Yazılım Üret

Tamamlanmış İlan edilme: 7 yıl önce Teslim sırasında ödenir
Tamamlanmış Teslim sırasında ödenir

Adobe edge animate (html5 ve js) veya benzer bir yazılım programı ile altı soruluk okul öncesi çocuklar için gelistirilebilir bir test hazırlamak istiyoruz.

Altı sorunun her biri örnek bir soru şablonu olacağı için daha sonra istedigimiz zaman bu şablon ve kodlamaya bakarak (onu kopyalayarak ) soru ekleyebilmeliyiz.

Onun için kodlamalarda ve sahnede açıklayıcı yorum satırlarinin olmasını istiyoruz. Sorulardan bazıları klasik dört şıklı, bazıları tut sürükle, bazıları boşluk doldurma, bazıları da çoktan seçmeli gibi özelliklerde olacak.

Doğru cevaptan sonra kendisi otomatik olarak diğer soruya geçecek. Her cevaptan sonra yanda ki panelden kaç puan aldigini görebilecek. Detayları zaten bildireceğiz.

Mobil ve tablet ile de uyumlu olması çok önemli. Yani swf dosyaları tablet ile siteye erişenlere boş bir ekran gibi gözüküyor.

Örnek olarak şu adresteki gibi olmalı.

[login to view URL]

Kısacası istediğimiz zaman kodlara ve sahne animasyona bakarak soru ekleyebilecegimiz altı soruluk Şablon test yaptırmak istiyoruz. Program olarak da Adobe edge animate (html5 javascript) veya benzeri bir program olabilir.

Adobe Premiere Pro HTML5 JavaScript Yazılım Mimarisi Yazılım Geliştirme

Proje NO: #12570230

Proje hakkında

5 teklif Uzak proje Aktif 7 yıl önce

Seçilen:

CodeFanDev

Merhaba, 4 yıl önce mezun olmuş bir yazılım mühendisiyim. Genelde android olmak üzere full-time freelance işleri yapıyorum. Projeniz ile ilgileniyorum. Site üzerinden mesaj atarsanız detayları konuşmak isterim. Daha Fazla

%selectedBids___i_period_sub_7% gün içinde 222%project_currencyDetails_sign_sub_9% %project_currencyDetails_code_sub_10%
(4 Değerlendirme)
3.6

Bu iş için 5 freelancer ortalamada $168 teklif veriyor

celalaybar

Merhaba; Teklifimi değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim. Sizin için özenerek yapabilirim. Severek yapabileceğim bir iş. Esenlikle kalınız.

$150 USD in 5 gün içinde
(84 Değerlendirme)
6.0