Bir Android uygulaması yaz

Kapalı İlan edilme: Jul 1, 2015 Teslim sırasında ödenir
Kapalı Teslim sırasında ödenir

Kişi kendisinden istediğimiz kişisel bilgilerini sisteme girmeli.

Sistem kişinin bulunduğu lokasyona göre ona önceden girilmiş bildirimleri iletmeli.

Kişi bildirimi kabul ettiyse sistem ona 3 ay tekrar bildirim göndermemeli.

Bu projede sistemin yöneticisi tüm bilgileri görebilirken alt kullanıcıları sadece aranılan özellikleri ve nerede aranıldığını girebilir.

Örneğin Türkiye de 1000 anlaşmalı restoranımız var ve restoran sahipleri bize en iddaalı yemeklerinin listesini gönderiyor ve Biz bu listeyi sisteme giriyoruz veya restoran yöneticisi kendisi de girebilir. Bu liste en fazla ve toplam 10 ürün içeriyor. Kategori veya alt kategori yok. Bizim uygulamamıza kaydolan Ahmet bey nerede bulursa yiyebileceği ve sisteme kaydolurken girdiği 10 üründen biri ile bulunduğu lokasyonda kendisine gelecek otomatik bildirim ile yakınında sevdiği yemeğin olduğu bilgisini alıyor ve bizim restoranımıza gittiğini sisteme işaretliyor. Biz 3 ay boyunca Ahmet beye bildirim göndermiyoruz.

Ahmet beyin sistemimize bir kullanıcı adı ve şifresi ile kaydolması gerekiyor. Ahmet beyin girdiği bilgiler ileride ona ne teklif edeceğimizi bilmemiz için önemli. Ahmet bey en son ne yediğini ve nerede yediğini görmeli. restoran 10 üründen birini o anda hangisinin tüketilmesini istiyorsa seçmeli (sistemde 10 yemek varken, restoran sadece 1 tanesini yiyecek kişiyi arıyor) ve seçilen yemeği arayan, ve de restorana 1,3,5 vb km kadar yakın olan kişilere o bildirim otomatik gitmeli. Sistem yöneticisi 1000+ restoran lokasyonlarını sisteme kaydetmeli. 10 yemek çeşidini tanımlamalı. Kimin hangi restorandan ne zaman ne yediğini bilmeli.

Android iPhone Mobile App Development

Proje NO: #7976986

Proje hakkında

10 teklif Uzak proje Aktif Aug 7, 2015

Bu iş için 10 freelancer ortalamada $770 teklif veriyor

bonapps

Hello Mate! I am interested in the project you posted. Their are lot of interested people here and they have lot of different things so i dont know you will reply me or not or even read my post or not but i wa Daha Fazla

$1300 USD in 10 gün içinde
(5 Değerlendirme)
3.0
wujinjin

A proposal has not yet been provided

$555 USD in 10 gün içinde
(1 Yorum)
1.2
tacyildizcagri

Lokasyonlar üzerine uygulamalar geliştirmiş olman ve yelp gibi android uygulaması geliştirmiş olamamdan kaynaklı bu projede istenenleri karşılayabilirim

$444 USD in 10 gün içinde
(0 Değerlendirme)
0.0
frknkntr

Merhabalar, Projenize teklifte bulunmamın nedeni benzer bir projeyi daha önce yapmam. Gerçekleştirdiğim uygulamalarda bildirim ve lokasyon bilgileri kullanılarak kullanıcıya gezilebilecek yerleri önermek ve bunu uygula Daha Fazla

$555 USD in 30 gün içinde
(0 Değerlendirme)
0.0
Prograsis

Merhabalar; Projeniz kurumsal güvenli sözleşmeli ve faturalı olarak zamanında hayata geçirilir. Süreç sonunda kaynak kodları tarafınıza açık olarak teslim edilir. İyi Çalışmalar Dilerim.

$888 USD in 20 gün içinde
(0 Değerlendirme)
0.0
ofkaplan

İş içerisinde sunucu yapılandırması da yapılması gerekecek. Ciddi bir proje. dilerseniz görüşelim. yaklaşık 3 senedir senior olarak android geliştirmesi yapmaktayım.

$1388 USD in 10 gün içinde
(0 Değerlendirme)
0.0