Find Jobs
Hire Freelancers

Bir Logo Tasarla

$10-30 USD

Kapalı
İlan edilme: yaklaşık 8 yıl önce

$10-30 USD

Teslimde ödenir
Youtube kanalıma logo ve kanal kapak fotoğrafı yapılmasını istiyorum
Proje No: 10110180

Proje hakkında

31 teklif
Uzaktan proje
Son aktiviteden bu yana geçen zaman 8 yıl önce

Biraz para mı kazanmak istiyorsunuz?

Freelancer'da teklif vermenin faydaları

Bütçenizi ve zaman çerçevenizi belirleyin
Çalışmanız için ödeme alın
Teklifinizin ana hatlarını belirleyin
Kaydolmak ve işlere teklif vermek ücretsizdir
31 freelancer bu proje için ortalama $26 USD teklif veriyor
Kullanıcı Avatarı
The Multi-talented graphic designer is at your disposal. I have 5 years experience in graphic design. I am expert in designing and I will professionally design A+ quality logo for your company, in keeping with your requirements/expectations. I have gone through your project description. I have a deep passion for graphic design and guarantee that all of my design is 100% original. I am a professional graphic designer with creative multiple designing skills and upon your request, I can show you references of my work. I highly value professionalism and hold myself strictly accountable to represent my client’s brand. I aim to form a long-term working relationship. I'll give infinite modifications till your complete satisfaction. Kindly discuss for more details. I assure you, I can be the person you are looking for! Thanks.
$30 USD 1 gün içinde
5,0 (628 değerlendirme)
7,8
7,8
Kullanıcı Avatarı
I'll do it Asap :) let's discuss about it.. also i'll provide you all files at the end :).. Ai ,EPS , PSD, PDF ,PNG , Etc.. Already Done Many Similar Project's :) - i assure you that i could provide 110% Satisfaction Guarantee. 100% Quality Guaranteed & Moneyback guarantee want to work with you and build a healthy longterm relationship so please contact me and discuss for this project before finalizing. i am ready to negotiate for the price based on your BUDGET allocation for this project. i was worked on a lot of similar jobs and would be happy to show you examples of previous work, Portfolio : https://www.freelancer.com/u/jayeshjethva93.html Contact me for further discussion.. Looking forward to talking with you.. Thank You/.. :) Waiting
$24 USD 1 gün içinde
4,8 (142 değerlendirme)
6,3
6,3
Kullanıcı Avatarı
Hi I read your project very carefully and I am complete the project and gives you 100% satisfied result in time bound period. Please Check my portfolio: https://www.freelancer.pk/u/mindzcreativity.html I have 4 years of experience in graphic design, and will provide you creative, unique and modern designs and quick turnarounds. I would love to hear from you so feel free to contact me any time you want. I am here to built a long time relationship for future works. Thanks and Regards mindzcreativity.
$14 USD 1 gün içinde
4,6 (93 değerlendirme)
5,2
5,2
Kullanıcı Avatarı
We are ready for your project!!! Please check our portfolio in the provided link, https://www.freelancer.com/u/animations777.html Animations777 is an innovative and creative studio specialized in Graphic Designing, Web Designing and Development. We will work one-to-one with you to create a unique design that will allow your business to flourish and establish yourself in six sigma companies. • 100% original design concepts. Unlimited revisions • Competitive rates • Work until client gets satisfied • Offer 60 days free of charge design services (if any changes required) • Get high quality source files of the selected design (editable file).
$25 USD 1 gün içinde
4,8 (77 değerlendirme)
4,8
4,8
Kullanıcı Avatarı
Merhaba, Ben senin proje başlatmak istiyorum , ihtiyacı anlıyorum , i özel sohbet daha size gösterecektir , tecrübe tasarımcısı , benim portföy kontrol ediniz duyuyorum , başlangıç ​​ve daha fazlası bu logo hakkında tartışma olanağı sağlar . teşekkürler
$26 USD 1 gün içinde
5,0 (13 değerlendirme)
4,3
4,3
Kullanıcı Avatarı
Bu projeyi seçmemin amacı kolay bir iş olmasıdır. Bu iş sayesinde ek olarak para kazancağım. Size 15 gün içerisinde logo'yu teslim edeceğim :)
$25 USD 15 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
bu siteye yeni kayıt oldum nasıl bir logo istediğinizi bildirir iseniz daha kolay yardımcı olabilirim. şimdiden teşekkür ederim ilginiz için iyi günler dilerim
$25 USD 10 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Merhaba, daha önce bir çok ünlü kişi ve sanatçıya yapmış olduğum firmalara yapmış olduğum bol referanslar bulunmaktadır. İstediğiniz gibi bir logo ve kapak fotoğrafı yapabiliriz. Uygun mudur bilmiyorum ancak skype üzerinden de isterseniz görüşebiliriz. bostasarim olarak eklerseniz oradan daha detaylı olarak görüşebiliriz. İyi çalışmalar dilerim.
$25 USD 1 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Logo ve kapak tasarımı konusunda son derece tecrübeliyim. 5 Youtube kanalını da logo ve kapak tasarımlarını yeniledim ve modern bir görünüm kattım.
$25 USD 7 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
İstediğiniz isim ve konunuza en uygun logoyu ve kapak resmini sizin için tasarlayabilirim. Ve bunu yalnızca 1 günde yapabilirim.
$25 USD 1 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
merhabalar, Siteyi yeni kullanmaya başladım. Yazdıysanız da göremedim. Logo için nasıl bir şey düşünüyorsunuz eğer uygun görürseniz yazın bana size uygun bir logo tasarlamaya çalışayım.
$25 USD 2 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Bir çok kişi tasarımı hayal gücü olarak görebilir oysa ki tasarım bir yaşamdır! İnsanlığın temel gereksinimi hava veya su olabilir. Şirketlerin ve/veya diğer oluşumların temel gereksinimleri ise "yaratıcı","tasarımlardır". Ben, diğerleri gibi bunu bir meslek olarak değil. Yaşam için temel gereksinim görüyorum. Dolayısıyla ben tercih edilmem. Yaşamımı(tasarımımı) gerçekleştiririm.
$30 USD 3 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Özgün ve hızlı iş, %100 memnuniyet garantisi. Logo tasarımında kendime güveniyorum. En az üç alternatif logo arasından seçebilirsiniz. Teşekkürler.
$25 USD 2 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Merhabalar ben adlında karikatüristim. Uzun yıllardır grafik tadarımla güçlendirerek görsel ürünler üretiyorum. Profesyonel bir sonuç almak isterseniz benimle çalışabilirsiniz. İyi günler.
$35 USD 10 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Yaratıcı özgün ve bir o kadar sık ve sade tasarım sizin için en doğru seçenek olacaktır çok uygun fiyatlara ve hızlı teslim yaptığım çalışmanın basitliğinden değil profesyonelliğimdendir
$30 USD 2 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
HAYAL GÜCÜM VE YARATICILIĞIM DİĞER İNSANLARDAN KENDİMİ FARKLI BULUYORUM. SEBEBİ YARATICI ZEKAM DIR BELKİ :) ..
$25 USD 2 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0

Müşteri hakkında

   TURKEY bayrağı
Turkey
0,0
0
Nis 2, 2016 tarihinden bu yana üye

Müşteri Doğrulaması

Teşekkürler! Ücretsiz kredinizi talep etmeniz için size bir bağlantı gönderdik.
E-postanız gönderilirken bir şeyler yanlış gitti. Lütfen tekrar deneyin.
Kayıtlı Kullanıcı İlan Edlien Toplam İş
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Ön izleme yükleniyor
Coğrafik konum için izin verildi.
Giriş oturumunuzun süresi doldu ve çıkış yaptınız. Lütfen tekrar giriş yapın.