Find Jobs
Hire Freelancers

Çeviri Yapmasında Dikkatli Güvenilir ve yüksek motivasyonlu sohbet moderatörler araniyor

€2-6 EUR / hour

Kapalı
İlan edilme: 10 ay önce

€2-6 EUR / hour

Merhaba 3 senedir hizmet verdiğimiz bu sistemde fazlasıyla motivasyonu yüksek uzun süreli ve ekip çalışmasına ayak uydurabilecek arkadaşları arıyoruz. Döviz kazanma ve yüksek gelir kapısı. Mesaj başına komik ücretler değil yüksek ücretler ödüyoruz. Sesli sohbet ve görüntülü sohbetimiz yok. Ciddi çalışmayı düşünen arkadaşlar yazsın.
Proje No: 36948962

Proje hakkında

21 teklif
Uzaktan proje
Son aktiviteden bu yana geçen zaman 9 ay önce

Biraz para mı kazanmak istiyorsunuz?

Freelancer'da teklif vermenin faydaları

Bütçenizi ve zaman çerçevenizi belirleyin
Çalışmanız için ödeme alın
Teklifinizin ana hatlarını belirleyin
Kaydolmak ve işlere teklif vermek ücretsizdir
21 freelancer bu proje için ortalama €4 EUR/ saat teklif veriyor
Kullanıcı Avatarı
I am a professional writer having  more than 6 years of writing experience as I started my online writing career in 2018. In this duration, I have successfully served more than 1000 clients with the full amount of satisfaction by providing them with supreme quality content.I assure you I will do my upmost best to meet your requirements.  If you are looking for a writer who completes this project on a low budget and short deadline I am the best option for you...... If you are interested in my proposal contact me in the chatbox for more details and queries. Hardly waiting for your response message, Thanks!
€2 EUR 1 gün içinde
4,9 (70 değerlendirme)
5,5
5,5
Kullanıcı Avatarı
Hello there! My name is Yasin and I am an experienced SEO specialist with a focus on white hat techniques. For the last three years, I have been working closely with your project and have been providing excellent service towards its optimization. From On-page and Off-Page optimizations to Search engine optimization (SEO), I have extensive experience in taking care of every aspect of your website's progress. My team and I strive to provide top quality services at competitive pricing while ensuring complete job completion on time with regular reporting of progress. We would be delighted to assist you with your translation needs for Çeviri Yapmasında Dikkatli Güvenilir ve yüksek motivasyonlu sohbet moderatörler araniyor!
€2 EUR 10 gün içinde
5,0 (12 değerlendirme)
4,9
4,9
Kullanıcı Avatarı
Hello! My name is Rustam and I am a professional SEO, Content writing, SMO, Speed optimization, Logo Design expert. For the past 3 years I have been working on this system offering premium services such as motivates high-quality long-term teamwork and promotes healthy competition. I understand you are looking for your website's first page ranking and organic traffic increase. With my affordable pricing and experienced team we can help achieve these goals. We use a thorough combination of organic search strategies such as content writing and article writing as well as other services such as social media optimization to boost your website's online presence and improve credibility, visibility, brand awareness and ROI. We provide weekly update reports on page ranking improvement result and ranking along with other metrics such as backlinks, traffic, visitors and sales. We also offer services such as content submission to increase engagement across all channels. Please let me know if you would like me to discuss further or answer any additional questions?
€3 EUR 10 gün içinde
4,9 (13 değerlendirme)
4,0
4,0
Kullanıcı Avatarı
İyi günler, Umarım bu mesaj seni mutlu ve heyecanlı bir şekilde bulur. Sana hitap etmemin nedeni, çeviri konusunda seninle muhteşem bir iş birliği yapabileceğimize inanmam. Dillerle aram güçlü ve çeşitli içerikleri çevirme konusunda geniş deneyime sahibim. Birlikte dünya çapında farklı yerleri ele alan kısa hikayeler yazma fikri beni son derece heyecanlandırıyor. Bu yaratıcı ve düşsel yolculukta yanımda olmanı diliyorum. Hikayenin içeriğinden, ele alacağımız özel yerlerin seçimine kadar her adımda birlikte plan yapabiliriz. Bu, kişisel ve zihinsel değişimin yanı sıra yeni ve şaşırtıcı bir yaşam gerçekliğinin yaratılmasına doğru atılacak bir adım. Senin gibi yaratıcı, empatik ve duyarlı bir ortağınla bu süreci geçirmek benim için büyük bir şans olacaktır. İngilizce, İspanyolca, Almanca, Arapça ve İsveççe dillerini bilmem, bu projeye katkıda bulunmamız ve okuyucularımıza ulaşmamız açısından harika bir avantaj. Bu iş birliği, hayatları değiştirme, yeni yollar açma ve hayalleri gerçeğe dönüştürme şansı sunuyor. Doğru ve verimli bir iş birliğinin her zaman başarıya götürdüğüne inanıyorum. Seni bekliyorum, bu hayat değiştiren yolculuğa birlikte çıkmayı dört gözle bekliyorum.
€4 EUR 40 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Merhaba. İngilizce-Türkçe çeviriler yapabilirim. Akademik araştırma ve yazı konusunda çalışabilirim.
€4 EUR 20 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Merhaba. Ben bu freelancer işinde yeniyim, bu işte, profesyonel olarak bir tecrübem yok ama kişisel olarak çok fazla tecrübem ve ödüllü başarılarım var. Ödüllü başarılarımdan kastım okul hayatım boyunca yani ortaokul ve lise boyunca birçok yazı yazma yarışmalarında birinciliklerim ve diğer derecelerim var. Kişisel olarak sürdürdüğüm bu becerilerimi hem maddi bir desteğe dönüştürmeye hem de başkalarına kendime olduğum gibi samimiyetle faydalı olmaya karar verdim birkaç gün önce. Bilirsiniz, yeni olduğum için bir çocuk gibi heyecan duyuyorum ve ilk işimi seçerken çok titiz davrandım ve sonuç olarak sizin duyurunuza başvurmaya karar verdim. Ayrıca yazı yazma becerilerimin yanında B2 seviyesinde İngilizce bilgisi ve iyi bir resim yeteneğim var. Bunun yanında benim anadilim Türkmendir. Bundan ayrıca yeni yeni tasarım yapmaya başladığımı da eklemek isterim. Genellikle mükemmeliyetçi kişiliğe sahip olduğum için görev ve sorumluluklarımı yerinde ve elimden gelen en iyi şekilde yerine getirmeye çok gayret ederim. Karşımdakinin bana verdiği işlerine kendi işim gibi saygı duyuyorum. Kısacası ben de komik tekliflerden değilim, ciddi ve dürüstümdür. Ama sonuç olarak sizden çok ama çok önemli bir ricam var, eğer bu mesajımı okuyorsanız ne olur iyice düşünüp taşındıktan sonra işe alın, çünkü eğer becerilerim sizin için gerekli değilse ne sizi yormak isterim ne de paranızı alarak israf ettirmek isterim. Sevgi ve saygılarımla. Sarah Nazar Gul Salım Gul.
€4 EUR 12 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Dear Client, let me introduce you to my professional service. I have been providing article writing and content writing services for the past three years and have a strong background in writing. With my skills and expertise, I can provide reliable assistance with all your translation needs. I am confident that I can deliver quality results in a timely manner while also ensuring confidentiality and accuracy. My commitment to professionalism, dedication, and high-quality work makes me an ideal candidate for this project. I look forward to hearing more about your needs as well as discussing how we can collaborate to achieve your goals. Please let me know if there is any way we can continue this discussion or answer any other questions you may have about my services. Thank you for your consideration! Best regards, Ömer
€2 EUR 40 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Hi i saw your project and want talk about details. What is project about ? You can type me about deadline,project and other details.
€4 EUR 40 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Hello, I am new to this platform. I graduated from one of the best foundation universities in Istanbul this year. I am a sociologist, so I know the perspectives and demands of societies. My ability to write content and produce content is quite good. The observation and research skills that my profession has given me covers all the skills you want in your project. I can help with your project. I can do it within the process you request. What type of message content do you request? I would be very happy if you contact me for this.
€5 EUR 40 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Teklifinizle cidden ilgileniyorum ayrıntılı bilgi almak isterim. Gayet enerjı dolu bir yapıya sahıbım tam olarak içeriği açıklarsanız sizinle çalısmak isterim
€4 EUR 40 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
5 yıllık tercümanım bu işte deneyimliyim birlikte güzel işler yapacağımıza eminim Sizin için en doğru kişinin ben olduğumu düşünüyorum. Bu sistemde çalışmaya elverişli olan arkadaşlarım olacağını düşünüyorum. Benim ile birlikte çalışacaksanız en kısa zamanda görüntülü sohbetler yapmanız ve çeviri yapmanız mümkün. I am a 5-year experienced translator and have worked on this system for the past 3 years with a high level of motivation. I am looking for reliable and highly motivated moderators who can handle long term teamwork assignments. My rate is not driven by funny rates but higher rates instead. I also offer voice and text chat services instead of written services. I think you would benefit greatly from my skillset as an experienced translator which can help you achieve your goals fast and accurately without any doubt. Please feel free to reach out if you have any questions or would like more information about me or my services. Thank you for considering me for this position!
€4 EUR 40 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Merhaba iş hakkında detaylı bilgi almak istiyorum. Yapabilirim, düzenli çalışmak istiyorum. Yardımcı olursanız iletişime geçebiliriz
€5 EUR 40 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
İLANINIZI İNCELEDİM VE BU İŞTE ÇALIŞABİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM İLETİŞİME GEÇERSENİZ DETAYLI KONUŞABİLİRİZ. TELEGRAM: OZALP1
€4 EUR 60 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Ben, ALİ EERDEM TOPRAK iş başvurusunda bulunmak üzere size bu kısa açıklamayı sunuyorum. Benim için çalışmak, takım çalışmasına değer veren, çeşitliliği teşvik eden ve kişisel gelişime önem veren bir şirketle işbirliği yapmak demektir. [Sektör veya işle ilgili önemli deneyimlerinizi vurgulayabilirsiniz.] Sorumluluklarımı özveriyle yerine getirir, öğrenmeye ve kendimi geliştirmeye her zaman açığım. Güçlü iletişim ve problem çözme becerilerim, değişen koşullara uyum sağlama yeteneğim ve pozitif çalışma ortamını desteklemem iş birliğimle işyerinizde değer katmama yardımcı olacaktır. Şirketinizde çalışma fırsatı vermeniz durumunda enerjim ve özverimle başarılı bir takım üyesi olacağıma inanıyorum. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim ve olumlu bir geri bildirim almayı umarım.
€4 EUR 40 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Merhaba, uzun süreli ve ekip ile çalışmada aşırı uyumlu birisiyim. Sizinle çalışmak istiyorum. Dönüş yaptığınız an çalışmaya hazırım...
€4 EUR 40 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
I just graduated from university. I am currently looking for a job. I think that we can do this job together in the best way, with my language level that I have improved throughout my life and my experience gained through foreign articles I have worked on during my university education.
€3 EUR 40 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
i am the person that you want i can translate things you want and i trust myself about translating to turkish 'cause i am a turkish and i have good english specially translate is my area of specialization thanks for listening me if you want to talk me my social media account Instagram:eris467
€4 EUR 40 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0

Müşteri hakkında

   TURKEY bayrağı
Istanbul, Turkey
5,0
1
Ödeme yöntemi onaylandı
Ara 4, 2021 tarihinden bu yana üye

Müşteri Doğrulaması

Teşekkürler! Ücretsiz kredinizi talep etmeniz için size bir bağlantı gönderdik.
E-postanız gönderilirken bir şeyler yanlış gitti. Lütfen tekrar deneyin.
Kayıtlı Kullanıcı İlan Edlien Toplam İş
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Ön izleme yükleniyor
Coğrafik konum için izin verildi.
Giriş oturumunuzun süresi doldu ve çıkış yaptınız. Lütfen tekrar giriş yapın.