Find Jobs
Hire Freelancers

Yazılım Üret

$250-750 USD

Kapalı
İlan edilme: neredeyse 7 yıl önce

$250-750 USD

Teslimde ödenir
PLANLAMA & PERSONEL RUT TAKİBİ YAZILIMI Merhaba, A ARTI OSGB firması olarak tüm Türkiye’de 100 ü aşkın İSG profesyoneli ile hizmet vermekteyiz. Kısaca İSG Profesyonellerinin yaptığı faaliyet şu şekildedir; A ARTI OSGB müşteri ile bir sözleşme yapar ve buna göre UZMAN, DR, DİĞER SAĞLIK PERSONELİ (İSG PROFESYONELLERİ) hizmeti vermeye başlar. Müşteriye atanan İSG Profesyonelleri gün gün belirlenmiş saatlerde müşterilerine hizmet verir bu aylık takvim olarak müşteriye ve İSG Profesyoneline bildirilir ve uygulamaya geçilir. Bu kapsamda A Artı OSGB Firması bünyesinde bulunan Planlama Departmanı için yazılım ihtiyacı mevcuttur. Bugüne kadar MS Excel ile sürdürülen takip programını daha kapsamlı ve kolay kullanıla bilinir bir yapıya dönüştürmek istiyoruz.
Proje No: 14345476

Proje hakkında

13 teklif
Uzaktan proje
Son aktiviteden bu yana geçen zaman 7 yıl önce

Biraz para mı kazanmak istiyorsunuz?

Freelancer'da teklif vermenin faydaları

Bütçenizi ve zaman çerçevenizi belirleyin
Çalışmanız için ödeme alın
Teklifinizin ana hatlarını belirleyin
Kaydolmak ve işlere teklif vermek ücretsizdir
13 freelancers are bidding on average $859 USD for this job
Kullanıcı Avatarı
Hello, I have read what you exactly need, however I would like to ask you a few questions. I do work smart and do not rest until I get the job done. Please feel free to ping me anytime so we can have a detailed discussion and finalize our budget and timeline. I will deliver in best possible way. Thank you.
$3.300 USD 60 gün içinde
5,0 (16 değerlendirme)
6,3
6,3
Kullanıcı Avatarı
A proposal has not yet been provided
$1.000 USD 30 gün içinde
5,0 (11 değerlendirme)
5,0
5,0
Kullanıcı Avatarı
İyi çalışmalar. Benzer projelerimiz olmuştur. Konu ile ilgili bizimle iletişim kurarsanız size her konuda yardımcı olabiliriz. Tekrar görüşmek üzere...
$1.666 USD 45 gün içinde
5,0 (2 değerlendirme)
4,8
4,8
Kullanıcı Avatarı
Hi,dear. I am a senior software developer. I have just checked your project report, I am able to perform this task with my developer team. I am looking forward to your proposal...
$555 USD 2 gün içinde
5,0 (13 değerlendirme)
4,1
4,1
Kullanıcı Avatarı
Merhaba efendim, Proje gönderme için teşekkürler. Biz Hint merkezli teknik bir firmayız. İhtiyacınızı kontrol ettik ve bazı sorgulara vereceğiz. Bu yüzden lütfen üzerinde tartışmamızı söyleyin. Bu yüzden, iyi anladıktan sonra, onun için tahmin yapabilir ve işe başlayabiliriz. Teşekkürler .
$255 USD 10 gün içinde
5,0 (15 değerlendirme)
3,3
3,3
Kullanıcı Avatarı
Merhaba, ben bir otomasyon programcısıyım ve projenizi yapmaya talibim. Proje detaylarını inceleyebileceğim word dosyasını açamıyorum türkçe karakterle upload ettiğiniz için, mesaj olarak yollarsanız sevinirim.
$555 USD 10 gün içinde
5,0 (1 değerlendirme)
1,5
1,5
Kullanıcı Avatarı
Bilgi işlem olrak hastane çalışanları için yazdıgım bir çalışma yazılımı var sizin için düzenleyebilirimi
$555 USD 10 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
İş alanınıza uzak olduğum için aklımda bazı belirsizlikler var bunun için teslim süresini 30 gün yaptım fakat bu maksimum süredir. bu süreyi etkileyen faktörler ilk olarak personele ve müşteriye aylık takvim olarak verilir demişsiniz bu sistem üzerinde görsel olarak mı yer alacak yani hem müşteri hem personel girişi sağlanacak demek oluyor her kullanıcı için ayrı yetilendirme olacak yada planlama yapıldıktan sonra veriler excel çıktısına dönüştürülüp personele ve müşteriye mi yollanacak ve hali hazırda var olan bir veritabanına entegre mi edilecek yada yeni bağımsız bir veritabanı mı kullanılacak şimdilik aklıma takılan sorular bunlar eğer projeyi bana verirseniz daha ayrıntılı bir bilgilendirme isterim zaten ve verdiğim her hizmette belirtirim benim için projenin geliştirme aşaması projeyi teslim ettikten sonra başlar çünkü hiç bir proje denenmeden ihtayacı karşılayan düzeye gelip gelmediği bilinemez yani projeyi teslim etsem ücreti alsam bile bana ulaştığınız zaman size gerekli desteği veririm..
$500 USD 30 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0

Müşteri hakkında

   TURKEY bayrağı
Turkey
0,0
0
Haz 14, 2017 tarihinden bu yana üye

Müşteri Doğrulaması

Teşekkürler! Ücretsiz kredinizi talep etmeniz için size bir bağlantı gönderdik.
E-postanız gönderilirken bir şeyler yanlış gitti. Lütfen tekrar deneyin.
Kayıtlı Kullanıcı İlan Edlien Toplam İş
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Ön izleme yükleniyor
Coğrafik konum için izin verildi.
Giriş oturumunuzun süresi doldu ve çıkış yaptınız. Lütfen tekrar giriş yapın.