Find Jobs
Hire Freelancers

Build a Website

£250-750 GBP

İptal edildi
İlan edilme: yaklaşık 8 yıl önce

£250-750 GBP

Teslimde ödenir
Sığacık tanıtımını yapıyoruz. [login to view URL] [login to view URL] [login to view URL] Sığacık Balık avı Tekne gezileri için:[login to view URL] Mehmet Kenan Salman web internet adresi: https://plus.google.com/u/0/+MehmetKe... Sığacık, Türkiye’nin ilk yavaş şehrinin küçük, sessiz ve surlar içindeki egeli bir sahil kasabası. Burası sadece Seferihisar’ın değil, İzmir’in de en renkli semtleri arasında. Son zamanlarda Seferihisar’a yapılan yatırımların en büyüklerine şahit olan Sığacık, gün geçtikçe önem kazanmaya ve Türkiye’nin en sakin kenti ünvanını korumaya ise devam ediyor. Peki bu kenti ziyaret etmek için daha neyi bekliyorsun? Kağıdını kalemini al ve yolculuğa hazırlan! Sığacık Organik Pazarı ve kale içi alışveriş için size bolca seçenek sunuyor. Ev yapımı organik yiyecekler, el yapımı ürünler için burada pek çok seçenek bulabilirsiniz. Ama buradaki bizim önerimiz Zühre Serginin reçellerinden tatmanız yönünde(Cami sokağında stand açıyor) Bu standta aradığından fazlasını bulabileceğin konusunda emin [login to view URL]çelerinde kendi ürettikleri ürünü bulabilirsiniz Sığacık’ta balık almak istiyorsan eğer, günün erken saatlerinde de Balık Mezatı’na uğrayabilirsin. Sığacık’a İzmir Üçkuyular İlçe Terminali’nden Ürkmez – İzmir ya da Seferihisar – İzmir minibüsleri ile ya da 730 Numaralı belediye otobüsü (İlçe tarifesi geçerlidir) ile Seferihisar’a geldikten sonra Harabe Emlak önünden geçen ve Sığacık yönüne giden yeşil dolmuşlara binerek rahatça ulaşabilirsiniz. Aracınızla ise Seferihisar kavşağına geldikten sonra Teos ve Sığacık levhalarını takip ederek ulaş[login to view URL] sınırları içinde hizmet veren ESHOT Otobüsleri Bulunuyor.
Proje No: 9917490

Proje hakkında

4 teklif
Uzaktan proje
Son aktiviteden bu yana geçen zaman 8 yıl önce

Biraz para mı kazanmak istiyorsunuz?

Freelancer'da teklif vermenin faydaları

Bütçenizi ve zaman çerçevenizi belirleyin
Çalışmanız için ödeme alın
Teklifinizin ana hatlarını belirleyin
Kaydolmak ve işlere teklif vermek ücretsizdir
4 freelancer bu proje için ortalama £448 GBP teklif veriyor
Kullanıcı Avatarı
Thank you so much for this great opportunity. I have 9+ years of experience in this field and can provide you my past work sample. Website development is my passion. I have gone through your requirement. I can provide you the desired work with great turn around time. I provide you 1 year support at free of cost. I hope you'd give me this opportunity. Thanks
£333 GBP 10 gün içinde
4,9 (53 değerlendirme)
5,6
5,6
Kullanıcı Avatarı
Merhaba, freelancer.com'da yeni olduğumuzdan dolayıprojeler oldukça uygun teklifler veriyoruz. Bizimle çalımanız dileğiyle mutlu günler dilerim.
£333 GBP 10 gün içinde
0,0 (0 değerlendirme)
0,0
0,0

Müşteri hakkında

   TURKEY bayrağı
Turkey
0,0
0
Mar 11, 2016 tarihinden bu yana üye

Müşteri Doğrulaması

Teşekkürler! Ücretsiz kredinizi talep etmeniz için size bir bağlantı gönderdik.
E-postanız gönderilirken bir şeyler yanlış gitti. Lütfen tekrar deneyin.
Kayıtlı Kullanıcı İlan Edlien Toplam İş
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Ön izleme yükleniyor
Coğrafik konum için izin verildi.
Giriş oturumunuzun süresi doldu ve çıkış yaptınız. Lütfen tekrar giriş yapın.