Bir iPhone uygulaması yaz

İptal Edildi İlan edilme: 7 yıl önce Teslim sırasında ödenir
İptal Edildi Teslim sırasında ödenir

Delphi XE 10 Seattle Kullanılarak ios iphone 5s üzerinde çalışacak ve kaynak kodları istenecekdir, demo problemsiz çalıştığında ödeme gönderilecekdir.

Yaptığınız demo başka bir programın parçasıdır.

İstenen;

Uygulama açıldığında cihazdaki tüm resimleri(kullanıcının ve kamera ile çekilmiş olanlar)

yani tüm albümleri listelenecek(combobox dan olabilir), seçtiği albümün içindeki tüm resimler okunarak alt alta yan yana olabilir timage nesnesi içersinde(mümkünse dosya ismi ile thumbnail şeklinde) listelenecek, ve resme dokunduğunuzda yeni bir formda resmin orjinal hali yüksek kalitede gösterilecek(bu esnada resize yapılmamalı, resmin gerçek datasına ihtiyaç var).

buradaki demo şu amacı hizmet ediyor,

kullanıcıya birden fazla resim seçtirmek. Seçilen resimleri soket üzerinden transfer edilmesi, bu kısmını biz halledeceğiz, bu nedenle resmin orjinal haline erişip memorystream e atabilir halde olmalıyız, siz yeni bir formda yüksek kalitede timage de görüntüler seniz bitmap dan memorystream a atabiliri ve yollayabiliriz.

resimleri alt alta yan yana listelenmesi kısmında kullanılan api ve yordamlara bakarak, kendi tasarlayacağımız arabirime dönüştürülecekdir, bu nedenle sistem pencerelerinden vs resim seçtirmek kast edilmiyor.

Delphi iPhone Mobile App Development

Proje NO: #11549521

Proje hakkında

3 teklif Uzak proje Aktif 7 yıl önce

Bu iş için 3 freelancer ortalamada $489 teklif veriyor

Julian29

Merhaba, Ben uzman geliştirici benzer mobil uygulamalar ( Android + iOS) yapımında tecrübeli dev var duyuyorum. Kalite kodlama benim tutkum ve ben benim iş ile mutlu olacak eminim . Ben iş için kullanılabilir tam zama Daha Fazla

$473 USD in 10 gün içinde
(90 Değerlendirme)
7.9