Script Düzenleme

Kapalı İlan edilme: 3 yıl önce Teslim sırasında ödenir
Kapalı Teslim sırasında ödenir

Herkese hayırlı kazançlar;

Themeforestten satın almış bulunduğum Gigtodo scriptim üzerinde bazı düzenlemelerde bulunulması gerekiyor. Gerekli düzenlemeler aşağıda yazmaktadır.

İstenilen Düzenlemeler:

Sistem üzerinde stripe ödeme sistemi bulunmaktadır. Stripe üyeliğimize onay gelmediği için PayTR ile anlaştık ve PayTR'nin scripte kurulması gerekiyor.

Sistem üzerinde videolu görüşme aktiftir. Fakat şöyle bir problem var; video kategorisi olmamasına rağmen satış için yeni bir ürün yüklendiğinde önce sanki video kategorisine yükleme oluyormuş gibi o sayfa açılıyor. Geri diyip tekrar ileri dediğimizde problem gideriliyor. Bu problemin çözülmesi gerekiyor.

Mobil ödeme apisi kurulacak.

Ödeme Yöntemleri sayfasında bazı düzenlemeler yapılacak. Örneğin mobil ödeme apisi için biz her ödemede %40 ödeme yapıyoruz diyelim firmaya (bunu yönetim panelinden değiştirebileceğiz.) kullanıcı mobil ödeme yapmak istediğinde ona kaç tl yüklemek istiyorsunuzun yanına bakiyenize eklenecek tutar diye ayrı bir alan açılacak ve atıyorum 100 tl yüklemek istiyorsa kullanıcı Bakiyenize Aktarılacak tutar: 60 TL yazacak

Sms onay apisi kurulacak. Sistem üzerinde mail adresi ile doğrulama yapılmaktadır. Bunu sms ile telefon numarası doğrulamaya çevirilmesini istiyoruz.

Sisteme TC Kimlik Numarası onay sistemi kurulacak.

Sistem mail atmıyor. Yazılımcı ile görüştük sistemde bir sorun olmadığını söyledi. Sunucu firmamız ile görüştük kendileri de gerekli bilgileri verdiler fakat sistem halen mail atmamaya devam ediyor.

Sisteme toplu mail ve sms sistemi istiyoruz. Yönetim paneli üzerinden yapılabilecek. Aynı zamanda sistemde öne çıkarma olayı aktif durumda öne çıkmayı satın alan müşterilerimize de alternatif sunulacak toplu mail ve toplu sms seçenekleri bu seçeneklerden kullanıcı istediğini seçebilecek ve o şekilde ödemeyi geçebilecek. Fiyat listesi yönetim paneli üzerinden ayarlanacak.

Öne çıkarma yalnızca tek fiyat tek seçenek onu haftalık,2 haftalık,3 haftalık, aylık ve 3 aylık diye 5 seçeneğe ayırmak istiyoruz. Yine fiyatlar yönetim paneli üzerinden değiştirilebilir olacak.

Sistem tamamen türkçeye çevirilecek. Kullanıcı arayüzünün çevirme işlemlerini %90 oranında tamamladık yalnızca video kategorisi ve tarihler kaldı. Kullanıcı arayüzünde onlar çevirilecek ve Yönetim paneli türkçeye çevirilecek.

Sitenin bazı sayfalarında türkçe karakter sıkıntısı var örneğin SSS sayfasına yönetim panelinden girilen verilerde türkçe karakterler bozuk olarak geliyor. Phpmyadmin'den girilen verilerde herhangi bir türkçe karakter sıkıntısı yaşanmıyor. Bu sorun çözülecek.

Sistemde herhangi bir güvenlik açığı var mı kontrol edilecek. var ise çözülecek.

Kısacası sistem tamamen çalışır duruma getirilecek.

Biz bir firma olarak sürekli projeler üretiyorduk fakat bunları henüz devreye sokmamıştık. İlk devreye sokacağımız projemiz bu iyi bir yazılımcı ile uzun soluklu çalışmak istiyoruz. İstediğimiz şey çok ucuza yapmak değil. Kaliteli yapmak bu yüzden işinin ehli olmayan bizi yoracak arkadaşlar teklif vermez ise sevinirim. Verilen tekliflerde referanslar baz alınarak işlem yapılacaktır. Özellikle bu tarz bir sistem kurduysanız lütfen teklifinize ekleyin büyük artısı olur.

Beraber çalışacağımız arkadaşımızın dikkatine:

Özellikle bu projenin yazılımını geliştirmek tamamen sana ait olacak yine dönem dönem senden çeşitli geliştirme taleplerinde bulunacağız. (ücreti mukabilinde) Sitenin herhangi bir sıkıntısı halinde yine sen ilgileneceksin ve site üzerinde yaptığın her işlem için de paranı alacaksın.

Eğer bu sistemdeki çalışmanı beğenirsek diğer projelerimizde de bizimle beraber olacaksın ki bundan sonraki projelerimizi direkt programcımıza yazdırmayı planlıyoruz. Eğer diğer projelerimizde de bizimle çalışmak istiyorsan sıfırdan proje yazabilecek kabiliyette olman gerekiyor. Akıl almaz paralar kazandıracak projelerimiz mevcut ancak büyük paralar ile oynanması gerekiyor. Onun için öncelikle bu ve benzeri bir kaç projemiz mevcut bunların devreye girip kazandırması gerekiyor.

PHP HTML Web Sitesi Tasarımı Video Servisleri JavaScript

Proje NO: #26910222

Proje hakkında

2 teklif Uzak proje Aktif 3 yıl önce

Bu iş için 2 freelancer ortalamada $1100 teklif veriyor

docpro29

Merhaba Projenizi yayınladığınız için teşekkür ederiz. İhtiyacınızı inceledim. Daha fazla anlamak ve şüphelerimizi netleştirmek için sizinle bazı soruları tartışmak istiyorum. Ayrıntıları tartışabilmemiz, doğru bir Daha Fazla

$700 USD in 8 gün içinde
(3 Değerlendirme)
3.4
lifexcoder

Professional Web Site Design&Graphic Design Professional Web Site Design&Graphic Design Professional Web Site Design&Graphic Design

$1499 USD in 7 gün içinde
(0 Değerlendirme)
0.0