Kullandığımız Access Controller Cihaz için Server + Client Mimarisi şeklinde Yazılım
Bütçe $750-1500 USD
Job Description:
Projelerimizde uzun süredir Kullandığımız aynı üretici firmaya ait Access Controller Cihazlar için Server + Client Mimarisi şeklinde Yazılım yaptırmak istiyoruz. Yazılımın bir kısmı Sanal Server üzerinde çalışacak olup, Client versiyonu da internet olan her yerden PC ile bağlanarak çalışacaktır. İlgilenenlere ayrıntılı bilgi verilecektir.
Bu iş için 5 freelancer ortalamada $1380 teklif veriyor
Merhabalar. İş teklifinizle ilgileniyorum. Dilediğiniz zaman detayları görüşebiliriz. Ücreti tartışabiliriz.
Merhaba Ekibim ve ben projenizi yapabiliriz, bunun hakkında birlikte konuşmaktan mutluluk duyarım. Ayrıca projeyi tamamladıktan sonra ücretsiz desteğim var. iyi günler
5 yıllık bir tecrübem bulunmakta geliştirmekte olduğum ve geliştirdigim birçok proje bulunmakta bu alanda hem tecrübeli hemde ileri seviyede bilgiliyim
Merhaba, 5 yıllık java tabanlı web yazılım geliştirme tecrübesine sahibim. Linux tabanlı cihazlarla server-client iletişimi olan yazılım geliştirdim. Benimle iletişime geçerseniz ayrıntıları konuşabiliriz.