Online Video Editor

Kapalı İlan edilme: 2 yıl önce Teslim sırasında ödenir
Kapalı Teslim sırasında ödenir

Siteye üye olanlar, bir üyenin yüklediği 1-2 saatlik videoyu editlemek için davet edilecekler ve davet edilenler de o videoda, kırpmanın başlangıç ve bitiş zamanlarını belirleyerek, 1-2 dakikalık o zaman aralığını kırpacak ve bu şekilde, ana video' dan dilediği kadar 1-2 dakikalık videolar kırparak, işlemin sonunda kırptığı videoları da birleştirerek, kendi profil sayfasında gösterebilecektir. Masa üstü ve mobilde, kırpmanın başlangıç ve bitiş zamanlarını belirleyen bar' da, bir büyüteç vardır. Üye, bu büyütece tıklayarak, kırpmanın başlangıç ve bitiş zamanlarının bulunduğu süre aralığını, tüm bar' a yayıyor ve tüm bar' a yayılan bu süre aralığını izleyebiliyor ve zoomlanan süre aralığındaki kırpmanın başlangıç ve bitiş sürelerini belirlemek suretiyle, o zaman aralığını da kırpabiliyor. Masa üstündeki zaman zoomlama özelliği tek seferlik gerçekleşiyor. Zoom ikonuna ikinci defa tıklandığında, videodaki zaman barı, videonun tüm süresini gösterecek şekilde geri dönerek, eski haline geliyor. Aynı yapı, mobilde de olacak, fakat mobil' de, iki defa zaman zoomlama özelliği olacak. Mobil' de, normal video süresine dönerken de iki defa zoom ikonuna tıklanarak, geri dönüş sağlanacaktır.

Bu editör internet ortamında çalışacak ve aynı anda 5 milyar kişi davet edildiği videoyu editleyebilecek şekilde çalışmalıdır. Sunucuya fazla yük bindirmeyecek yazılım teknolojileri kullanılmalıdır. Üyeler sadece davet edildikleri videoları editleyecek. Bu anlamda yazılım düzgün çalışmalıdır. Editör bittikten sonra aynı anda 100 kişi ile testler yapılacaktır.

Öncelikle, konunun daha da netleşmesi adına masa üstü diyagramlar, ardından mobil diyagramlar incelenmelidir.

Web sitesinin, android ve ios mobil uygulaması da olmalıdır. Web sitesi masa üstünde crome ve safari tarayıcı uyumlu olarak çalışmalıdır.

Ekte projenin ana omurgasını oluşturan, online video editörün masa üstü ve mobil diyagramları var. Bunun yanında, bazı diyagramlar da eklenmiştir. Projede, 1- Kamuya açık sayfalar, 2-Üye paneli sayfaları 3- Admin paneli sayfaları olmak üzere yaklaşık 30' a yakın sayfa vardır. Tüm sayfaların diyagramları da hazırdır.

PHP JavaScript .NET

Proje NO: #33247312

Proje hakkında

5 teklif Uzak proje Aktif 2 yıl önce

Bu iş için 5 freelancer ortalamada $10560 teklif veriyor

ramazanulucay

Merhaba, 15 yılı aşkın süredir, profesyonel olarak yazılım geliştirmekteyim. Sistem tasarımı ve düşük işletim maliyeti ile projelerde ciddi kazanımlar sağladığıma inanmaktayım. Proje detaylarını görüşmek için iletişim Daha Fazla

$20000 USD in 180 gün içinde
(8 Değerlendirme)
5.0
abdf2010

Hi, It is easy, I can do on time. I work online, where you can track progress of your project. I have 6 years of experience in development(websites, web applications, mobile apps, desktop applications, I/UX), using PHP Daha Fazla

$3000 USD in 2 gün içinde
(4 Değerlendirme)
3.8