Content Writing
Bütçe $8-15 USD / saat
Ulusal bir peynir markası için peynirli yemek tarifleri yazacak bir arkadaş arıyoruz. Her bir yazı ortalama 300 kelime ve SEO uyumlu olmalı. Makale başına 10 $ ödeme yapılacaktır ve haftada 3-5 makale yazılmasını bekliyoruz.
Bu iş için 21 freelancer ortalamada $14/saat teklif veriyor
Merhaba, ben Buket Beyza Erdoğan şimdiye kadar farklı konular uzerine farklı firmalarla çalışarak seo uyumlu makaleler yazdım. 300 kelimelik makaleyi 10 dolara yazabilirim. Sizinle çalışırsak haftada 7 makaleye kadar y Daha Fazla
10 yıl network ajanslarda uluslararası markalara metin yazarlığı yaptım. Pınar'ın süt grubu hizmet verdiğim markalar arasında. Ayrıca 24 Kitchen televizyon kanalında yayınlanan Yemek Aşkına programının 24 bölümünü yazd Daha Fazla
Makale yazımında deneyim sahibiyim ve hızlıca istenilen kalitede makaleleri teslim edebilirim. Ayrıca istenen tarifleri bulmam gerekiyorsa bu konuda da araştırmalar yapabilirim.
Benim yakıtım yeteneğim ve hevesim. "Heves" bu noktada çok önemli bir geçer akçedir. Lütfen es geçmeyiniz:)
Mesleğim Reklam Yazarlığı ve yaklaşık 4 senelik iş tecrübelerim de bu yönde. Bu nedenle bu proje için en iyiler arasında olabilirim.
Yazı işleri konusunda oldukça tecrübeli ve başarılıyımdır. Aynı zamanda yemek tarifleri alanına da oldukça ilgiliyim. İşinizi hakkıyla yapacağıma inanıyorum. Bana güvenebilirsiniz.
Yemek yapmaya bayılan birçok peynir çeşidi olmadan kahvaltı yapamayanlardanım. Dahası kendi denemelerim de var. Bu işi yapmayı çok istiyorum. Çünkü keyif aldığım bir işten para kazanacağım. Daha ne olsun. Bilgileriniz Daha Fazla
Daha önce makale işiyle uğraşmış [login to view URL] konu hakkında makale yazdım. Yapabileceğimi düşünüyorum.
Bu ve benzer projeler için iyi bir deneyime sahip olduğumu düşünüyorum. Beklenen zamanda işi teslim edebileceğimi taahhüt edebilirim.
becerili ve bu işi yaparken özene özene itina ile yapması bir işi yaparken yaptığı işi sevmesi o kişi yaptığı işi severek yaparsa farklı olur işte tam anlamıyla bu adam benim yaptığı işi seven ve sonuna kadar yaptığı i Daha Fazla
2012 yılından itibaren web sitetelerinde içerik üretme ile ilgilenmekteyim. [login to view URL]'da aktüel içerik yazılarıyla başladığım bu yolculukta, yeterince deneyim kazandıktan sonra bu işi üniversite eğitimimi aldığı Daha Fazla