Kapalı

NL sprekende VA / order afwikkeling en / ongedwongen telesales, start up om in mee te groeien.

Ik ben op zoek naar iemand die me op structurele wijze kan helpen, dagelijks, orderverwerking, maar ook leadgeneratie.

Hoe wel de afstand waarschijnlijk groot is, wil ik iets opbouwen.

Handig met Woocommerce, excel, email en dat soort basic dingen, het leuk vinden om mensen in de bouw te bellen en op een ongedwongen, maar wel resultaat gerichte manier acquisitie te doen. Het idee is om te vragen om offertes en die vervolgens in te vullen.

Goed nederlands kunnen spreken, dagelijks 4 dgn per week 4 uur beschikbaar van 10-14 uur. Als we groeien, kan het ook meer worden.

Alles is in ontwikkeling. Ontwikkel je mee?

Beceriler: Satış, Tele-pazarlama, Telefon Kullanma, Sanal Asistan

Daha fazlasını gör: ventas free lance en mty nl, interpreters munich en nl freewalancer, ik zoek een vertaler, ik zoek een translator freelancer, ik zoek een illustrator, ik zoek een grafisch vormgever, ik zoek een freelance stikster, ik zoek een freelance secretaresse, ik zoek een freelancer com, ik zoek een freelance mediaplanner aan huis, ik zoek een freelacer be, ik zoek een copy writer, ik zoek een copywriter, http translate google com auto en boss jsp shop owner have a great mistek with me at first he order 2 pcs f1 plus one pcs golden, ik zoek een personal assistant, ik zoek een ghostwriters rotterdam, ik zoek een ghostwriter, ik zoek een freelancer, php inventory order, oscommerce supplier purchase order

İşveren Hakkında:
( 0 değerlendirme ) Niedersachsen - Uelsen, Germany

Proje NO: #15849518