Find Jobs
Hire Freelancers

Build a Website

$250-750 USD

Kapalı
İlan edilme: yaklaşık 7 yıl önce

$250-750 USD

Teslimde ödenir
Merhaba arkadaşlar, sizden [login to view URL] adlı projemızden bahsetmek istiyoruz.. Sloganımız, Online sağlıkçı bulma hizmeti.. Proje amacı nedir; İnsanlar web sitemize ve mobil uygulamamıza girdikleri zaman gerek şehir seçerek gerekse letgoda olduğu gibi (10-20 km çevrede bulunan firmaların listelenmesi) en yakında sistemde kayıtlı olan hemşire, hasta bakıcı, doktor, ambulans firmalarına ve en yakın medikal firmaların listelenip onlara online ulaşabilmelidir. NE İSTİYORUZ? 1)Sistemde öncelikle hem kullanıcı girişi hemde üye firmalar için ayrı bir panel girişi olmalıdır. Yani kayıtlı firmalar normal üyelerden gelen mesajları ve teklifleri buradan değ[login to view URL] tek bir panelde yapabiliyorsanız oda olur. 2)Doktor, hemşire, ambulans firmalarının çalışma saatleri, hizmet ettiği bölgeler, iletişim bilgileri, adres bilgileri, fotoğrafları, kullanıcı yorumları, ücret tarifesi, firma profili, firmaya online mesaj gönderip teklif alma vb. özellikler muhakkak olmalıdır. 3)Üye olmadan da insanlar firmalara online mesaj gönderebilmelidir. 4)Firmalar için ayrı bir kayıt sayfası olmalı normal üye kaydı ve hizmet veren üye kaydı gibi.. Şimdilik detaylar bu şekilde fiyat tekliflerinizi bekliyoruz teşekkürler..
Proje No: 13653542

Proje hakkında

21 teklif
Uzaktan proje
Son aktiviteden bu yana geçen zaman 7 yıl önce

Biraz para mı kazanmak istiyorsunuz?

Freelancer'da teklif vermenin faydaları

Bütçenizi ve zaman çerçevenizi belirleyin
Çalışmanız için ödeme alın
Teklifinizin ana hatlarını belirleyin
Kaydolmak ve işlere teklif vermek ücretsizdir
21 freelancer bu proje için ortalama $483 USD teklif veriyor
Kullanıcı Avatarı
Hello, I have read what you exactly need, however I would like to ask you a few questions. I do work smart and do not rest until I get the job done. Please feel free to ping me anytime so we can have a detailed discussion and finalize our budget and timeline. I will deliver in best possible way. Thank you.
$555 USD 10 gün içinde
5,0 (35 değerlendirme)
7,4
7,4
Kullanıcı Avatarı
Hello, DON'T AWARD PROJECT BEFORE DISCUSSION, I have few questions to ask, knock me for further discussion, I have 5 years experience in this skills thank you!
$250 USD 10 gün içinde
4,9 (111 değerlendirme)
6,5
6,5
Kullanıcı Avatarı
Hi,dear. I am a senior software developer. I have just checked your project report, I am able to perform this task with my developer team. I am looking forward to your proposal...
$555 USD 2 gün içinde
4,5 (21 değerlendirme)
5,0
5,0
Kullanıcı Avatarı
Experts from IIT India ‘Dedicated Developer Service’ gives you access to Single or team of Dedicated Developers / Programmers, exclusively working for you on your projects at our software development outsourcing center in India. In short, it helps minimize the costs involved in establishments and development activities with contracting and highly specialized staff, located in low-cost Indian environment. Reduced costs of development will help achieve lower price of your products / services, and better, competitive position in the market for your company. Offshore software application development company, Experts from India having range of Skills available in our In-house staff: Dedicated:Android Developer,IOS Developer, Website Developer, ECommerce developer, PHP Developers, ASP.NET Developer, ASP Programmer, Web Designer, VB/VB.net Developer, Admin Staff and more… Thanks & Regards IT HEAD Development Team
$555 USD 10 gün içinde
4,4 (5 değerlendirme)
4,0
4,0
Kullanıcı Avatarı
Merhaba efendim, Biz bir Hintli şirketiz. İhtiyacınızı kontrol ettik ve bazı sorgulara vereceğiz. Bu nedenle lütfen üzerinde tartışmamızı ve bunun için tahmin yapmanızı ve işe başlamamızı söyleyin. Teşekkürler
$255 USD 10 gün içinde
5,0 (15 değerlendirme)
3,6
3,6
Kullanıcı Avatarı
hi, Avec :) I can help you in your task. could you please translate it in english. Thank you, Regards adnan
$555 USD 10 gün içinde
5,0 (1 değerlendirme)
2,5
2,5
Kullanıcı Avatarı
A proposal has not yet been provided
$555 USD 10 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Merhaba. ben Azərbaycanlıyam. Bu işin üstesinden gelebilirim eğer teklif sizədə uygunsa başlayabiliriz
$411 USD 14 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
15 gün sürer. Proje. PHP ve laravel framework ü ile yapabilirim. Mysql veya mongodb veya istediğiniz nosql veritabanı varsa ona uygun da yapabilirim.
$722 USD 10 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0
Kullanıcı Avatarı
Lokasyon bazlı projelerde tecrübem olduğu için size bu konuda yardımcı olabilirim. Talep ettiğiniz özelliklerle bu işi yaklaşık 10 gün içerisinde teslim edebilirim.
$444 USD 10 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0

Müşteri hakkında

   TURKEY bayrağı
Turkey
0,0
0
Eki 29, 2015 tarihinden bu yana üye

Müşteri Doğrulaması

Teşekkürler! Ücretsiz kredinizi talep etmeniz için size bir bağlantı gönderdik.
E-postanız gönderilirken bir şeyler yanlış gitti. Lütfen tekrar deneyin.
Kayıtlı Kullanıcı İlan Edlien Toplam İş
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Ön izleme yükleniyor
Coğrafik konum için izin verildi.
Giriş oturumunuzun süresi doldu ve çıkış yaptınız. Lütfen tekrar giriş yapın.