı Kullanıcı İlan Edlien Toplam İş
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Ön izleme yükleniyor
Coğrafik konum için izin verildi.
Giriş oturumunuzun süresi doldu ve çıkış yaptınız. Lütfen tekrar giriş yapın.